Mene pedijatrica pitala kada mislim krenut sa dohranom...sa 5 mj...rekla ok,zlatna sredina,preporuke su od 4-6 mj pomalo pocet. Svatko svoje a mi ludi od njihovih savjeta a onda jos mame i svekrve....sogorice i 'frendice-iskusne mame'!!!!
Moja nervoznica zaspala pa idem ja probat,mozda bude duze...Ugilina welcome to the club spavaca po pola sata 😂
Ipak pere nervoza od pikice,al super mi dosao paket pa joj stavila odmah onaj gel
url=https://lilypie.com]
Ilani torta!
Ugolina da najbolji dr. Boli ma to si si umislila, šuti i trpi.... 😤
Ručak gotov. Ja gotova. Dobar kauč! 😉
Dohrana - krenula sam kad me volja. Dojila sam do kad je tražio. I sad ću tako.
Pogled na one tablice da se prisjetima kad što. Po njima doji do 6mj pa do 12. Onda s 12 te u glavu, pa još dojiš, to nije dobro. I već s 12 je gotov unos novih namjernica, dijete treba jesti sve. A tvoja beba ni na pola liste
Dan mame..mi bas papali I sad bi u setnju,neko sunce na vidiku.
Ja moram svog mm pohvalit,.iako mi se nekad cini da smo kroz tjedan same. Radi jako puno kroz tjedan, al to vrijeme koje je s nama iskoristi max. Cak me jucer iznenadio da idemo u shpping za vikend (sestra mi dolazi pa moze Enu cuvati) da se opremimo za zimu.
A dohrana... da. Svako svoju teoriju I tablicu.. I puno pametovanja. Mi krecemo od vikenda
Sretni minici!
A za dohranu meni pricao moj doktor opce prakse da se prije vec sa 3 mj pocelo davat i tako je on svom unuku. Al da svak tupi svoje. I svi misle da oni najbolje znaju.
Najbolje nek svaka mama krene kad je spremna i kad misli da treba krenut sa tim.
Moj malac slabo spavao nocas i bas sam umorna. Mami danas rodendan.
Za kraljicu majku 61 ruza za 61 rodendan.
Sortiraj odgovore
Najstariji