Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    12. Listopad 2016. 10:05

Jutro komadi!
    Nikolinin sretan 6.minic!!! ♡♡♡ ja sam isto fan torte od mrkve, a bome i od cikle :-)
    Evi sretan 4. minić, slave curke danas :-)
    Baby uzivaj s muzem, hehe poznata mi ta zbunjenost, nas kum pomorac. Robica je premedena, jakna pogotovo. Samo sam ja naucila da im takve stvari stoje bolje kad malo porastu, s 18mj npr kad vec imaju i drzanje da se ta robica vidi. Ovako ko bebe jos samo leze, pa onda to slabo dođe do izražaja. 
    Mare i sunshine hug♡ bit ce bolje.
    Sunshine ostavi ju da malo kmeci ako joj je vrijeme spavanja, i da nema podrazaja okolo i zaspat ce sama. 
    Sanjarka uzela sam honor 7, za mene sasvim dovoljno.
    Upala rodnice kaze dr da je vjerojatno od lohija. Al me vise brine to sto jos ima sloj u maternici koji bi se trebao ocistit... a meni vec mjesec dana nema nikakve krvi... valjda nije neko sranje :-/
    Mi dobro odspavali, Jakovu prosao laringitis, sutra bi mozda vec mogao u vrtic. Jebu nas komarci aaaaaaa ne znam odakle dolaze vise. Neki dan ujutro mi ih je 12komada bilo oko kreveta...
    Jurim, puse vam svima ♡

TPol
    12. Listopad 2016. 10:18

Baby uzivaj s muzicem, jako lijepu robicu su narucila bas mi se svida
    Crazy falila si na forumu , ba glupo za upali 😞 Sta je rekla akd na kontrolu? 
    Sanjarka ma super kad se Petric sam zabavi nadam se da ce i moja 

Evi i Nikolini sretni minici 👍🏻

Ovde je vrijeme bas za nista ali ipak bi isla prosetat van s njom u ergu al ne mogu jer mm tetka rekla da ce doc dopodne ... Nevolim kad se nedefiniraju i jos gore da kazu da nece doc, kao da ja nemam neku svoju rutinu ili raspored 😡

Mi smo Hb uspjeli odspavat , od pola 9 je pokusavala zaspat i zaspe i onda odjednom plac pretpostavljam da je grcic jer ju bas peobudi i uspjela je u 23  zaspat u rukama uz zvuk fena , sljede budenje u 3 , 6, 8 ... Sad je opet zaspala al nece puno ....

Sunshine1
    12. Listopad 2016. 10:51

Sanjarka ovo je bilo ekspresno,jucer uplatit,sad stiglo.
    Ima sve sta pise,inhalator,toplomjer,za cistit nos i oblozi

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    12. Listopad 2016. 11:39

Ajme Sunshine predobro! Stvarno se isplati! Definitivno cu to uzet 👍

Crazy u pravu si sto se tice robice. Tek kad prohodaju to dode do izražaja a onda su 😍😍
    Bas nekako to površno od ginica  da li ides opet uskoro na kontrolu ? 

Mi oko 11h jeli mrkvicu, pojeo manje od pola kasice puno bolje je prosla mljecna kasica i jabuka nego mrkva. No dobro on to svejedno...
    Sad pojeo jos 130ml ad.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    12. Listopad 2016. 12:02

Littleladybug
    12. Listopad 2016. 12:03

evo za mame koje su pocele vec sa dohranom 😀😀

Littleladybug
    12. Listopad 2016. 12:04

zna li netko di ima kupit nuby dude ovdje u Splitu? kosta me postarina isto ko i duda da narucujem direkt sa nuby.hr

Sunshine1
    12. Listopad 2016. 12:06

Ugolina mislim da se isplati da,sam inhalator je 550,nisam otvarala kutiju od inhalatora al mislim da nema bas onu veliku masku. Ja imam svoju pa cu tu koristit ali ova maskica ke neke srednje velicine. Mislim da se i mi mozemo inhalirat,neces si nabit na lice nego stavit pred nos i para djeluje

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.