Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    14. Listopad 2016. 18:43

ugolina 😁😂😁 vristim od smijeha

ja i mm smo se neku vecer druzili,dobio je free kupanje u mlijeku kao kleopatra. Dole me cak nista nije bolilo,moram priznati falio mi je mm da ga zagrlim bez da vicem pazi stomak,pazi dole i itd.,a jedino nas zeza moje koljeno ne moze dugo biti savijeno

mare1989
    14. Listopad 2016. 18:44

Bellaru svidjela joj se cokolada😊

bellaru
    14. Listopad 2016. 19:26

Ovo je tu ko staracki dom a ne tema beba i mama😁😁

ejic
    14. Listopad 2016. 19:30

Sad sam skoro Marcela probudila od smijanja kakve pisete. Jedna ima uvijek kurac u ustima druga bi muzu za dorucak spremila vilicu u oko 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ja se sa svojim mm ne mogu svadati, mogu se jedino sama sa sobom jer on to sve ignorira i ne zeli se svadati a mene to pravi jos vise ludom 😠😠😠😠 Na kraju moram uvijek traziti trenutak kad je njemu do razgovora oko toga pa sve rijesimo u miru. Oko stvari gdje imamo sasvim razlicita misljenja ga ostavim da sam dode do zakljucka da to ipak nije tako kako je on zamislio, a dosao je kod vecine tema oko kojih smo se znali prije jako puno svadati. Cini mi se da je postao odrasliji 😉
    Ja mm ne zelim zamarati s kucnim poslovima jer uz posao jos i studira pa cijele veceri i vikende uci, a kako smo sagradili kucu ima i tu jos dosta poslova koje odraduje usput kad stigne. Ali kad sam dosla s bolnice je on prvih tjedan ili dva kuhao, cistio a moj svijet se vrtio oko Marcela. 😍😍

Psovke ne volim niti malo i dize mi se kosa na glavi kad cujem da neko psuje u blizini djece. Uvijek upozoravam takve osobe da pripaze malo na rijecnik kad su dijeca pokraj. Najgori su mi oni hrv filmovi (vecinom to kod ratnih filmova) pa psovke u svakoj recenici 😨😱
    Mi smo se potpuno odviknuli psovati jer tu psovkom smatraju i kad neko kaze sranje i bas mi ruzno cuti kad netko pocne psovati.

Danas smo bili kod tate na poslu i Marcel je svima bio toliko slatki da su nam ga htjeli ukrasti 😁😁 Ali neda mama svoje malo zlato 👶❤

Stigo nam i Ergo danas. Ali ja glupaca nisam to dovoljno proucila pa nisam narucila onaj dio za male bebe. Sad moramo do utorka cekati da nam to dode pa da ga mozemo isprobati i vidjeti hoce li se upocne htjeti nosati u tome 😊

Deeka, takav ritam smo i mi imali do sad. Nije htio zaspati prije 22/23h i od 20-23 bi vristao. Zatim bi se budio oko 4h i sljedece oko 7. Ali sad kako je napunio 2mj kao da nam ga je netko zamjenio. 😁Nema vise nosanja po 2 sata da ga uspavam, zaspi izmedu 8 i 9h, ne place toliko u autu... Nadam se da ce i kod vas uskoro tako jer znam kako je to kad ga ne mozes smiriti po par sati a ne znas ni zasto vise place 😩😣😙

Gdje nam je Margigmar? Bas me zanima jel se kod njih stanje sa grcevima i spavanjem malo smirilo 😕

Sunshine1
    14. Listopad 2016. 20:32

Bellaru app se zove Bebin kalendar dohrane ili tamo nesto...za android.

Ja bi trebala peglat al nekako mi se neda,sinoc rijesila pola,jos polovica ostala.

Na ovom forumu sve nemajka jedna do druge 😂 skupa samnom koja upravo pijem pivu.

Sanjarka sram te bilo da nisi nis oprala,brisi igracke ribat. Meni glavna sestra u bolnici rekla kako je ona mahnito sve brisala,prala,dezinficirala i da bi beba onda cuclala daljinski. Tad je shvatila 😃 
    Sto se tice dohrane mislim prvi mjesec jabuku,krusku,bananu,rizine paljuhice i eto 6 mj. Sta sa vodom? Davat odmah ili? Jel potrebno i kolko ako bude jela po par zlicica na dan... 🤔

A bas ste me nasmijale...
    Ja i mm se NE svadjamo,zajedno smo 10 godina i mislim da se nikad nismo oko neceg konkretno posvadali,oboje smo smirene osobe i rjesavamo sve mirno i razgovorom. On je taj koji inzistira da se sve rijesi prije spavanja kako bi legli u miru nakon puse,ja sam mala durica 😅

Sta jos?nisam nis zapamtila
    Ko je pisao da bi rado da beben ranije zaspi? Kada se budi? Mi smo u 7 najkasnije vec na nogama....al zato imam mornu cijelu vecer

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    14. Listopad 2016. 20:40

Psovanje...isto ko ejic ne podnosim to cut i ne psujem.🤐 Niti ja niti muz. Kazemo ponekad jbg,popizdit i sl. A da ne pricam kad zene psuju ko kocijasi,to je tako damski 😑

url=https://lilypie.com]

mare1989
    14. Listopad 2016. 21:34

Moj mm 10god smo skupa samo sam par puta cula da je psovao jer ga je nesto ljutilo dok je pravio,a ja onako par puta mi pobjegne pred djecom,al nista strasno. Sto se tice svadanja ja sam temperametna naljutim se pa brojim,galamim,a mm suti i ignorira me i kad zavrsim pita jesil gotova da popricamo kao normalni ljudi😁

Moja djeca su pozaspala,mm igra igricu na kompu a ja slazem robu.

Abies
    14. Listopad 2016. 21:43

Ugolina i Bellaru - baš ste tim za nasmijati 😀
    Moram si svekra pohvalit, danas prvi put primio bebu! Čak se i oprao!
    Ejic uvijek se pitam gdje si austrija? Ili slovenija? 
    Sad samo da petra dobro zaćori. Onda hrpa suđa, pa priča za laku noć... Najbolje mi je pričam i zaspim, mali me drmne mama pričaj... Mama gleda ukriž
    Seks - kao baba i deda, još bez volje, em čekam i papu.... Trebam nešto da me raspameti, da se opet zaljubim pa će opet bit jupi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.