Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    10. Listopad 2016. 12:29

Ma svega ima i svasta ljudi dozive i svakako zive. Bas kao sto Sandrich kaze, nikad ne znas kako je kome pa bolje sutit! Svi mi rado osudimo drugoga, jbg valjda smo takva "vrsta", nazalost! Najbolje sr drzat one, ako ne mozes pomoc, nemoj ni odmoc!

Tpol svaka cas vama s tim vasim bebicama grintavcima i nespavalicama! Moja Mila je stvarno super! Hoces kolica-moze, jaje, voznja, nosiljka sve ta hoce! Dudu jednu drugu trecu, bocu, cicu, sesirice! Ako ces je nosit ok, ako ne, u stanju je bit u gymu cijeli dan! Kupanje obozava, poslje se malo pomazimo, smijemo i sama zaspi u kreveticu! Jos je nikad nisam uspavljivala! Grceva nije imala! Sad cemo vidjet kako ce bit kad zubi krenu! Mama mi kaze da sam ja bila takva, mm isto bio beba za pozelit! Geni se dobro poslozili haha!  Bojim se puberteta, smislja ta nesto pakleno da mi vrati vidi mi se 😂😂😂😂

Da bas jucer gledam listu, pa sve zene nestale! Ako nas je 10ak ostalo sad, al nedamo se 💪💪💪🙈🐔🐔🐔

mare1989
    10. Listopad 2016. 12:37

Curke doktor potvrdio mengu,kaze dojenje nije pravilo da ce izostat menga.Jer kaze i nakon prva dva poroda sam dobila brzo.
    Ostalo je sve super sto mi je najbitnije i za 6mj kontrola

deeka
    10. Listopad 2016. 12:59

Sanjarka ugasija se sam od sebe, kazu da je crkla maticna ploca. Srica u nesrci je sta je jos pod garancijom, ali dok dode iz Zg di ga salju na servis, proc ce i 15 dana :/

Mare i ja mislim da su lohije, odi ti to provjerit u ginekologa. I meni je bilo stalo, pa opet na nakraj lohije. Menstruacije jos nema, a vidim po faceu da je puno ljetnica dobilo. Meni je rekla na pregledu da bi moglo kroz misec dana, ja se nadam da su to krive prognoze :/

Tpol u nas zadnja 2 dana ni traga grcevima, iako ih ja iz minute u minutu ocekujem i dalje sam na iglama. Kazu da ne moraju svaki dan bit, pa me strah da me vec veceras ili sutra opet ceka isto :( Kako je kod vas?

Bellaru meni je patronazna savjetovala da jednom kad prestanem dojit svakako odem na pregled. I mm kad ga netko pita kakva je mala, kaze stalno place, a ja odma poludim jer dite place od grceva. Evo 2 dana mirna ko bubica, raskrivi se samo kad je vrime hranjenja, inace odspava ili se igra.

Sunshine meni je rekord od poklona pidzama za 3 godine :)

Moja cura je pocela razgledavat po kuci i stavljat saku u usta jel to pocela kuzit da ima ruke?) :) 
    Sutra na m je  miseca, a pedijatrica na godisnji ovaj tjedan, tako da smo u ponediljak na pregledu.

Sanjarka88
    10. Listopad 2016. 13:06

Mene isto muz skuzi odma 😩 samo ja imam problem sa izrazavanjem riječima svojih emocija pa sutim i kazem nista. Sreca ovaj moj uporan

Abies generalka! Ne spominji. Place mi se. Sve povrsinaki sredujem zadnja 4mj. Zadnja generalka svega bila u 9mj trudnoće kad nisan znala sta cu od sebe na porodiljnom 😂😂
    Javi kako je proslo s rizolinom.

Ilani super ideja za pire. Valjda ga se moze napravit i s ad-om 😃
    Kad je mudrica bila mala nisam imala nikakav uredaj za miksanje hrane pa je od prvog dana i povrce i meso jela usitnjeno (6+) pa se vrlo rano naucila na komade i nismo nikad imali problema a tim posebno to vazno u jaslicama

Tpol mali ste jos. Kad produ ove prve boljke bit ce ona super. 
    Dobar je Petar nije kao ove nase spomenute ljetne curke al dobar je 😊

Miska imala sam i ja takvu kcer pitat cu te za 10 godina 😂😂😋😂
    Mila i Ena su izgleda najbolje bebe na temi 🔝🔝

Mare bolje da je menga nego neka komplikacija 👍

I daaaa malo nas je al nas ima 💪
    Super ekipa!

Sta kuhate danas? Ja se ogrebala za materine punjene paprike haha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Listopad 2016. 13:11

Deeka sreća pa je pod garancijom 😑
    Da da tako to krene prvo trpa rukice u usta, pa ce uskoro gledat u njih i cudit se a tamo nakon 3mj i pocet lovit nespretno igrackice 😊

TPol
    10. Listopad 2016. 13:22

Dekka kod nas je bilo isto 2 dana mir pa dodu , sinoc su bili , mozda veceras bude bolje, a nekad ju i preko dana jer vidim da oce zaspat al nemoze grci se i onako jadna pravi grimasice .... :((

Sanjarka88
    10. Listopad 2016. 13:24

Miska jel mi jos zavidis? 😂

https://m.youtube.com/watch?v=PclSbbKSO8o

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.