Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    10. Listopad 2016. 09:04

Muz krenuo kuciii 😍😍

Ellie00
    10. Listopad 2016. 09:04

Ugolina razumijem te, i ja sam alergicna na zicanje. Znam da ljudi nemaju al na zalost ima ih i puno koji se ne zele raditi..Moja firma se bavila i facility managementom i kad sam mijenjala kolegicu bila sam na razgovorima za cistacice i domacice. Od 100 prijavljenih njih 90 uopce ne zele doci na razgovor. Najprije kazu da nemaju za kruh a onda da ipak nebi cistile da ih sramota i da bolje doma na socijali. Naslusala sam se prica i prica...

Sanjarka88
    10. Listopad 2016. 09:14

Jutro mame jeste se naspavale? 
    Meni neko tesko jutro nikako se razbudit bit ce do vremena.

Babycoming je rekla mi sveki da si bila 😂😂
    Ajme koja noc 😨😨😨 necu se više bunit sta se ovaj moj budi 2 puta jest 

Miska joj zavidim sta curka toliko jede kad bi bar moj pocugao malo vise
    Haha i meni je mm prije znao prigovarat za auto lipo sam mu objasnila da me boli kc za auto i da mi to uopce nije u glavi da moram cistit ja cistim kucu on stan i aj bog

Ellie bas lip vikend ste imali 😊
    Ceka vas zanimljiv tjedan 👍

Abies potegla cura do pola 5 ha? Kad je zaspala sinoc? 
    Mom je prosjek 130. Na dane jako malo bljucka a onda dodje period da izlazi iz njega sveeeee! Uzas! Aj bar ne sere često 
    Online shoping o da! Placa mm u petak kad ce porodiljni?
    Mudrici rodjendan za 3 tjedna 😓
    Znaci zadovoljna s pufies? 👍 koji broj si joj uzela? 

Ilani uranili vi 😓 vidila ovo za bodice prefora! 😎

Ugolina peru te zivci malo a? Ja takvima najcesce kazem da nemam pa me uhvati griznja savjest ma uzas! 
    Dok mi je mudrica uzasno osjetljiva na to ona bi im zadnju kunu dala. Pokušavam joj objasnit da ima i prevaranata medu njima

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    10. Listopad 2016. 09:27

Sanjarka i ostale  porodiljni 18.10. Sad sam se sjetila da moram opet na HZZO, Illani jesi ti dobila rjesenje za produljenje?

Ugolina
    10. Listopad 2016. 09:37

Hahaha,baby 😂😂😂 jel vidio maloga..ja zaboravila kad ti muz otiso

Ugolina
    10. Listopad 2016. 09:44

Sanjarka,ja sam inace onaj tip kaj brzo plane a brzo i smiri..a jos k tome sam preiskrena,ja si ne mogu pomoc i presutit,kroz guzicu bi progovorila..a nekad bi trebala.. I recimo ak me nes muci ja moram to s tom osobom izgladit jer ne mogu zivjet😂😂..cak i recimo nadredenima..bilo nes u vrticu,uglavnom nesporazum,i ja cijeli dan si mislim kaj misli ravnateljica,ono,ona mi je sef jebote, vrag mi nije dao mira ja morala ic k njoj i objasnit 😂😂 znate kaj,ravnateljice,bili je to i to,ja iskreno zaboravila to i to,situacija ta i ta.. a ona mi se smijala..

mare1989
    10. Listopad 2016. 09:48

jutro curke

vani brrrr hladno

Abies nos malo bolje,a grlo kao da zilete gutam

Moja cura je odspavala od 21-6:30 ja nisam mogla vjerovat,stalno sam se budila da je provjeravam jer je spavala na trbuhu.
    Ja sam dobila rijesenje na porodiljni do 2019 jeej
    sad sam evo kod ginica cekam red a mm cuva djecu doma jao sto mu je veselo,a bar je baby napravila paket prije nego sam ja krenula van,tako da se on ne mora cackat i borit sa presvlacenjem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.