Sanjarka, da trik s napom funkcionira. Ali ako ce i dalje toliko raditi kao danas onda za 2mj idemo po novu napu jer ce ovoj motor pregorit 😁😁
Na sta treba paziti kod ovih inhalatora? Ima nekih posebnih mjera na koje treba paziti? Ja sam nasla jedan relativno jeftini na amazonu i sad ne znam zasto je taj toliko jeftini a drugi tako skupi. Evo link: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00H4404T2/ref=mp_s_a_1_5?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1476278746&sr=8-5&rps=1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=inhalator&dpPl=1&dpID=5162fUarPKL&ref=plSrch
Ugolina, bas mi je zao za bol u zglobovima 😦 Probaj si i ti kupiti neku nosilicu, mozda ce ti biti lakse nego nositi 8kg bebu u rukama 😘
Evo, ja narucila tek danas ergo i do petka bi moro doci pa cemo onda isprobati. Ako nece pasati saljem natrag i kupujem maramu ili onu drugu nosilicu koju mi je crazy preporucila. Malo me sokiralo kad sam vidjela da bi te 2 nosilice i marama kostale 180€ pa sam se ipak odlucila za prvo samo 1 naruciti pa cemo vidjeti oce li mu odgovarati ili cemo slati natrag 😉
Bellaru, mislim da je isto tako bilo i s mm kad sam ono trcala iz kade mokra u spavacu da Marcelu uguram dudu koju je izbacio jer je poceo jako plakati. Nakon skoro 9 godina zajednickog zivota vec znam kako dise kad je budan a kako kad spava i onda mi se nije bas cinio ko da spava 😬 Ah ti muskarci, ne ide s njima ali niti bez njih 😁😁
Vecer
Pisala sam na fejsu pa cu i tu. Bili danas kod pedice. Dobila piku i nema temp jeeej mjere su nam 7600/67/42,5 pedica ultra zadovoljna kaze ide u duzinu, malo kao ima vise kila al kad prohoda sve se istrkati 😍
Cijeli dan smo u pogonu. Spavala je ukupno 1,5h zato je vec u krpama od pola 8.
Idem zicat mm da me izmasira 😝
Nikolini sretan mali rodendan 🎂
Evi sretan 4.minic 🎉
bellaru sretan rodendan tvojoj mami 💐
Moja u subotu puni 63god,dobila je unuku ranije 😁 i sad joj se 27.10 treba roditi jos jedna unuka😁 dugo cekana beba od mog brata. A ja i brat smo joj kupili smartphone jedva cekam da je u subotu iznenadimo😊
Bellar stvarno prekrasno za tvoju mamu, buket je predivan, mare isto super poklon 👍🏻
Ja vam se brzinski javljam danas bas bio pun dan, prvo dosla tetka koju smo cekali pa nikako Lea zaspat, tetka otisla opet nece spavat Lea i reko nista idemo u ergo i van . I tako osli mm i ja na kavu s njom u ergu ona lijepo zaspala dosli kuci spava dalje, i ja isto zaspala dobra dva sata . Sad se probudila bit ce zabave do polnoci hihi
Neko je pitao kolko bebe spavaju, u prosjeku 16 sati znaci neke vise neke manje, sto dolazi do toga da su 8 sati budne sto je poprilicno puno 😆 Pogotovo kad se nemogu same zabavit .....
Ugolina nadam se da ce bit bolje 👍🏻
Bebacica super za cjepljenje 👍🏻
ja sam oko 18h svoju curku okupala,sredila sva je tip top😊😍
igrale smo se ljubile i mazile,cicala je lijepo i sad spava.
velika djecica eno sa mm igraju igrice,,cijelu noc je pomagao oko djece stvarno ih cijelu noc pazio i pokrivao,temp mjerio 😍😍
Vecer curke!
Sunshine super je paket, ja imam i djecju i veliku masku, ali se inhaliram s djecjom, ova za odrasle mi prevelika.
Deeka ajme tavom na muza hahahaha bas ste me nasmijale
Sanjarka aj na dohranu ahahahha kako te skurila
Ugolina ajme tih nasih dr... ja vec odavno osla sve privatno...cak i krv vadit uplatim osiguranje pa preko toga, ispadne duplo jeftinije. Ako mogu mobitel placat 200kn mogu i zdravstveno.
Bellaru sretan rođendan tvojoj mami. Predivne ruže, a tek torta... cim sam vidla sliku morala sam po cokoladu u kuhinju :-D
Inhalator moš doživotno koristit hehehe
Ja danas klince izvela u sabunike na zrak, bilo super vec smo poludili u stanu po cijele dane. Leđa me ubijajuuuu. Isla bih gnjavit mm za masažu, al onda će se narajcat ahahahaha
idem rađe pod tuš
Ljubac svima
Sortiraj odgovore
Najstariji