Vjeverice😊😘 falis mi! Odlicno za svadbu!! Gdje je malac bio? Koji story ?😀
Mare mala je bas princeza😍 daj reci kako si stavila tri sjedalice??
Do koje godine se djeca moraju vozit u sjedalici? Ima za kupit ona sranja sta izgleda ko...hm...mali tabureic kao autosjedalica ako me kuzite?? Koja poanta toga?
Bellaru moja se bas sva raznjezi kad je vidi. Ono kuzila sam prvi put, pa ajde drugi kad smo mi dosli kod njih ali ona nastavlja u tom tonu. Mislim da je problem.u tome sto nema vozacki pa ne moze bas kad se zazeli doc. Rekao mi je tata da nije normalna da je prijetila razvodom ako je danas ne odveze 😂😂😂😂
Mi smo isto na trudi maramicama, prefine su mi! Da u hr u ljekarnama su 11-12 kn, u slo skoro 4e 😮😮, i to svercam naravno! Jedino sam sad vidjela da su dosle neke nove trudi u zelenom pakiranju ali su bile 5e pa nisam htjela kupit, previse su mi potrosne da toliko platim 😂😂
Mare super za poklon! A malena se bas sredila za rockas 😍
E janje, dobra ispričnica 😀
To sam davno Malamimi pitala. Gledam u autu svoje dvije, nema šanse treću ugurat. Mare znam koji imaš auto al čije sjedalice???? Ili ste 2+ti iza tm i Ariela naprijed? Ja ne mogu zračni isključit pa niš od naprijed. Najbolji su mi (i mm) oni koji me uvjeravaju u ključ i prekopaju auto da se uvjere da ne može se isključit.
Bellaru. Ono što pitaš je booster, ide od 4-12godina. Prvo je jaje. Onda kad ima 9kg i može samo dijete se podići u stojeći stav uz pridržavanje ide u 1 kategoriju 9-18. Oba uvijeta moraju biti ako se dobro sjećam. Oko 4 god ju preraste. Taj booster zapravo podigne dijete da mu autopojas pravilno ide po tijelu. Meni draža sjedalica 2-3kat s isofixom.
Svasta nesto san pisala i sve mi se izbrisalo 😭😭😭😭😭
Ajte laku noc 😩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mare 💞 😍😍😍koja krasotica!
Vjeverice, jesi nam živa 😁
Bellaru jel valjalo janje?
Bebačica drži se hehhe...a babe... Naoružati se živcima
Vlažne kod nas sve... Trošimo ih više od wc-papira tako da uglavnom uzimam u lidlu i zadovoljna sam... Jesam ja jedina ovdje s malom razlikom u godinama i s dva pelenaša?
Ja danas šmugnula u supernovu, zamijenila vreću za spavanje za veću, stariji je dobio nove patike i svašta nešto... A sebi naravno zaboravila uzet što trebam, tipično...
Plakanje, ja sam crybaby teški... Evo sad smo gledali film i meni majica mokra... Moji su mi daleko i malo se vidimo pa kad je rastanak, ajme meni... I kad mm ide negdje na dan dva... Ne mogu si pomoć, jače je od mene 😂😂😂
Probudila malca, nije htio papat, sad će se on probudit opet čim ja zaspem 😂😂😂
Sve mi fino spavajte, a bebice pogotovo 😉
Bellaru Ariela i velika seka su bile sa strane a brat u sredini. Ne mogu ugasiti prednji airbag pa ne moze naprijed beba
Abies sin je nedavno dobio sjedalicu marke nania jako dobra,to je ona do 36kg takvu i kcer ima samo marke Graco.
on je isao u sredinu jer njegova sjedalica ima i da se on zaveze u njoj.
Bellaru, ovo za slabljenje pluca jos nisam cula. I bas me zanima koliko je takvih slucajeva bilo da je to razlog za ne stavljanje bebe na trbuh spavati. Mogu razumjeti strah od gusenja kad gurne nosic u madrac ali mene bi vise bilo strah stavljati ga na leda jer ako bljucne u snu i sve mu ostane u grlu je veca mogucnost gusenja. Bok smatram idealnom pozicijom ali sta cu kad Marcelu najvise pase na trbuhu 😉 A u mojoj obitelji smo svi kao bebe spavali na trbuhu pa smo dobro ispali 😉
Sunshine, super da finkcionira umirivanje s sumovima 😉
Sanjarka, hvala na kopiranom tekstu! 😚
Marigmar, bas mi je drago sto su se grcevi smirili i sto uspijes nesto odspavati. Nadam se da ce nam bebice i ostati tako dobre 😘
Crazy, kako to da ti se malac opet prehladio? 😢 Jal mu prehlada nije potpuno prosla ili je to opet nova? Nadam se da ce ovajput brzo ouzdraviti i to bez anitiotika! 😘
TPol, ako je skok u pitanju onda bar znas razlohg nervoze i da ce uskoro proci. Drzim fige da sto prije 😘
Nego, jucer sam te vec htjela pitati pa sam zaboravila, koju varijantu porodiljnog si odabrala?
Mare, Ariela ti je pravi slatkis 😍😍
Bebacice, ajoooj babe 😬😬 Oglusi se na to, svima kazi da ces prihvatiti savjet a ti radi po svom. Tako ja radim kad me obasipaju savjetima za koje ih nitko nije zamolio 😉
Danas prijepodne bili Marcel i mama u nabavci za vikend. Malo je plako kad smo stajali u guzvi i u trgovini ga morala u par navrata uzimati u ruke ali evo, ide nam sve bolje. 😉 Za cas cemo nas dvoje samo po shoping centrima landrati 😀😀😈😈
Izlasci su kod nas postali cista rijetkost. Na pocetku veze je i mm bio kao od Bellaru. Svaki vikend bi odlazili u hrv i bio bi vani petak subota i jos cijeli dan u nedelju. Trajalo je to dok nije shvatio da se zivot ne sastoji samo od izlazaka i pijancevanja i da mu je bitniji nas odnos i sad nasa obitelj nego neki kolega koji jos uvijek zivi kao decko i nema nikakvih "obaveza".
Ljubomora, mi smo oboje ljubomorni ali ja to vise pokazem nego mm. Ne smeta mi kad gleda za nekom zenom, to oboje gledamo isto kao i muske i onda komentiramo 😈😈 Ali me ljubomora hvata kad smo negdje pa on plese ili razgovara s nekom zenom. U tom trenu bi se mogla pojesti od ljubomore 😬 Parput smo se i svadali zbog toga. Njemu nista nije bilo jasno zasto se ja ljutim jer on nema nikakve tajne namjere a ja bjesna 😬 Ali u tim situacijama je zato pomirenje bilo toliko bolje 😉😈
Tako, sad mi je trebalo 2 sata da procitam zaostatke i napisem poruku a sad odoh ja na spavanje.
Laka vam noc! 😚
Sortiraj odgovore
Najstariji