Hehe Sanjarka što nisi dnas trebala ti kavu kuhat? 😂😂😂
A menzes, jbg. Da toga nema nebi bilo ni naših slatkih bebolinaca.
Ugolina trebalo bi imat oko 8 podoja na dan da ne krene menzes. Ako imaš manje od toga, obično se brzo pojavi.
Bebačica, jel pojede dovoljno preko dana? Jel skok? Inače ja sam sa starijim imala takve noći i više nisam znala što od sebe, ako vidiš da ništa ne pomaže stisni zube do 6.mj pa možeš probati ukinuti noćne podoje. Plakat ćete tjedan dana, a nakon toga spavati. Mi nadobudno izašli u šetnju, pa nas malce kiša uhvatila, sreća pa mi šesto čulo reklo da uzmem prekrivač za kolica. Sad u supernovu u šoping 😉 jel stigo porodiljni? Ak nije peglam diners 😎
Crazy meni je jucer sjeo porodiljni.
Supernova? I mi cemo poslije tamo u Mueller. Za te sitnice mi najdraze tamo u shopping jer ne moram ulazit u veliki centar a opet ima leggiero I kolace 😁
Dobro jutro cure
Moze jedna kava
Malakoza dobro dosla nazad
vjeverica sretan minic
ugolina ja sam dobila mengu nije proslo ni 40dana od poroda i jos dojim.Doktor se iznenadio
mi smo imali lijepu noc,zaspala je u 21-3,30 pa od 4-7,onda je u kolijevci se glasala kao mace ,vrtila se bas vesela jutros.Sad evo na meni lezi i prducka a ja lagano kavu pijem.Vani kisa pada bas fuj,a meni u kaminu vatra gori,zesca romantika
Abies sjetila sam se one tvoje provale maloprije..drek-masina.. Tak se zasrala da nisam znala od kud da krenem,ocu vodom,vlaznim maramicama,ocu pelenu,ocu body..brate mili..na kraju bila pod pipom i eno ves u masini na 90 😂😂😂
Cure, nije istina za ovo često dojenje i mengu. Ja sam vjerovala u to. Izdajala sam 8 do 10 puta dnevno količinu da blizance mogu hraniti i dobila nakon 3 i pol mjeseca. A zbog tog sam forsirala, jer nisam htjela da mi dođe. Sad mi je svejedno kad je došla pa sam prorijedila i izdajam samo po potrebi
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jutro curke bas ste vrijedne s tipkanjem,
Sanjarka hvala na lijepim zeljama za laku noc, jako smo dobro spavali, zaspala je u 23 budenje u 3,6 i pola 9 .... Meni je to ok jos je mala , uspijem se naspavat a ona sa zatvorenim ocima cica moram joj zagurat ciku jer nece sama da uzme hahhaha .....
Nadam se da je prosao skok 😬 Pa ce bit takva cijelo vrijeme
Dobro dosle natrag mala koza i iva lea
Elle bas dobro zvuci taj seminar moram malo googlat.
Crazy meni nikako da stigne knjiga sretna beba , strasno :(
Ja sma isto dobila dva dana posle 6 tjedana ...
Ovde pada kisa tak da mislim da cemo bit u kuci , idem cistit malo 😆😆
Puse svima
Ja danas kasnim na kavu!! Nadam se da niste sve posrkale 😀
Ugolina hoce bit na 500 str 😂😂😂 sta imas oko 4 podoja po noci? ja bi onda mogla skoro jer je smanjila na 4,5 dnevno +2 onak prije spavanja i nocni....danas sam je stjerala nazrag spat tako da smo spavalr do 8,20 pa danas sve nesto kasni....
Sanjarka jbg 😅
Crazy pa kako si zaboravila uzv!!! 🤔 nadam se da radovi idu po planu.
Vjeverice🐿 sretan minic.
Cure smo spotali na fejsu pa se vratile na forum!!! 🌹
Kisa fuj fuj fuj,meni danas mm dolazi sa susilicom jeeeii a sad mi proslo kroz glavu da moram ormare preslozit,mrzim to
Bebacice ak se ne varam nebi smjeli za prospavanu noc po danu spavat duze od 3,5 sata,odnosno moraju nakupit oko 8 sati budnosti.
Btw kolko su vam budni? Tena mebi jos uvijek kako se blizi dva sata budnosti nervozna,oci se zavodene i stavljam je spavat....kaj nebi se sada to trebalo produzivat?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji