Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    15. Listopad 2016. 12:54

Karlafi neka si s nama 😘
    Moj još od 9:30 banči vani. Nemam volje s njih dvoje u hm jer je svaki onj autić konjić must ride. I da sad trebam ručak skuhat 😞

Abies
    15. Listopad 2016. 12:57

I da nemajka klub. D vit dajem svaki drugi dan. Još pod nos stavila. Zaboravim 
    Wii imam one početne za vježbe. Nisam ni tražila drugo. I ovo je bilo skupo

Sanjarka88
    15. Listopad 2016. 13:10

Abies i ja dam d vitamin kad se sjetim 😐

Karlafi nisi jedina. Ja sam bas ljubomorko iako rijetko kad pizdekam nesto pokusavam se skulirat sama sa sobom. Ali on je isto ljubomorko.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    15. Listopad 2016. 13:22

Sanjarka znamda ce se minjat, ali mi ide na zivce to kasno lijeganje, i ne mogu nista ni pogledat na tv ni napravit, da ne pricam o druzenju s mm. :)
    Sta se tice muzeva, moj je ok, al kad mi digne tlak, ja to postrojim, ko i bilo koga drugog :D jezicina ka u prave lajave Dalmatinke hehe :D
    Ni ja ne dopustam spavanje po kaucu, ni izlaske do ranojutarnjih sati. To moze sa mnom jedino kad mala poraste pa je uvalim na nocno cuvanje babama i didama :)

Curice i Ejic nadam se da ce se popravit i nase sta prije.

bellaru
    15. Listopad 2016. 13:57

Karlafi ma ja nebi mogla sa nekim tko bi stalno samnom bio. A mi radimo na istom dvoristu tako da smo i ovako cijeli dan zajedno. A ma kad ja nisam mogla prva tri tjedna se maknut nije htjeo ni na dvoriste izac. Sve je radio od kuhanja, spremanja , brinuo se za malog. Sve. I inace on sprema usisava itd al eto ode i landra. Nekad me to jako zivcira nekad ne.

• karlafi
    15. Listopad 2016. 14:22

Ma bitno da ste nasli zajednicki jezik. A tko se jos danas ne posvada.tu i tamo. Super za spremanje. Volim to. A ne da zena mora sve radit

Littleladybug
    15. Listopad 2016. 14:36

ljubomora- oboje smo po prirodi ljubomorni al on puno vise od mene..odma sve strijelja pogledom, a stvarno ne izgleda blago kad se namrgodi..doduse ja ga i ne izazivam jer mi se neda natezat s njim, nije ni on bas sad da koketira okolo..tako da dok god se povjerenje ne narusi sve je to zdrava ljubomora..a i nas nacin zivota trazi ooogromno povjerenje tako da ga vjerovatno ni jedno ni drugo ne narusavamo glupostima..
    tegle, prometne znakove hahha 
    tako je od mm prijatelj donia materi palmu iz nocnog izlaska jer je mater taj dan rekla da bi kupila palmu za ispred kuce a on u pijanstvu dobia inspiraciju kad je vidia ispred diskaca..
    meni je muz prije koju godinu za valentinovo donia ukradenu teglu sa umjetnom bozicnom zvijezdom na poklon 😂😂😂

mare1989
    15. Listopad 2016. 14:45

Dobar dan cure

Karlu sretan minic

Ajme jeste se raspisali 

Moja mama dosla po veliku unucad a ja ostala sama sa princezom,rucak ne kuham jer mama pravi veceru,tako kad dode mm malo cemo se zabaviti
    Moj mm ne pokazuje nikakvu ljubomoru,a ja e to je prica za sebe.Kad odemo u Zenicu gdje god se okrenem neka ga pozdravlja,sad manje jer vide da ima djecu,a prije stalno.Dode mi ili da njega zadavim ili tu koja pozdravi.

CrazyPuppet
    15. Listopad 2016. 15:02

Ljubomora, malo zdrave ljubomore nikom ne škodi. Osobno sam dosta sigurna u sebe i nisam neki ljubomoran tip, često mi bude prije smiješno nego da izaziva ljubomoru... Isto ko kad se muški okrenu za drugim ženama, ko da se mi žene ne okrenemo za zgodnim muškarcem. Povjerenje je temelj svake veze, a ja imam povjerenja u mm 😂😂😂
    Ugolina kako ti Theo nije muževan? 😂😂😂 Meni uopće nije babyface😍 i Tom Hardy mi je 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.