Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    10. Listopad 2016. 13:32

Upravo mi je bebac zaspa dok sam mz cistila nos 😂 taman da rucam u miru 😍

deeka
    10. Listopad 2016. 13:37

Sanjarka jedva cekam :) :)
    Jucer se bunila kad je gledala meni preko ramena, a kad sam je namistila obratno, onda se umirila i sve razgledava :)

Tpol tako i u nas bude, al evo 2 dana bez ijednog grca, tako je bilo jedino prvih 2 tjedna. Predobro da bi bilo istinito, zato me strah sta me ceka :(

Abies tu sam, sila za latop dok ova moja malo ubija oko, a uskoro ce budenje, sve se nesto meskolji. Morat cu i ja pocet s rasporedom zaozbiljno!

miska
    10. Listopad 2016. 13:39

Mare rekla sam ja da cete sve ubrzo u crveni klub haha! Ajd bar znas da je sve ok, mengu bi ionako kad tad dobila 😜

Deeka bar imas srece sto ke pod garancijom, meni maticna crkla tocno mjesec dana kako je garancija istekla..🔫

Ja danas kuham musaku, bit ce i za sutra mesa pa cu samo spagete i to je to! Pokusavam sad nekako kuhat za dva dana!
    U subotu sam si bila vrijedna! Tetak mi je dolazio s broda i prvi put vidjet Milu a inace jako voli jest (ima preko 2 m i 150kg 😜) pa sam se potrudila peci meso u pecnici s hrpom povrca i juhu od buce i dinstala gljive i kruh pekla i tako! 
    Jucer sveki dovukla zadnje povrce iz vrta, opet kuham salsu danas ili sutra! Sinoc sam samo na pari mrkvu i pospremila za kasice! Ona mi popakirala domace meso i spinat i blitvu! Sad sam napunila duboko, mada mi meni trebalo duboko velicine frizidera 😜

deeka
    10. Listopad 2016. 13:42

Miska to se meni desilo s proslim :(

mare1989
    10. Listopad 2016. 13:51

Bitno da je sve kako treba,a najbitnije ne boli me kad dobijem

Ja kuham juhu,mesne okruglice i tjesteninu.

Abies
    10. Listopad 2016. 13:59

Ja ni površno ne stignem kako treba. Počnem čistit, mama idem k tebi. Ne budi s tatom. Neee ja te jako volim. Ajmo se igrat. I pod nogama ludilo. Ujutro koristim dok je u vrtiću. A prekine me jedna krezubica svaki čas.
    Riža - malo joj bilo čudno kako je gusto na žlici. (Do sad je bilo jako rijetko). Sve išlo u usta i žlica i partihl i ruke 😀 i pljuckanje. Pojela je koliko sam zamislila. I smijala se cijelo vrijeme. 
    Da malo nas je od cijele liste. Al smo ekipica za poželiti!

lan@luk@rit@
    10. Listopad 2016. 14:00

Hello cure😄

Nama super noć rita nije nastavila svoje epizode buđenja usred noći,spavala je od 23-5 h javila se  kroz san podojila i nastavila do 10 h,ja zadovoljna...
    Što se tiče menstruacije dobila je nakon lane 40 dan,ali dalje nije bila redovita dok sam samo dobila nekih 7-8 mj.
    S lukom nako 3mj.poslje isto ne redovita,i s Ritom nakon 1.5 mj.očekujem je po 3.put uskoro ...imam svako cca 48 dana..inače su mi ciklusi 28 točni ko sat😊😊
    Znači bez obzira na isključivo dojenje ne zaobilazi me😠

Dohrana nam ide slabo mogu reći čak i nikako ,rizilino na bocu s mojim mlijekom pljuca ,mrkvu kuhanu je cucala u ruku sam joj je dala,poslje sam joj dala da sama uzima zgnjecene komadiće ,rado ih je usta stavljala ,sama je uzimala sa tanjura ali je i vješto pljucala tako da mucimo se 😔😔
    Neće ni sok od jabuke na bocu ni žlicu....

Bellaru rekla si da te neki dan bolilo kao da ćeš dobit,meni su nakon poroda umjesto bolnih mestruacija postale bolne ovulacije,moguće da ti je bila ovulacija pa ča ćeš uskoro dobit😉

Sanjarka88
    10. Listopad 2016. 14:11

Sandrich neko dobro dijete kad je zaspao dok si mu nos čistila 😃

Deeka uzivaj dok nema grceva nemoj se puno opterećivati sta ce bit. Mom su probavne tegobe pocele ful opadat nakon sto je napunio 2mj 😉

Miska pa ti si prava domacica 😎

L&L&R uuuuh! Koja dobra noc ☺
    Ponovilo se!
    Sta se dohrane tice pomalo mozda joj samo treba vise vremena 

Abies bravo za Petru papalicu 😁😁 nama je jedini problem sta prica punih usta 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.