Bellaru, da i po noci, on ne zeli vise drugacije spavati nego na trbuhu. Kad mu je prosli tjedan pocela prehlada sam mu povisila madrac i stavila ga na bok. Cijelu noc mi se budio svakih sat vremena, tako dugo dok ga nisam uzela kod sebe na krevet gdje je bilo ravno i polegla ga na trbuh. Tad je odspavo neka 2-3h u komadu usprkos nosicu. Oni mogu sad vec dizat glavicu i okretat je kako im pase, a imaju i reflekse kad ne mogu do zraka da dignu glavu isto kao i kad sisaju pa je sisa prepuna mlijeka i tiska im na nosic, maknut ce glavu. To mi je rekla dr jos u bolnici kad sam mu pocela micat sisu s nosica.
Ni moj nece bas drugacije isto se budi svako malo i gundja. Jedino u kolicima i kad je u AS. A zna me nekad primit frka kad trlja glavu o krevetic i zna nekad ostavit tako glavu sa nosom prema dole. Ne znam dal moze disat al sigurno moze al me ulovi paranoja pa mu okrecem glavu😁
Ljudi mi se ugl cude kad kazem da je na trbuhu. Bratic koji je mladi doktor i dobit ce sad bebu mi reko da ga ne stavljam jer kao tako slabe pluca pa srce stane😵😨 i da ce njegova beba spavat samo na ledjima a ja mu kazem da govore da mora na bok al on kaze da ce na ledja. A mislim si kad ti mala pocne vristat stavljat ces ju i da na glavi dubi ako je to smiri😁
Moja naucila spavat na boku jos od bolnice i samo tako hoce..mene paranoja od ovoga na ledima jer imam osjecaj da ak pocne rigat da ce se ugusit,sto se mojoj jednom dogodilo kad je dva tjedna imala,ajme sto me traumatiziralo..a na trbuhu nece,bas voli na boku..i meni drago
Jutro,
brzinsko javljanje pa idemo,.
Mm i ja rijesili jucer stvari- dosao je s posla ranije i pricali dugo. On se ispricao i ja sto sam mozda malo pretjerala... Poklopile se neke stvari i evo svadje bezveze... Ima stvarno ludnicu na poslu, nekad zaboravljam da ima 160 ljudi ispod sebe... A on zaboravlja moje obaveze. Ugl dobri smo si opet.
Prijavljuem pocetak dohrane danas.
Kasnije vas citam. idem obavit svasta. Lijep kisni dan zelim
Jutro svima!!
Ellie sretno sa papanjem danas,javi nam Enine dojmove i sta si dala,ja krecem uskoro.
Ejic maternica pali da se smiri momentalni,za spavanje...nece sama ALI upali pa se me razbudi i ne place kad je spustim nego se pocne mrdat,ja samo pojacam i ona se umiri....
url=https://lilypie.com]
Jutro mame 😘 ajme juzine vani nekoga cu ubit danas 😩
Malac jeo oko 7h i opet zaspao.
L&L&R uuuu to 2019 zakon! Ti si u radnom odnosu ili?
Bellaru dobiva on na kilazi normalno neznam od cega al dobiva 😂
Nego kako nego cucla tbl a sta si mislila da je dobar sam od sebe 😂😂
On je imao kratku fazu spavanja na trbuhu preko dana proslo ga to brzo. Na trbuhu cim je samo se igra.spava na ledjima ili boku ovisi kako se sam namjesti
Ellie super da ste tako brzo rijesili sve. Sretno s dohramom i javi dojmove 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Karlo sretaaaan 2. minic 😍😍
Ejic kopiram sta je upravo jutros Marigmar postala na fejs
Cure moje drage, eto prošlo je tjedan dana pa se mogu pohvaliti, nisam htjela ranije da se ne ureknem 😂 Daklem od prošle subote točnije kada je mali imao ako se ne varam 2mj i 10 dana nama su stali grčevi 🎉🎉🎉🎉 doduše dvije noci ga je mučila probava pa je plakao malo ali to je sve NEUSPOREDIVO i ja ne vjerujem da sam to dočekala 🎈🎈🎈 Sad je beba u pravom smislu rijeci, spava preko dana kada je umoran, istina moram ga ja uspavati cim vidim prve znakove umora jer inače place i teze je, ali to je tipična beba 😂 malo nemirno spava i prvih pola sata se kao budi svako malo ali to je sve NEUSPOREDIVO kako je bilo. Noci su ok budi se oko 12,1 za cicu i onda oko 4,5 međutim ono kaj meni ne pase je buđenje ujutro u 7 a mama nije nikako rano jutarnji tip no to ćemo s vremenom popeglati 😜Imamo problem zadnjih par dana sa uspavljivanjem navečer umoran je Ko pas ali neće i neće, ne znam zasto, na vrijeme krenemo zaspe no probudi se za 10 min pa onda opet i opet i opet ali budem vec skužila o čemu se radi. Eto da ne dojim danas bi se napila od srece 😜🍺
Također:
vidim da Ejic pita za mene puno mi pozdravi cure sa foruma jos nisam otkrila kako da riješim taj problem sa telefonom, čitam vas redovito i umirem od smijeha 😂😂😂
Jutro "nemajke" ahahaha
Bome nam je zabavno ovdje. Ugolina odvalila sam na tvoj opis sexa 😂😂😂
Bellaru vilica u oko 😂😂😂😂😂
Abies zaljubiti se, da da... Ja sam trenutno zaljubljena u svog 😍😍😍, imam stvarno zgodnog muža, malo se zbucio ali svejedno mi je 😍😍😍 naravno bez momenata "vilice u oko" nejde 😂😂😂
Ellie super za pomirbu, sve je to normalno
Marigmar 💚 svako malo pomislim na vas, baš mi je drago da konačno uživajte 👍
Nama noć nije bila neka, malac se opet prehladio 😭😭😭
Sanjarka budi dobra danas 😉
Da neznam ni ja sta je s tim problemom i iphonom , nece ni meni i bas mi je bez veze jer moram uvijek uzimat ipad :(
Bas mi je drago za Marigmar 👍🏻
Mi smo imali bas losu noc, u pitanju je izgleda skok vec je 3 dana sva nervozna, nece spavat kao inace a nocas je stvarno pretjerala hahha do 2 nikako zaspat , raspolozena smije se , al spavat nece pa vamo pa tamo, pa zvuk fena i nece, tako da sma probudila u 2 muza pa ju je on jod sva sata nosao i ljuljao u onom viberu a ja osla spavat 😐😐 zaspala tek u pol 4
Sta se tice trbuha mi ju stavlja o redovno ali ona odma kao da hoce puzat i dize glavu i nikako da se smiri u toj poziciji 😬
I ja gledam da ju odmah nakon 45-60 min pocnem uspavljivat al sad nece , tocno je taj skok jer je stalno isto na ciki vec me stvarno i bole, jedino gdje je odspavala je ergo
Evo nije spavala sama 15min sad ju strpam u ergo i van 😥😥😥
Sortiraj odgovore
Najstariji