Sanjarka ma specem mu iza uha jednu. A gdje bude..zatvore jedne birtije onda idu u one koje se tek otvaraju.
A to ti je tak da treba svoje pokosit dvoriste ne mogu al ako frend zove da njegovo kose nema beda. Mene fascinira kako ti muski kao moraju "bjezat" od doma. Ko da su u logoru.
Sunshine aaaaa sts je to negdje slatko vidjetiii ko kornjaca kad se prevrne😁
Abies i to sta kazes..on lovit dezurstva i pametovat.
Bome si muza uposlila😁😁 bas me zanima sta ce reci kad se vratis. Gdje kupis igrice za wii? I mi ga imali a vise nema za taj wii igrica nikakvih pa poklonili konzolu muzevom frendu.
Ugolina ovaj stari mi se svidja ali ovaj luke ne😕 ja volim svakakve 😁 recimo the rock ima osmijeh koji obara sa nogu😍😍😍 gerard butler mi je uh... denzel mi je 😍😍 ma joj ima ih😁😁😁
Sanjarka kod mene tiha misa ne pali, ja uvijek iznova probam al on udre kotru s jos tisom misom..zamisli on se naljuti na mene jer sam se ja naljutila 😂😂 i onda ga ja posaljem u 3pm i odem u sobu..vratim se nakon nekog vremena jer me zivcira sto nema reakcije a on snom pravednika spava na kaucu i ja dobijem slom zivaca..zalim samo sto nemam toliko snage da mogu i njega i kauc s balkona bacit u tom trenu..
evo od utorka otkad je dosao jos nije sastavio cili dan kuci s nama, stalno MORA ic negdi..kako je rekla Kokolo na fejsu nogom u guzicu da mora proktologu ic da mu cipelu izvadi 😲😲
Pozdrav mamice.
Citam vas stalno ali nikako se uloviti pisanja. Jos mi je i mob bio u kvaru pa....
Vidim pisete o spavanju. Djecica valjda znaju kako im najbolje pase. Iako sam i ja cula da je najbolje na ledima i tu i tamo na boku a na trbuhu samo pod nadzorom. Ali sta napraviti? Ako ne zeli spavati nikako nego samo na trbuhu. Ne znam. Srecom spavamo na ledima pa nemam tih problema. Mozda najbolje posavjetovat se s pedijatrom.
Osim svekrva nepresusna tema su i muzevi. A jbg same smo ih birale. Ja neki put znam biti uzasno ljuta i izvrijedati ga u sebi a i njemu svasta izgovoriti i onda mi bude zao. Pa se pitam kakva ja znam biti prema njemu.. al.sve je to brak i kompromis. Smeta me usporedivanje e sta bi da sam ti ko onaj ovaj. E pa nisi. Ti si moj muz i za tebe sam se udala. Briga me kakvi su drugi.
Bellaru dal on tako cesto zaruzi? Mislim..stvarno ne znam sta bi se moralo desiti da mi ostane do pola 8 u izlazsku. Koja birtija radi do pola 8? Svako mora imati svoju slobodu ali neke granice se moraju znat. I kako ti se onda opravda? Ako je takav od pocetka onda si se valjda vec navikla. Svaka cast.
Janje u gepeku😂😂😂😂. Mozda ti volis janjetinu pa je nabavio da se iskupi?
Sretni minici svima.
Baby bas to on se naljuti jer sam se ja naljutila👨🔫
Karlafi ma navikla sam se...ne rade birtije do 8 nego se neke otvaraju u 5-6 . Ma vise ga ni ne pitam kad je to hrpa majmuna koja ne zna kuci otici. Onda pak bude preko tjedna sav umiljat i dobar . Al nije ni samnom lako pa eto😁😁
Ma sestra me zvala da mu je sogor jucer dao janje da doveze kod nas a on ga vozio po birtijama. A svasta sam znala naci u gepeku, tegle sa cvijecem, prometne znakove, cak sam ja jednom bila sa njima vani kad je karlov krsni kum maznuo ljestve nekim ljudima ispred kuce. Jos imam te ljestve doma.
Majmuni...ko maturalac kad odu van. Ma mislim i ja sam takva kad se napijem samo da je divljat😕
Nego zene kad smo vec kod muskih i njihovih pizdarija jeste vi ljubomorne?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji