Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    16. Listopad 2016. 07:50

Jutro ekipo!
    Kuham kavu i čekam ekipu za popit ju, osim Petre. Ajmo mame
    Kakve su vam bile noći. Mi smo fino imale vježbu zaspi cica zaspi cica zaspi cica pjevanje (to mi tak slatka u 6 se probudi i pjevuši)

Sanjarka88
    16. Listopad 2016. 08:04

Evo mene ne kavu. Noc solidna jedno budenje. 
    Pjevao u 7 u kreveticu. Dobio bocu i sad opet spava ☺

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    16. Listopad 2016. 08:20

jutrooo..noc ajme i kuku, sto i jedno budenje 😭😴😴😴😴
    jos dolazin sebi

Abies
    16. Listopad 2016. 08:24

😀☕
    Sad treba uživat s tim bebama. Dok ne mogu samostalno sjesti. Kad se pokrenu bit će trčanja

uykmyjh
    16. Listopad 2016. 08:35

Evo mene na kavu  ugolina kuzim te skroz, nevolim ni ja ulickane 😂 ajme sta sam se naspavalaaa (vadim malo mast :p)
    Bellaru eto na otislo janje 😂😂😂😂👌👌👌

uykmyjh
    16. Listopad 2016. 08:39

Opa vjeverica postala slavna pa se ne javlja  😁 tako se meni kad sam tek rodila nakupilo zaostataka, citala citala dok nisam pukla i samo preskocila, i kao evo mene-ja dosla 😂

Sunshine1
    16. Listopad 2016. 08:44

Btw njrhovo pravdanje je kao da je ocekivao da ce se zbudit u6:30 kao uvijek,a kako je bila budna 5:30-7 ovo kaj se probudila u 8 mi ne moze pustit da spavam.

Vidim na proljetnicama da ovca Ewan djelule i narucila ja luda sam s njom. Bas je seratorica,sad cekam da dode. Inace online vikend shopping u bubamari.

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    16. Listopad 2016. 08:44

Haha evo mene ja dosla 😂😂

Vjeverice pusti čitanje zaostataka samo pisi 😉

Baby&Sunshine sta je bilo? Hug 🤗🤗

Abies ja jedva čekam da krenem trcat za njim mozda se skljokam di pa mm vidi da ne mogu sve sama 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.