Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    12. Listopad 2016. 12:15

Sunshine, prije smo se svakako uspavljivali. Tjekom dana lezao na meni uz cupkanje rukom po peleni pa ga prebacila u krevetic kad je zaspao, navece bi ga stavila u krevetic, duda u usta i isto cupkanje rukom po peleni dok ne zaspi cvrsto, a to je znalo trajati i po 2 sata 😩. Kad je imao faze vriske onda smo se uspavljivali svakako, nosanjem, plesanjem, skakanjem ali mu je najvise pasalo da ga stavim na krevet, prstom tapkam po dudi i prislonim se licem uz njega. Ja se nadam da je sad kraj svim tim eksperimentiranjima i da ce zadrzati tu naviku da se sam uspava. 😍
    Evo, danas ujutro je u spavacoj zaspo i mislila sam da ce opet potegnuti da se stignem oprati i najesti ali ga je nosic probudio par min nakon sto sam ga stavika u krevetic. Kad smo dosli u dnevnu je vec bio dosta umoran i pokusala sam na standardni nacin cupkanja sto mu nije pasalo i cendro bi iako su mu oci bile zatvorene. Stavila sam ga u prenosni krevetic i probala uz cupkanje sto isto nije pasalo pa sam upalila napu na najjace i zaspao za 2min 😍

Sanjarka, hvala! I ja se nadam da ce zadrzati tu naviku uspavljivanja

Robica za krstenje je presladka! 😍😍Ne znam tko je stavio sliku. A i jaknica 😍😍
    Mi smo dobili na poklon jaknicu u velicini 68, a skafander imamo obecani od poznanice koja je dobila za sina ali niti jednom nije nosio.

Sanjarka88
    12. Listopad 2016. 12:39

Ejic znaci napa djelujeje? 👍👍

Ugolina ja isto mislim da mozemo i mi s manjom maskom...ugl tko nema doma jos inhalator, aspirator i dig. toplomjer ovo je super paket  a frescopad je odličan za posli cijepljenja 

Baby jbt negdi sam ih vidila i sad neznam di. Kozmo ili Bipa mozda??

Nama prije bila patronozna. Ukratko kenjka protiv dohrane prije 5mj. bilo bi lijepo kad bi se oni svi skupa medusobno dogovorili a  ne da mi roditelji moramo odlucit.
    Kaze da nije debel al ga ima pa nema potrebe jos za tim.
    Ugl ja ostajem na tome da jede jabuka, mrkva i rizine pahuljice to cemo za sad kombinirat. I jos uvedem krusku za 2 tjedna. 
    E da rekla mi je da rizine pahuljice dajem navečer u bocu ili na zlicu pa da s tim pokusam napravit vecu sitost da se ne budi cesce i rano...
    Ma nisam pametna.
    Pitala je mene da li sta jedem i rekla da bi ona meni uvela dohranu a ne njemu 😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    12. Listopad 2016. 12:44

Sunshine moze li link di si uzele taj set, priskocila sam stranice ako je vec pisalo prije, pa nisam popratila :O
    Sanjarka meni se cini da nece tako skoro bit nekog spavanja, a ja sam vec na izmaku snaga. Sta od grceva, sta od nespavanja. Ona po danu udre skroz neke kratke ture, a cili dan zijeva. Nije mi jasno sta ne moze odspavat neku duzu turu :/ Kad j grcevi peru do 23, ne moze ni zaspat prije, a ni sad zadnjih veceri kad ih nema bas, isto nece zaspe. Ustvari sinoc sam uspila pogledat pola Prave zene i Ljubavi na selu i onda budenje, pa nije tila spavat do 23.30! 

Koliko vremenski vam traje uspavljivanje navecer?

Baby predivan kompletic! Haha a muza, da zasto ne spava. Ja svog ne gnjavim po noci jer je ne moze on nahranit, a ujutro u 7 radi fizikaliju pa onda mi ga zao, ali sam ljubomorna na njegov san i jos kad me ujutro pita jel se budila ona nocas Dode mi da ga tavon zviznem!
    Kako si ono rekla postupak izbacivanja ove sline ili cega vec iz grla, da je stavim potrbuske i sta onda?

Ja sam kronicno neispavana! Nju malo uvatila probava danas pa je grcenje i nervoza, sad sam je smistila u kolica, miruje evo 10 tak minuti. Nadam se da ce odspavat da bude i njoj lakse, a za mene vise manje

Jambica
    12. Listopad 2016. 13:14

Hvala curke, da, evo nam u 4.minica vec! Leti vrijeme...

Bas se uspavale, bile smo danas na druzenju mama iz kvarta koje organizira patronazna. Kakti grupa za potporu dojenju ali u biti kokosinjac, laje se o svemu, fora je, cujes svakakva iskustva i usput upoznas mame za setnju 
    Uglavnom, sve do jedne imaju temu nespavanja na listi problema haha

Previse ste pisale pa ne znam vise sta koju muci...ljubimo vas slavljenica i ja

Sunshine1
    12. Listopad 2016. 13:30

Deeka evo linka http://shop-medikor.hr/medikorino-poklon-paket-plavi/

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    12. Listopad 2016. 13:52

Meni dan relativno ok,samo da me ruke te ne bole.. Probudio me muz oko 7:20 da me pita zelim li se otusirat i tako to dok ne ode na posao,mala vec bila budna,uopce ju nisam cula.. Oko devet je kokoska zaspala na pola sata ,joj sto to mrzim..do deset je rucak bio skuhan (uz borbu s njom,jer bi se dama nosila i druzila)i ves opran,sto me podsjetilo da ga moram objesit..oko pol 11 isli u setnju koja trajala skoro do 12 jer je zaspala,srecom,na jos pol sata.. Sad maloprije je tako bila zlocesta,jedva sam ju uspavala covjece..nadam se da ce sad onda to potrajat,a ne opet pol sata!! U protivnom cu posizit!!!
    Bila jucer kod dr.za te usrane zglobove,na rengenu se vidi da mi se palcana kost ko pomakla za tri mm al nema tu spasa niti mi ikako moze pomoc..dala mi uputnicu ak ocu da odem fizijatru koji ce mi dat terapije..super,ak i odem doc cu na red,kad,iduce ljeto..joj boze.. Dala mi brufen da popijem kad me bas jako boli jer on djeluje protuupalno..naravno,dok god dojim ne mislim to pit bez obzira sto kaze da mogu..krvna slika savrsena,nisam cak niti anemicna,sto obicno jesam.. I dala mi neke vjezbe za sake.. I eto,super ono,suti i trpi.. Nije joj jasno uglavnom jer obicno poslije poroda bolovi nestanu..koje srece imam jebote..jos ove promjene vremena mi ne pomazu..place mi se od muke sad

Ugolina
    12. Listopad 2016. 14:04

I probudila se,pa pucat cu si u bulju

12. Listopad 2016. 14:08

Dan mame! Sto se radi?

Moja polugodisnjakinja si je zamislila da je postala velika,pa je danas sve okrenula naopako.Prvi put je zaspala oko 13h i eto jos spava! Znaci li to da si gospodicna umislila da odsada treba spavati samo jedanput? Vidjet cemo. Bolje bi mi odgovaralo jedno duze spavanje nego sest po 15 minuta.

Sanjarka, bas to ,svi pametuju i ne mogu se dogovoriti.Uvijek je bilo dohrana sa 4mjes,a sada ne daj boze. Ah,slusati,klimati glavom i sve raditi po svom. Hahah,a da si razmislis da si uvedes malo dohrane?

Ugolina,bas mi je zao za ovo sa rukom.Stvarno,ostaje covjeku ili da trpi ili da ide privatniku za kojeg trebas bogatstvo imati .Radi te vjezbe sto su ti dali.U takvim slucajevima to je cesto jedino sto stvarno pomaze.

Eto,gotovo spavanje.Idemo u setnju,bas se  i sunce pojavilo.I da,torta se hladi u frizideru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.