Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    12. Listopad 2016. 08:39

ejic
    12. Listopad 2016. 08:42

Dobro jutro koke moje! 😆

Evo da se i ja napokon malo javim. Hvala svima na cestitkama za nas 2.minic! 😚😚 I cestitam svima koji su ovih dana slavili minice kad ja nisam bila bas aktivna 😙😙

Mi evo napokon malo uzivamo u nasoj bebi 😍 Ne zelim ga previse hvaliti da mi se ne odboje sve o glavu opet, ali je sad stvarno dobar 😍😍 Jos se mucimo s nosicem i mislim da nam je jucer bio vrhunac prehlade 😟 pa se nadam da ce od danas ici na bolje 😊
    Ali zakljucili smo da moje djete prava mala spavalica. Jucer se probudio oko pol 8 ujutro, nahranila ga i zaspao. Mislila sam da ce spavati nekih pola sata toliko da se stignem oprati i najest kad bi on potego do tocno 11:00 😮😮 Nakon toga budnost od nekih sat vremena i opet spavo. Jucerasnji dan je skoro cijeli prespavo. Ja se nadam da to ne ukazuje na neki problem 😕
    I da, jucer navecer se 1x sam uspavao 🎉🎊❤ Nahranila ga, smirila, stavila u njegov krevetic i upalila sum maternice na mobu. Trajalo je nekih 1 i pol sata da je zaspo i nekolikoputa izbacio dudu pa sam je morala vracati, ali je onda sam zaspo. Nema vise cupkanja po guzici 2 sata kao prekjucer 😍😍😍

Nisam vas zadnjih dana bas redovito citala pa sam nekih 20-ak stranica u zaostatku. Necu to sad nadoknadivati jer za to vrijeme sto ja tih 20 stranica nadoknadim, vi mi natucene novih 20 stranica 😛

Kako ste mi vi? 😙

Abies
    12. Listopad 2016. 08:47

Nikolina 1/2 torte traži! Od mrkvice 😀 Sretan!!!
    Eva sretan i tebi!!!
    Mare joj, jedan veeeliki hug
    Baby uživaj sad.

Mi spavale. 22/22-4:30 -8! Osjećam se haj!!!!

Abies
    12. Listopad 2016. 08:48

Baby piša ko hidrant 😂😂😂😂

Littleladybug
    12. Listopad 2016. 08:49

ejic
    12. Listopad 2016. 08:51

Sretih 6 mj Nikolini! 🎉🎊🎁
    Sretnih 4 mj Evi! 🎉🎊🎁
    Kako rastu, preeebrzooo 😣

Evo, moj Marcel opet spava nakon jednog sata budnosti za prematanje i papanje 😍😍 
    Ide mama sad doruckovat 😉

Sunshine1
    12. Listopad 2016. 09:06

Morgen!!

Baby ma.ovo je preslatko,a jaknica aaaaaaa 😍
    Ja imam skafander,dobiveni/koristeni, i jaknicu ali 74, mislim da jos nije za debeli skafander al isto mi je zapelo za oko bijelo olisano u kiku,mislim da tu to kupit do 11/12 mj. Nek se tata cudi i uci 😂

Mi se sinoc malo borili sa spavanjem,nikako i nikako a kako sam predvever i po noci slaba sa zivcima i vec mi je pun k svega utrpala sam je muzu. Ona se stalno napinjala i prdila ko luda,mislim da je trabala kakat. Zaspala,probudila se u 22:30 zaman kad smo.legli. Mm naravno zaspao kako je dotakao jastuk,ja se digla,pelena cica rame ruke...plac cendranje,pizdenje pa u krug. On se digao sav izbezumlje kao sta je vec 4!!! Ma kakvi,ona lezi na krevetu prica smije se. Samo sam legla kraj nje i drijemala. 😫 oni malo pricali,malo se napinjali,prdili pa cendrali. Reko spusti je u kindic nek cendra i nek se smiri (kod mene pali) on nece pa prosli u dnevni. Neka,lako bit roditelj 15 min na dan. 
    Nije od petka a nisam ni sigurna jel u petak pa popila sok breskva,ujutro pozlatila pelenu al nisam zadovoljna,popila jos litru i sad cekam 😂

Mare drzite se sa nosicem,nadam se da ce brzo proc i da ce ostat na nosicu!

Nikolini veliki 6 mj,pa i to smo docekali na forumu! 
    Evi isto sretan 4ti!!!

Ejic skidam zvuk maternice na mobu. Kako ti se inace uspavljivao? Tena jucer lezi na kaucu i cendra,zijeva x200 i mislim si sad ce sad ce,zamotala je u deku,zijev zijev zijev,mirna ko bubica i pocela da ce plakat lagano,ja je u ruke i zaspala do ulaza u hodnik. Jednostavno se ne zna prepustit snu. Al danas tako opet pustila da cendra,mozda nauci...

url=https://lilypie.com]

12. Listopad 2016. 09:25

Baby, preeslatko! Sada stvarno ima i za dečke prekrasnih stvarčica. Kada su moji bili mali, činilo mi se da je samo za cure bio dobar izbor robice. Sada milina. 
    Abies pa da, kakvo šumsko voće, mrkvica je zakon! 😁

miska
    12. Listopad 2016. 09:45

Aaa izbrisao mi se post! Mrzim to!
    Mi imali ok noc, 21-4-6.20-8! Svaku vecer kazem kako cu u krevet cim ona zaspi i nikako da se natjeram prije ponoci i onda si ujutro j.. mater jer mi se spava! 
    Mm otisao na trening, ljupsi se umorila od sutanja balona s nogom i evo spava prvi dnevni spavanac, ja se kravim po kaucu kako bi sanjarka rekla 😂😂😂
    A roba ceka na peglanje, jedno 4-5 masina rekla bih 😭😭😭
    Ni dorucak mi se danas neda zvakat, kisni dan imam i strajkam na sve 😜

Vauu vec 6. minic,to definitivno zasluzuje tortu mama! 

Evi sretan 4. a Hani 2. iako nas Zabica zanemarila skroz 😜

Baby odjelce je preslatko, ali jakna je top, samo fale male raybanke! 😎👍

E da za robicu sam zaboravila spomenut okaidi, meni je tamo sve tako jako preslatko i predivno da se izbezumim svaki put kad udem unutra! Samo su skupi pas mater! Al imaju i cesto popuste pa sam vec u par navratala zgrijesila posteno jer se bas sad ful isplati, ne! 😂😂😂

Sanjarka88
    12. Listopad 2016. 09:53

Evo malac zaspao svoj prvi dnevni spavanac. Neće duze od 30-4mim pa odoh doruckovat 

Baby nadoc ce tm jbg treba i njemu i tebi vremena za priviknuti se. Kako je Kristian reagirao na tatu? 
    I tako i treba odma pokazat tati da je istina sve ono zbog ceg je mama kukala zadnje mjesece 😂😂
    Sto ce netko bit lip na krstenju pravi frajer 😍 a jakna mi je vrh!! Di si je ono kupila?
    Sto je s kikom u Solinu? Neku vecer nije radio...

Ajme Mare! 😔 drzi se i nek djecica cim prije ozdrave 

Ejic uzivajte u svom dobrom decku 😍😍 i nek tako i ostane

Abies dobraaa noc 😎😎😎

Je je Miska isplati se definitivno ne brini nisi nista zgrijesila 😂😂😂
    Kravi se i ja cu s tobom jer mi se apsolutno neda nista a steta vani lijep dan 

Ilani daaa danas za decke preslatke stvari bankrot! 

Sunshine samo ti pij soka izbacit ce ona to 😉 
    Znaci ti si sinoc stavila sve na ignore pa je tata bio prisiljen pobrinut se za dijete 👍👍👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.