Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    15. Listopad 2016. 20:08

Gdje su nam Lucy, Masha, Kleopatre dugo nema?!

bellaru
    15. Listopad 2016. 20:17

Ni vjeverice mi nema

Abies
    15. Listopad 2016. 20:33

Eh da mamice. Vl maramice. Čije koristite? Mebi su ok one zelene iz lidla. Mm kupio lumpi i nisam oduševljena. Ne volim kad imam osjećaj da sam namazala ruke kremom. Ili pravite svoje?! Čiji ubrusi koliko vode badem ulja, kokos...?

bellaru
    15. Listopad 2016. 20:39

Trudi! 11 kn u ljekarni. Odlicne!
    Kako sam napravis?

Ellie00
    15. Listopad 2016. 21:06

Pozzz, 

evo i mene. Lijep dan iza nas iako sam pola dana cistila. Mm morao malo na posao (ludnice su u Cityima) a Ena pomagala mami u ciscenjem s dugim spavanjem 
    Popodne nam tata napravio rizoto i papali fine tatine kolace s posla 
    E da, "papali" smo danas- butternut tikvu. Dobila sam kao domacu jucer, sutra cu nama napravit krem juhu a danas sam njoj par kockica skuhala i kasicu napravila. Bila je jako smjesna, nist joj nije bilo jasno. Vecina hrane zavrsila na slinceku al nesto je i pojela (mozda 3 zlicice) mame jel to ok za pocetak? I super mi je hranilica, bas sam zadovoljna. Jednostavna za rukovat, cvrsta. Ja zadovoljna, preporucam

Bellaru janje u gepeku? Umrla. 

Moj ne izlazi, ne zato jer bi  ja imala problem s tim nego mu se neda. Zna otici s ekipom s posla kad imaju zajednicki izlazak . Plus on je ionako cijele dane po birtijama hahahah.

Sanjarka prosla tiha misa?

Sunshine bravo za Tenu. Gotovo je s ostavljanjem bebe. Ena se stalno okrece, stalno, i onda nakon nekog vremena postane ljuta, okrenem ju na trbuh a ona opet na ledja... 

Bebacica totalno te kuzim to za ruke. Alergicna sam na to. I na savjete baba. I kad mi pocnu pametovat oko vjezbi i doktora. Nist to ne treba i takve price.. 
    Hm a spavanje na trbuhu- ena nije nikad spavala na trbuhu. 

Sve puno nemajki na ovom forumu. Odmah se bolje osjecam. Uzasno me nerviraju supermame i njihovo steriliziranje poda. Nisam taj tip. 

Abies ja iz Muellera koristim njihove i pelene i maramice. Sve mi dobro 

Bebo zaspala u 6 ne znam kako si je poremetila ritam. Morat cu ju budit presvuc i jest. Bebo moja spavalica

uykmyjh
    15. Listopad 2016. 21:10

Janje 😂😂👌
    Koristimo violetine vlazne maramice, uzela malo pakiranje lumpi da imam u torbici i onako, nisu nis posebno. Sad na red dolaze babylove jer su bile na akciji 

mare1989
    15. Listopad 2016. 21:15

vecer curke

mi sad dosli od moje mame,odusevljena je sa mobitelom,jos sam joj kupila mini orhideju bas se obradovala.Bilo nam je jako lijepo. Pa je moj brat pitao mog mm kako veze sjedalicu u autu i onda mu je moj mm sav ponosan sto on zna pokazivao i kaze moj brat sutra ce cijeli dan da uci kako se veze 😁😁😂 vec je jadan nerovozan ne zna kad ce stic beba i kako ce podnijet snajka porod. Danas smo prvi put se vozili sa sve troje djece u autu,ajme ludila ne znamo kako cemo sjedalice staviti 20min smo se smisljali di cemo koje dijete staviti😊

mare1989
    15. Listopad 2016. 21:25

Princeza Ariela

lan@luk@rit@
    15. Listopad 2016. 21:58

Večer majke i nemajke ha ha

I ja sam nemajka nisam Riti ni jednu igračku oprala plisanu,gumene da ali ove ne...
    Dude otkuham svako par dana..A perem ih vrucom vodom u međuvremenu😉imamo psa-zlatnog retrivera linja se stalno,jesen i proljeće pogotovo,beba i takav pas nije dobitna kombinacija😱😱

Sanjarkaw da,u radnom odnosu sam😉

Bellaru mislim upisat magisterij na informaciskim znanostima-bibliotekarstvo😃

Mare cura ti je prava princeza😄

Ljubomora prije više ,sada u jako malim količinama,s godinama sve manje😏

Ellie bravo za Enu,tri žlice za prvi put,super!!

vjeverica8
    15. Listopad 2016. 22:00

Majke mi, lovim vas već dva tjedna, u zaostatku sam redovito 30 str, pa onda smanjim na 15, pa opet pišete ohoho pa vidim da imam 20 strana za pročitati i tako u krug 😮 evo sad imam još samo 8 za pročitati 😊 nadam se vikend zatisju 😃
    Evo samo toliko da znate da sam tu pa kad polovim javim se 😊
    Btw, svadba od frendice je prošla super, bila sam čak u Story-u 😂😂😂
    Laku noć svima, meni prvo buđenje vjerojatno već za sat, dva 😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.