Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    10. Listopad 2016. 09:56

ugolina svaka cast svakom ali kao sta kazes ti stedis na sebi a oni traze od tebe da dadnes

ni mi nemamo kredit,nemam cak ni bankovnu karticu 😁 sav novac ide na stednu knjizicu. Tako smo ustedili i kupili sebi parcelu od 1000kvadrata,sad stedimo da mozemo poceti gradnju i sve sta treba bez da kredit dizemo. Pomalo ali sigurno,evo bas sad pregovaramo ja i mm trebamo auto kupit noviji ovaj vec star i on radi s njim,on ga isprlja od stolarije,pa djeciji sicevi budu puni prasine. Sad nek on sebi zadrzi taj auto a kupit cemo drugi za mene i kad idemo na godisnji.😁 vodimo bitku koji bi ja auto,ah ti muski cim kazem ja bi ovaj malo jaci,ma nije to za tebe

mare1989
    10. Listopad 2016. 09:59

Ilani stiglo mi rijesenje i na njemu pise do 1.9.2019
    nisam ni za prvo dvoje morala predavati poslije 6mj odma mi je pisalo do 1god djetetovog zivota
    Mozda ima veze to sto ja ne radim pa primam samo 1600kn

Abies
    10. Listopad 2016. 09:59

Baby jeeeeee. Još malo! Onda odmaraj do poziva.
    Ilani 7god. Možda lego obični kutiju i ajd bok. Kupila im i za 4 god tek sad se počeli s legom igrat. Moj ga ne pušta od 18mj. 
    Ugolina koje noge!!!! 
    Mare drž se😘
    Sanjarka nije potegla noć. 22-5:30 uz 2/3 buđenja. Ne funkcioniram više brojit. 
    Na raport vjeverica žabica bellaru masha deeka... gdje ste mame

Sanjarka88
    10. Listopad 2016. 10:02

Mare javi sto kaze ginic. I fige da grlo cim prije popusti.
    Cek da li sve 3 godine imas 1600kn? 

Ugolina 👍 al svejedno jadan tvoj muz s tobom sigurno stalno razgovarate 😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    10. Listopad 2016. 10:03

Ugolina muza nema tocno 6mj,otisao u 4.mjesecu 😣 vidio je malog kad se rodio, pustili su ga na jedan dan naravno o njegovom trosku, nije mogao izdrzat jos 3ipo mj da ga ne vidi a bili su donekle blizu..medutim ono sto je on vidio onda i ovo sada su razlika nebo i zemlja 😀😀

Sanjarka88
    10. Listopad 2016. 10:05

I Aurelije nam nema vec dugo 😔....

Mi danas prvi put probali mrkvicu 😊 papaju li Petra, Josipa, Rita, Nikolina?

miska
    10. Listopad 2016. 10:07

Jutro, nama noc prosla relativno ok 22-3-5-8:30, mogla je i bez ovog u 3 al ajd oprostit cu joj 😜

Baby bome burno tebi bilo, sad kad tm stigne ti lijepo odmaraj a on neka skace! 😛

Sanjarka tocno tim rijecima sam mu i ja objasnila 😂😂😂
    Poslje je kao pokusao nesto umilit se i objasnit sto je htio pjesnik rec s tim al sam nabacila tihu misu i otisla spavat!

Uh zicarosi, ima ih ima! Al i ja osjetljiva na razne sudbine! 
    Jednom su nam dvije zene pokucale na vrata, s njma je bila curica cca 3-4 godine stara i pitale su dal imamo sto novaca, robe ili hrane, mama im je dala pola kruha i dvije pastete i one otisle! Pogledamo kroz prozor a one sjede na rubniku od ceste ispred zgrade i mazu s tim komadicima kruha po pasteti sve tri, a to bilo zimsko doba i dosta hladno vani! Ja sam imala mozda 10ak godina ali meni ta slika jos i danas u glavi, pocele i ja i mama plakat kad smo to vidjele, ona brze bolje spakirala doslovno sve sto je tad nasla u frizideru, nesto robe i novac i ja im odnesla to! Ne trebam vam ni rec koliko su sretne bile i zahvalne! Od 12 katova one su kod nas dobile te 2 pastete, drugi im nisu ni vrata otvorili!
    Zato se ja uvijek vodim da cu dat svakome tko pita, bar 2 kn, mene nece spasit a nekome ce to mozda bit polovica kruha taj dan! Meni savjest mirna, ljudska i krscanska duznost "obavljena" a sad njima na dusu kako ce to potrosit i da li im stvarno treba! Mozda zvuci naivno al jbg, takva sam!

Sanjarka88
    10. Listopad 2016. 10:09

Ovi moj sin je uporan da se krene rotirat  stane na bok i zamahne svom snagom tijelo al ga ruka vraca natrag 😂😂😂😂 presmijesan je

I do sad se smijao na glas samo dok bi ga skakljala sad se smije glasno cim mu se obratis haha komedija je

Sunshine1
    10. Listopad 2016. 10:12

Ugolina bas to kako kako pises se slazem,crncimo i stedimo i ucila i sve sa bi davala nekome. Ja nedam,mm je ko mudrica. Nekad me pece savjest al bas kako kaze za ZG,radim u zg i koliko na dan bi dala po par kuna....
    Mi isto stedljivi,vidit cemo kako ce ro bit sa curkom. Mi ne pusimo,ne ispijamo kave,ne kladimo se...i onda volimo povremeno proc nekuda na izlet ili se sredit teski fensy i na veceru pa moj glupi brat komentira 'imasemozese'. Ma odfakaj,tko mu kriv sta skoro svaki vikend ostave po 100,200 kn po kavama i slicno.
    Abies ponovila se noc,nagradila te za svo svoje kakanje  moja bi se bas mogla ukenjat,nije sad vec par dana.
    Ilani jao jao budne noci,mi preksinoc bili budni od 1-3 al to se prvi put dogodilo u ova 4 mj.
    Sinoc je oko 22/22:30 otkrijem da ide procedura...ona ni mrdula i kad se nakon par min nije probudila samo sam je pokrila i legla u krevet. 😂 naravno da se zbudila u pola 1. 
    Sanjarka ne buni se,nisam.je budila.nasilno i nikad to necu radit,kako god spavala istrpit cu prvu godinu. Lagano se mrdala,pa istezala,zijevnula,razgledavala. Ja je gledam dok nike potpuno bunda i onda joj tek pricam. A iskreno mislim da ona nikad nije po danu spavala 3,5 sata.
    Baby 😘💞
    E sas sam vec zaboravila tko je sta pisao.
    Nekome je uvenulo drvo zivota 😂ajd nisam najgora. Moj frend Stipe i ja smo prijatelji vec par godina. Kad se sjerim mu slikem pola litre vode, sretan on sretna ja. Jedino sta mi prasine nakupi.
    Brojevi robice...ugolina ti bome imas komad bebe. Ja te brojeve jos ne kuzim,hlace joj jos dobre 56, i idem probat od hm-a62 da vidim kad ce noaim kad ono taman,a oni kao imaju velike brojeve. Ma reko idem probat i body njihov...62 duzina i sirina ok,al rukave zafrknit,pa sta rade robu za majmune dugoruke!!!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.