Ugolina, to i mene uvijek zanima, zasto netko ima nadimak koji ima? 😀
Ola mame 😘 jutros smo pile kavu sto cemo sad? Danas ja konobarim 😂
Mi bili s bakom do cc1. Nakupovala mesine, kupila ad, kašice...nisam ništa dodatno trosila stvarnooo haha
Dok nisam dosla doma pa maloj narucila tene za rockas 😂
Tko bi meni novaca pribavio 😋
Papali jabuku/krusku smazao sve ko veliki 😍
Nisam pronasla proso u dm bemti. A bila u mullera prije toga pih. Skoknem veceras za vrijeme gimnastike u bipe mozda oni imaju.
Ilani nema di nisam gledala online i ispod 550kn broj 35 nigdiii! Danas obisla cc1 ista stvar Mogla sam jedino do Dugopolja u nike outlet al odustala potrosila bi goriva za razliku. Tako da na kraju narucila na nike online shopom bez obzira na pt dosle me 100kn manje kod nas. Valjda dodu do rockasa. Pise 3-10 radnih dana.
Njoj sam nedavno kupila mob preko moje pretplate pa sam joj rekla da za rockas nema nista pogotovo jer brlja u skoli. No evo ne mogu ja to 😂 a ove tene odavno hoce. Ima samo starke doma i nosa neke ofucane adidaske da me sramota. Posidim dok je na gimnastici cekam da obuje starke haha tako da ovo ce bit preporod.
Jos da smislim raspored proslave 😩
Ellie ja ujutro prvo slatko nesto. Isto kasnije dorucak 😄
Crazy Lana je sa 3 godine prestala spavat po danu i u vrticu i doma. Tete u vrticu su je ispocetka forsirale pa nije htjela u vrtic taj period pa sam ih zamolila da je puste no jbg on je ipak jos u jaslicama a tamo svi spavaju nezgodno bas
Abies bravo za malu prdilicu moj to jos ne radi taj se samo smije njemu sve ravno 😂
MalaKoza cuvat ce sv. Nikola sigurno ❤ naravno da vam nije svejedno ipak je op u pitanju 😔 no sve zlo bilo u tome
Tpol da je boli nesto plakala bi ona stalno. Bas je iscrpljujuće to valjda ce brzo proc 😑
Babycoming kad ce vise taj zubic van 😥😥😥 bas ga to muci jadnicak mali
Za kavu se javim mozda vec sljedeci tjedan kako stvari stoje 😄
Airmaxice narucila ove
http://m.nike.com/hr/en_gb/pd/air-max-90-mesh-younger-shoe/pid-10958443/pgid-11286850
A zašto se zovem ovako a zato sto sam ne realna 😋 ja bi zivila neku bajku da mogu haha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka,za mene giljotinu molim jer me toliko boli vrat i glava pa da mi skrati muke..cekam da lekadol pocne radit svoj magic... A ne pomaze mi to sto moram kod sveki sad kad se mala probudi..jesti sarmu i pire 😂😂😂😂
Dan. Evo nas iz setnje. I boli me glava. Joj kak ne volim Goricu pogotovo ovaj dio gdje smo mi. Gdje god da krenem smrdljivi auti I avioni..uzas..jedva cekam da odemo
Nick? Crtic Up. Najdrzazi crtic od Mm I mene. Odlican je.
Dan mame
Bellaru tako je od moje prijateljice maleni okretao glavu put desno ,i gledao u ništa,čim je primjetila stavila bi mu neki kusin na desnu stranu da mu onemogući okretanje i stimulirala ga da gleda u lijevo,sad to više ne radi ima oko 3.5 mj.A stariji je to dugo radio nije kuzila zašto mislila je da gleda u zavjese zbog kricave boje,dijagnosticiran mu je hipertonus ,s vjezbicama su sve riješili,danas je zdrav četverogodišnjak😃vjerujem da će bit sve super s tvojim malenim,p.s predivan je pravi mali frajer..
Mala koza sv.Nikola će bit uz tvoju curu,sigurna sam a i uz vas velike 😊
Moja cura je jučer pojela pola kasice od jabuke,danas ni čut,pljucala je cijelo vrijeme...
Sanjarka kad ćeš bit više mobilna za kavu?moramo i mi s juga odradit tu kavu,ne mogu samo cure sa sjevera uživat u druženju😁😁
Malakoza, bas mi je zao jadnicke male 😔 Ali kao sto je netko napisao, bolje da se to sad rijesi kad jos nije svijesna situacije nego kasnije kad vec poznaje strah. Mislim da bi onda bilo puno gore. Cuvat ce nju Sv.Nikola 😍😇
Saljem vam veeeliki hug! 😙
Sanjarka, masiro me mm (samo leda 😉) prije 2-3 dana ali opet isto 😣 Pocela sam danas lagano par vjezbica za te misice pa se nadam da ce s vremenom biti bolje 😉
Funkcioniralo je jucer ono budenje u 23h 😉 Onda se napapo i sljedece papanje je bilo tek u pol 3. Jedino sto kod tog drugog budenja nije mogao odmah zaspati pa smo se 1h borili i onda oboje produzili do 8 😍😍 Nismo ni culi kad nam se tata probudio na posao 😈😴
Ugolina, obje smo ko stare babe 😂😂
Mislim da ce mi danas dijete prespavati cijeli dan. Sad spava vec od pol 12, probudio se oko pol 2 za papanje i odmah natrag zaspao 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji