Sjeo porodiljni 😁. Shopping?
Illani ima na Savskoj neki bazen bas za bebe I program bas imaju. A I rekla mi sestricna koja je doktorica u Americi da se tamo za hipertonus preporuca bazen I vjezbe u njemu. Al nasi dr nisu bas za to..nisam pametna..al vise od tog mi se cini komplicirano
Yo people!
Mala koza is back in da house
Napokon se uspjela ulogirat
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ellie nisu za bazene zbog zaraza.
Baš gledam sin 3810/51 s 4mj 7900/65, kćer 4350/52 -7000/66. Samo sam se napatila noseći gromadu u trbuhu 😀
Kik ha?! Uđeš i moraš s nečim izaći. Meni fali magma. Tamo smo kupovali poklone, a do mog klinje je već bila zatvorena. Coconaut bilo preslatkih stvari
Bilo je vrijeme da se ponovo vratim na forumske stranice
Mladunče mi spava sa strane pa stignem čitat zaostatke...od kojih 500 stranica
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Dobro jutro dame!
Malakoza weeeeeee 😘
pusti zaostatke samo kreni tipkat 😉 kako ste?
Večer povratnika hehe eto nam vjeverice, ivelee i male koze🌼
Još da nam se žabica vrati i zoo je opet u pogonu 😂😂😂
Naša noć kako tako, dosta kašlje 😭😭😭 ja legla i nisam mogla zaspat sat i po... ne može baš papat, cice tvrde i bolne 🙁
Kako ste mi vi jutros?
Mi se napon opet vratili u zonu dužeg spavanja. Sad spava od 10 do pola 7. Budi se ona i u noći ali ju nahranim u polusnu tako da nema razbuđivanja pa nastavi hrkati čim proguta koliko joj je dovoljno :)
dobro jutro...ko ono danas kuha kavu? ☕☕☕ tri litre za mene,molim!!!!
Ja sam strgaaaanaaaa...ko da me netko tukao cijelu noc..ne znam koji vrag,valjda mi bilo vruce..isla sam spavat u deset kao da konacno odem ranije i naspavam se.. Zaspala sam oko ponoci
😲🔫
Ova moja zlica od opaka me budila cetri,pet puta sto posto..nije se ona budila,nego cvilila pa cicala pa nastavila..osim tog sam se budila ne znam koliko puta pisat!! I ono najgore,bolio me trebuh toliko da sam mislila da cu mengu dobit svaki tren..a na kraju sam samo opako morala na zahod,no.2 😲😲 u pol dva nocas..tolko su mi crijeva bila puna da me bolio carski rez..katastrofa.. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 evo je,cvili,druzila bi se..
Dobro jutro!
Pozdrav povratnicama! Sada cemo zacas do 2000!
Mismo imali suuper noc.Samo jedno budenje i sada jos spava.Temperatura pala.
Ellie,ja sam gledala i program bebe-ribe na Utrinama,ali to je od godinu dana.Mi taman na proljece punimo godinu dana.Vidjeti cemo.Inace plivanje je odlicno za sve vrste motorickih smetnji a i za potpuno zdravu djecu.Ja i sada radim s Nikolinom vjezbice u vodi (u kadi) one na koje se usudim,ona sve to jako voli.Nas kupanac traje sve dok me ne pocnu leda otpadati U Rusiji isto plivanje za bebe je jako popularno,cak neuropedijatri pored gimnastike salju djecu i na plivanje,a ima i instruktora koje dolaze doma i pokazuju mamama vjezbe u vodi kod kuce(u kadi) i to ne privatnici vec nesto kao patronazna sluzba.
Sortiraj odgovore
Najstariji