Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    12. Listopad 2016. 14:38

Mene pedijatrica pitala kada mislim krenut sa dohranom...sa 5 mj...rekla ok,zlatna sredina,preporuke su od 4-6 mj pomalo pocet. Svatko svoje a mi ludi od njihovih savjeta a onda jos mame i svekrve....sogorice i 'frendice-iskusne mame'!!!!

Moja nervoznica zaspala pa idem ja probat,mozda bude duze...Ugilina welcome to the club spavaca po pola sata 😂
    Ipak pere nervoza od pikice,al super mi dosao paket pa joj stavila odmah onaj gel

url=https://lilypie.com]

Abies
    12. Listopad 2016. 14:46

Ilani torta! 
    Ugolina da najbolji dr. Boli ma to si si umislila, šuti i trpi.... 😤
    Ručak gotov. Ja gotova. Dobar kauč! 😉

Abies
    12. Listopad 2016. 14:50

Dohrana - krenula sam kad me volja. Dojila sam do kad je tražio. I sad ću tako. 
    Pogled na one tablice da se prisjetima kad što. Po njima doji do 6mj pa do 12. Onda s 12 te u glavu, pa još dojiš, to nije dobro. I već s 12 je gotov unos novih namjernica, dijete treba jesti sve. A tvoja beba ni na pola liste

Ellie00
    12. Listopad 2016. 15:16

Dan mame..mi bas papali I sad bi u setnju,neko sunce na vidiku. 

Ja moram svog mm pohvalit,.iako mi se nekad cini da smo kroz tjedan same. Radi jako puno kroz tjedan, al to vrijeme koje je s nama iskoristi max. Cak me jucer iznenadio da idemo u shpping za vikend (sestra mi dolazi pa moze Enu cuvati) da se opremimo za zimu. 

A dohrana... da. Svako svoju teoriju I tablicu.. I puno pametovanja. Mi krecemo od vikenda

bellaru
    12. Listopad 2016. 17:36

Sretni minici!

A za dohranu meni pricao moj doktor opce prakse da se prije vec sa 3 mj pocelo davat i tako je on svom unuku. Al da svak tupi svoje. I svi misle da oni najbolje znaju.
    Najbolje nek svaka mama krene kad je spremna i kad misli da treba krenut sa tim. 

Moj malac slabo spavao nocas i bas sam umorna. Mami danas rodendan. 

Za kraljicu majku 61 ruza za 61 rodendan.

bellaru
    12. Listopad 2016. 17:38

bellaru
    12. Listopad 2016. 17:39

Stavljam.sliku preko tiny pic i gle sta mi stavi wtf????

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.