sanjarka da cijelo vrijeme cu dobijati 1600kn
Miska ja sam se svega nagledala dole u Bosni
jednom smo ja i mm se vozili u Zenici i neka mala curica imala je mozda 3god je stojala pored ceste i prosila ja sam pocela plakat i govorila sam mm ajmo je uzet sebi. Tad sam bila rodila i beba je imala 2mj em hormoni em sto sam bila mama😭 a mm uvijek kaze kad tako nam dodu i prose ja cu ti kupiti da jedes i pijes jer od tog novca sto ti ja dam ti nista neces dobiti
Ajme kolko gresaka,sorry. Uvijek pisem brzo posto ona po danu nikako sa spavanjem pa dok se me razbudi.
Sanjarka bas super za okretanje. Probak mu sama.pokazat kako da radi. Tena se danas ujutro okreula trbuh-leda. Ja presretna,jos vise jer sam to vidjela 😍
Netko je pisao da im se pokaze doslovno kako se okrenut pa sam ja uz sve vjezbe ubacila i lagano okretanje leda-bok i krenula vec par dana sama tako. Mozda bi to i inace,tko zna. Ja volim vjerovat sa sam joj pomogla.
Aaaa smijanje jedva cekam to
Idem probat popit kavu u miru
url=https://lilypie.com]
Znate kaj mi je super,citam sta vam bebani rade i onda to ocekujem kroz 2,3 tjedna. Barem znam sta ocekivat....znaci kroz 2 tjedna ce se smijat na glas
url=https://lilypie.com]
Ena se toliko zna smijat da se zakaslje. Nekad kad je ljuta onda ju nasmijavamo pa je u isto vrijeme I ljuta I smije se.
Mi sad moramo na Goljak a ona spava.. grrr ne volim ju budit. Nadam se da nece kisa padat.. kako se to izvodi s kolicima I sklapanjem kolica na kisi? Bas mi se nigdje neide
Miska 👍 za tihu misu. 😂 da ima stvarno svakakvih sudbina...😔
Sunshine ja bi mogla navecer sto puta otkriti malog al nema teorije da bi se taj probudio. Moram ga uzet i npr ic minjat pelene da bi se razbudio. Tako da nasa kasna boca ako je dobije bude ugl. u polusnu.
Ilani kako ces joj dat krumpir? Onako sam ili dodas nesto u njega?
Sta se tice motorickog i slicnog napretka nema tu pravila. Svaka beba svojim tempom. Mudrica se nije pomakla do 7mj 😂😂😂 tek se onda pocela rotirat al zato je kod nje sve to nakon toga islo brzo i posjedanje i puzanje i dizanje na noge... ugl zdravo dite bilo samo se razvijala svojim tempom malo sporije i to je to tako da Ilani ne brini 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka,hvala 😘tako si nekako i mislim da će biti. Vjerujem svom osjećaju. S krumpirom se mislim igrati. Probati ću joj dati u rukicu veći komad pa da vidim. A mislim i pire napraviti sa svojim mlijekom i dati joj kada baš ogladni. Rizine pahuljice je dobro prihvatila, skuzila je da je to za jesti
Pozdrav svima, da vam tipnem post pa idem za poslom, 😆😆
Baby znaci muzic dolazi i 4mj ostaje? A ovako dok je na brodu cujete se svaki dan ili je ipak komplicirano.? A za noc da stranso je kad nespavaju po noci
Sanjarka ma tvoj Petric je super, izgleda da je Petar , Josipa, Ena i Mila ovde najbolje bebe, jedu spavaju i smiju se 👍🏻👍🏻👍🏻
Ja se nadam da moja nece ostat ovako zivcana kao sto je sada hahha , sve pripisujem tome da je jos mala al ako se nastavi tako posle 3mj jao meni hehe. Jer idemo je kupat ona vristi (al bas vristi ) idemo s autom negdje nemogu je stavit u ono jaje kolko vristi kad je stavim jos 5minuta mora vristat pa se smiri, idem ju obuc vriska, lezi 5minuta vriska dok ju neuznem, znaci samo je dobra kad spava hahhaha i kad je presvacim znaci prije nego je obucem. Sinoc opet grcevi ali zaspala je u rukama oko 23 u prvo budenje u 3 pa pol5 pa pol8 i pol10
Sta se tice prosjaka ovde ih ima na svakom cosku i bas sam i ja jednom bila neljubazna prema jednoj zeni koja je imala 3djece al to me iznervira kad radaju a nemaju i jos vuce tu djecu u prosjacenje barem da ih ostavi kuci al da onda mi je bas krivo bilo, bolje rec nemam i kvit
Mare sta kaze doktor ? Evo izgleda da sam ja dobila menst 7tjedan nakon poroda 😕😕 ako se nastavi krvarenje onda je menst . Nadam se da ipak nije 😆
I da vidim da neki dobro znaju stedit dajte koji tipp hihih po meni ovde je hrana najskuplja i na to se najvise potrosi, da sam kod mojih bilo bi uvijek nesto s njive
Spava napokon. Čišćenje kuhinje - a glavnina je. Treba generalka. Veš opran. Još tamni. Pa ispočetka.
Dohrana. Kako smo ludovali ovih dana nismo nešto pomakli od jela. Sad kad se probudi će pravi rižolino.
Da Aurelija gdje si nam? I Ty bi mogla nas iznenaditi....
Odoh šljakat. 😘😘
Tpol mozda nema kucu da ih ostavi kuci. Ja nikad nisam bila brzobrazna prema prosjacima jer znam kakav je to zivot 😉
Jedino smo jednu baku zamolili da se pomakne jer je bila presporka i nabila mi se nad Lovrom. Pomislim i ja svasta kad ih vidim al isto zadrzim misljenje. Neznam koja je njihova prica i ne zelim povrijediti ljudsko bice koje to nije zasluzilo
Sortiraj odgovore
Najstariji