jutro mamee..evo i nas, grintamo ja i malac, on u kolicima ja na kucu..juzinaaaaaa 😂🔫🔫
tata isao rijesiti auto..
jutros oko 3 da sam mogla samu sebe bi tresnula..naime mama me sinoc isturpijala kako sam krivo navikla malog na spavanje, da ga stavljam prerano spavat pa da mi se zato budi preko noci bla bla..jucer joj bila u ordinaciji curica koja je dobi ko i nas K, ona spava od 10 do 6 bez budenja bla bla..i ajd ja je poslusam, mali zaspe oko 8 ja ga probudim u 11 za jest,pojede on kroz san i nastavii spavat do 2..u 2 oci ko u zeca, nervozan,place,GLADAN..ajd nekako ga umirin,dam mu sisu,u 4 ista prica,u 6 opet isto..😪😪
i onda skontan da je on punih 20 dana vratio bio sebi taj jedan nocni podoj i budio mi se oko ponoc/1 i opet oko 4/5..i sad kad se malo regulirao i opet izbacio sam taj obrok ja mu ga glupaca idem vratit jer tamo neko dijete tako funkcionira..😣😣😣 hvala mama na savjetu al ja cu po svom 😑😑
jos se mm sinoc ushodao po stanu, pa pisa, pa jede, pa suska, pa kaslje..uuuf i onda jos ova juzina pa ima da ubijem koga
Sanjarka jucer si pitala za popuste, e ovi rodendanski..jucer bila, tisuca ljudi..kupila malom jedne termo hlace i to je to..nemos doc do nicega koliko je ljudi..u magic babyja i u baby centra obicno i za zute srijede bude 15posto popusta..
i neee mm jos nista nije niti takao dole jer eto sve to svrbi,pecka..on strpljivo ceka da prode 😀
E da, na temu nemajke... Ni ja ne pretjerujem u dezinficiraju, ok kad stvarno treba, al baš da ću non stop...a-a
ko što kažete, dezinficiraš igračke, a ono beba liže daljinski i pod
Isto perem veš skupa s našim, i čim sam vidila da ne reagira na omekšivač, ne perem više s octom. Peglanja kod nas isto nema... Ostalo manje više sve poštujem, moj bi me ubio da nekom nešto bude jer ja nisam ovo ili ono napravila...
E a ovo pogledati film di je neki zgodni glumac 😂😂😂 moj ne kuži zašto sam ja 5x gledala "Divergent" Theo James mi je 😍😍😍
Sanjarka koje su to tabl da i mi damo svojima da lizu😂
Crazy dobar ti rltaj Theo😍 a ja zato gledam seriju arrow jer mi je stephen amell 😍😍😍😍
Marigmar ❤❤❤❤❤ bas mi je drago da sad napokon mozes uzivat u svojoj bebici kako spada.
Eh kad imate glupe iphone😁
Karlito i ja isli na kavu...u ducan....tata nas ljuti....al ima danas ne samo tihu misu nego cu jos bit i bezobrazna. 😁
Dodje doma u pol 8 uj i kaze ide on u ogulin. Samo sam mu rekla da ide u pizdu materinu. Samo je nekom na telefon reko da ne smije ici i otisao spavat. Ja uzmem auto i idem stavit kolica a u gepeku u vreci jebeno janje😨😨 mislim si...bolje da ne znam...
Ja isto iman tihu misu svega mi se skupilo ili su južina i pms u kombinaciji.
Ovom mom ni u ducan se nije dalo otic a ja nemam auto. Sad kad ga kum zove na kavu potrcat ce 😔
Rekoh da cu ubit nekoga
Baby hoćemo skupa ubit nekoga? 😂
Ja skuzila da si klinci sami rade raspored nema tu velike pomoci a i neda mi se zahebavat s tim.
Tpol samo strpljivo dok skok prode. Hug! 🤗
Abies ti lipo opušteno u h&m a tm nek se snalazi 😉
Crazy nam je zaljubljena 😍😍😍
Bellaru 😨😱😱 gdje covjek bio do pola 8?
Eto on si htio ispec janje a ti nedas 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Btw curka danas otkrila okretanje leda-trbuh,slucajno al bas bilo zgodno i smijesno za gledat. Lezala sa mm na krevetu i okretala se na bok (to vec duze radi) i lamata nogama po zraku 😂😂😂😂😂 dok ne ulovi po krevetu i hoooop i onda sva veselaaaaa hahaha smijeh
url=https://lilypie.com]
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=black&id=925798
😂😂
Sunshine bravo za Tenu 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji