Naravno da nitko nije oslijepio zato sto je u braku. Primjetim i ja zgodnog muskarca al to je sve. Da cu tu nesto fantazirat dalje necu. Isto tako u mm društvu ne pada mi napamet slinit okolo niti bacat kakve komentare. Ono - poštivanje.
Ne radi ni on to no kad vidim tipicno musko ponasanje pitam se do kad ce bit dobar 😠
Mare haha nije tebi lako. Moj je ljubomorniji nego ja i ako me slucajno netko gleda nabrusi se cili dok mene uopce nije briga koja ce njega pogledat dok god on ne slini ko mulac
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
svako koliko vasa djeca papaju?moj ima par dana preko dana jede cca svako 4h, +/- 15min..obicno to ide 8-12-4-8..krene on cendrat i prije pa se zaigramo i onda ja to racunam da nije gladan dok god se da umirit igrom..i sad kad zbrojim da on ima mozda 5ili 6 podoja u 24h pitam se jel to ok
Dan zene
Mi smo u Slavonskom brodu. Luda sam, puna kuca ljudi i svi bas moraju dirati malu. Mislim, doma sam i ja nemajka godine 😂 jednom sam sterilizirala te njezine gricke, neke igracke nisam ni oprala. Al nemoj mi malu dirati po prstima, jer utrpa cijelu saku u usta!!
Dalje, kolko ima mjeseci? 4. Jos uvijek cica? Pa dat cemo joj malo juhice? A cips? CIPS?!
Kupite joj jantarnu ogrlicu za zube. Poludit cu vise od tih baba, jedva cekam da idem domaaa.
A izjava dana ujutro. Mm vani radi s ujakom nesto i kazem mu neka mi kolica dovede da malu stavim da mogu u miru doruckovati jer mi ju nema ko primiti. A kaze mu ujna sta sad to vozis unutra, ne moze to tu biti danas. Do veceri plakat cu od muke.
I moja beba se pridruzuje klubu spavanja na trbuhu. I po danu i noci spava tako, jer drugacije ne zna. Na ledima se budi svaki cas, mlati rukama, nogama. A bok ne dolazi u obzir jer se prevrne ili na leda ili na trbuh pa joj ostane rukica ispod, a jos nije naucila kako ju izvaditi 😄
Ljubomora 😎 oboje smo ljubomorni. Mm vise. Al smirio se nakon zaruka, pogotovo sad braka i bebe.
Vise ga spale njegovi. Npr prosle godine radila sam u ducanu i wg i vozila se s sefom na posao. On nije imao problema s tim jer ga poznaje. Al su ga njegovi tolko spigali da smo se uredno svadali kad sam ja morala ostati duze jer smo ili cijene snizavali ili slagali ducan 😧 ugl dok se drugi ne mjesaju mi smo si dobri.
Mala se budi idem. Opet boj s babama 😂
Ljubomore nema kod nas, jedino sam ja ljubomorna jer on moze otic solo di god oce, na balun, u ducan, na pice 😂
Podoji-neam pojma, ne gledam na sat cijeli dan pogledam samo taj jedan nocni (ili dva) koliko je sati cisto eto tako
Bebacica nije ti lako
Citam proljetnice i vidim svi bebani nenormalno cendravi ovih dana. Kakvo stanje kod vas? Ja sam mislila da je od cjepiva,sad se pitam....🤔 samo bi na ruke,a nedam joj,igracke ju ne zanimaju....da je bar plac,nego kenjka li kenjka.
Sjedim u dvoristu i uzivam u laganom grickanju hladnog zraka ona zaspala dok je mm slagao drva😀
url=https://lilypie.com]
Konacno vas uspjela procitat jeeej!
Znaci odvalila sam! Ova veze strample, ova miksa becki i pomfri...😂😂😂😂
Btw i ja sam nemajka, meni te tetre idu na zivce, ne stavljam ih na svaki klinac koji ona dira i nisam oprala skoro ni jednu igracku! U ducanu joj probam kapu, traku (sto cu kad ima veliku glavu) prosla s njom vec kilometara kojih ni moja baka nije vidjela u svojih 80 god zivota!
E bas sam si razmisljala da bi trebale isprintat ove stranice foruma i dat tiskat knjigu 😂😂😂
Kakva nives i gola istina (ili kako vec) kakav 50 shades of gray ovo bi bio bestseller! I film bi bio zanimljiv, naslov :"Mame s foruma-ljetnice 2016"😜
Previse sam se ufurala u scenarij pa zaboravila sve sto sam htjela napisat!
Meni bili moji u posjeti! Moja mama jos uvijek place kad je vidi i kad ide ca isto padne tuliona! Jel to normalno? 😂😂😂
Rekla sam joj da nis ne kupuje i opet donesla punu vrecicu slatkog i robice za malu!
Pozdrav
Svasta se bome napisale i opsirne teme hahha
Ljubomorna , nisam cak i zajedno nekad prokomentirwmo neku zensku hahah sto m m kaze da ga zabrinjava jer ja gledam ko kako izgleda hahha , to mi he nekako normalnom
E mi smo svasta uspjeli danas s nasom bebim, vristala je malo u autu al se smirila, obavili kupivinu zaspala, kuci nije htjela pa reko sta cemo lijep dan idemo u park-sumu i bas smo se lijepo nasetali , izmorili nas a ne nju hahha
Bebacica drz se, nije lako s babama 😬
Miska a neki su ljudi vise placljivi a neki nisu uopce. Ja svoju mamu vidjela svega 2 puta u zivotu da place al recimo od muza tetka...majko mila..pokazi prst ona place...voli tracat jako puno pa kad joj kazes da je baba odma place a zna sta je od susjedovog tate strina rucala taj dan. Vidi muzeve sestre place, reci joj je nesto krivo napravila place😁
E meni muz kupio za rockas onaj mali canon printer za slike i sad cijeli dan printam slike😁😁😁
Bebačica drž nam se!
Ljubomora, kopka. Valjda si i vjerujemo u 16god poznanstva.
Miška knjiga ☺
Ja ošla do citija. Idem a sin u plač ideeem s tobom. I tak nisam solirala. Al bilo nam fino. Brat seki odabrao piđamu. Tati beba zaspala pa je i ručak napravio. Ideš! E sad bi ja da je i suđericu izvadio čisto, oprao pod koji je nauljio, kao i pola kuhinje - gdje mi pamet bila. Bolje da sam nešto usput gotovo kupila.
Sad još idem vidjet što sam preskočila u romanu
Sortiraj odgovore
Najstariji