Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    17. Listopad 2016. 22:52

Sjeo porodiljni 😁. Shopping?

Illani ima na Savskoj neki bazen bas za bebe I program bas imaju. A I rekla mi sestricna koja je doktorica u Americi da se tamo za hipertonus preporuca bazen I vjezbe u njemu. Al nasi dr nisu bas za to..nisam pametna..al vise od tog mi se cini komplicirano

MalaKoza
    17. Listopad 2016. 23:47

Yo people! 
    Mala koza is back in da house 
    Napokon se uspjela ulogirat

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Abies
    17. Listopad 2016. 23:56

Ellie nisu za bazene zbog zaraza. 

Baš gledam sin 3810/51 s 4mj 7900/65, kćer 4350/52 -7000/66. Samo sam se napatila noseći gromadu u trbuhu 😀 
    Kik ha?! Uđeš i moraš s nečim izaći. Meni fali magma. Tamo smo kupovali poklone, a do mog klinje je već bila zatvorena. Coconaut bilo preslatkih stvari

Abies
    18. Listopad 2016. 00:32

MalaKoza meeeeee!!!!!
    Napokon 

MalaKoza
    18. Listopad 2016. 01:10

Bilo je vrijeme da se ponovo vratim na forumske stranice 
    Mladunče mi spava sa strane pa stignem čitat zaostatke...od kojih 500 stranica

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Littleladybug
    18. Listopad 2016. 04:03

ja sam i veceras dezurna 😭😭😭😪🔫🔫

CrazyPuppet
    18. Listopad 2016. 07:05

Dobro jutro dame!
    Malakoza weeeeeee 😘
    pusti zaostatke samo kreni tipkat 😉 kako ste?
    Večer povratnika hehe eto nam vjeverice, ivelee i male koze🌼
    Još da nam se žabica vrati i zoo je opet u pogonu 😂😂😂
    Naša noć kako tako, dosta kašlje 😭😭😭 ja legla i nisam mogla zaspat sat i po... ne može baš papat, cice tvrde i bolne 🙁 
    Kako ste mi vi jutros?

MalaKoza
    18. Listopad 2016. 07:41

Mi se napon opet vratili u zonu dužeg spavanja. Sad spava od 10 do pola 7. Budi se ona i u noći ali ju nahranim u polusnu tako da nema razbuđivanja pa nastavi hrkati čim proguta koliko joj je dovoljno :)

Ugolina
    18. Listopad 2016. 08:07

dobro jutro...ko ono danas kuha kavu? ☕☕☕ tri litre za mene,molim!!!!
    Ja sam strgaaaanaaaa...ko da me netko tukao cijelu noc..ne znam koji vrag,valjda mi bilo vruce..isla sam spavat u deset kao da konacno odem ranije i naspavam se.. Zaspala sam oko ponoci 
    😲🔫 
    Ova moja zlica od opaka me budila cetri,pet puta sto posto..nije se ona budila,nego cvilila pa cicala pa nastavila..osim tog sam se budila ne znam koliko puta pisat!! I ono najgore,bolio me trebuh toliko da sam mislila da cu mengu dobit svaki tren..a na kraju sam samo opako morala na zahod,no.2 😲😲 u pol dva nocas..tolko su mi crijeva bila puna da me bolio carski rez..katastrofa.. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 evo je,cvili,druzila bi se..

18. Listopad 2016. 08:09

Dobro jutro!

Pozdrav povratnicama! Sada cemo zacas do 2000!

Mismo imali suuper noc.Samo jedno budenje i sada jos spava.Temperatura pala.

Ellie,ja sam gledala i program bebe-ribe na Utrinama,ali to je od godinu dana.Mi taman na proljece punimo godinu dana.Vidjeti cemo.Inace plivanje je odlicno za sve vrste motorickih smetnji a i za potpuno zdravu djecu.Ja i sada radim s Nikolinom vjezbice u vodi (u kadi) one na koje se usudim,ona sve to jako voli.Nas kupanac traje sve dok me ne pocnu leda otpadati U Rusiji isto plivanje za bebe je jako popularno,cak neuropedijatri pored gimnastike salju djecu i na plivanje,a ima i instruktora koje dolaze doma i pokazuju mamama vjezbe u vodi kod kuce(u kadi) i to ne privatnici vec nesto kao patronazna sluzba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.