Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    10. Listopad 2016. 07:57

Jutro. 
    Kakva noc bila? Mi prespavali , spavalica moja.🙌😃

Mm zapalio vatru u kaminu prije nego je.otosao radi. Ne znam sta mu bilo, kao da nam bude ugodno. I Ena samo sad bulji u vatru. Al poslije ce rad i radijatori posluziti

Abies
    10. Listopad 2016. 08:10

Jutro! 
    Dijete no1 u vrtiću. Spavao od 18-6:20. 
    Petra se još nije ugledala na brata. Probudi ae ona oko pola 6 i pjeva. Ležim, pokušavam nožni prst pomaknut. Ne ide. I mislim si koji vrag u 3 sata pjevaš. Prrrrrd ok ajmo nova pelena, vidim sat opa jutro je. Ja bi još spavala. 
    Mm kuhao jučer. Sad imam za generalku čistit u kuhinji. Nikad mi neće bit jasno kako zamažu lonce i tave odozdo i zid (pločice) na 1m udaljenosti. 
    Mare kako je? Nos teče u slapu ili ide na žuto zeleno?
    Sanjarka znači imenjak manje popije. Meni kako cica nemam pojma jel sita il gladna. Jel još puno bljuckate? Petra manje količine bljucka, jednako često, svako malo, al sere vrhunski. Bulimija ide u kontrolu, postaje političarka. 
    Kupila puffies, zadovoljna. Na što me namamile ... 
    Rođendani ajme pa sad će (kumovi) blizanci slavit. Ideja kupovine 0 bodova. Vrijeme kupovine -100000 bodova. On line nema druge!

10. Listopad 2016. 08:43

Jutro mame!
    Mi budni od 4.30. To jest ja. Beba zaspala ponovo u 7h,kada ja trebam buditi cure za skolu.Leda jos bole ali mi se cini da malo manje.Danas ljencarim.
    Jeste li vidjele ovo?http://www.index.hr/mame/clanak/znate-li-cemu-sluze-prosirenja-na-ramenima-na-bebinim-bodijima/921720.aspx  Imam petero,ali ovo nisam znala.Isprobala.Super je!Puno bolje nego kroz glavu.

10. Listopad 2016. 08:49

Abies,koliko su stari blizanci? jesi vidjela onaj preojektor zvjezda u lidlu od cetvrtka?Super stvar za poklon.

Ugolina,inace su te hlacice malo cudni.Nama u struku tek sada su dobri oni 56,a 62/68 su jos veliki.Po duzini su ok.

Littleladybug
    10. Listopad 2016. 08:58

jutro zene..prijavljujem iscrpljujucu noc, prvo budenje u 11 a zaspao u 9 😔 s dudom nekako dogurali do ponoc a onda show do 6i 20jutros..plac, nervoza, vriska, spaavanje na rate po 20minuta..uzas..zombie mood on 😭😭😥😲
    zaspao oko 6ipo, probudio se u 7ipo, cvrkuce ko ptica..kao da je spavao cijelu noc..ne razumijem ovo dijete nikako 😥
    stavim ga maloprije u jaje, on se rukama uhvati za igracke koje vise i frajer sjedi, al bas ono sjedi i ljuti se ..poludit cu 😣 3 pelene usrao a tek je 9 😂 
    i taaaako..zanimljiv dan ocekujem
    Ugolina ocito su onda drugacije grade, moj uopce nije puno miselin..mislim ima cice i pupicu i ono buhtlave rukice i nogice al nista strasno..mozda ima tekse kosti 😂😂koliko ti je duga cura? ma najbitnije da dijete ima hlace, pa pisalo na njima 80 i 102 svejedno je ..
    rodendani- kumin mali uskoro slavi 4. i neman pojma sto kupit, napeti su mu neki psici..jel iko.od vas mama sa starijom djecom zna koji je to crtic da znam sto trazit
    Ellie brizan tm, pobrinio se da njegovim curama bude toplo

Ugolina
    10. Listopad 2016. 08:58

Moja i dalje nocu barem tri puta cvili..probudim se strgana,al idem..tus,kava pa nekako..koji glupi dan, cini se da pocinje kisa,a bas sam bila nabrijana za izac s njom,taman ce joj se prispavat sad pa bi duze bile..jucer isao i mm s nama setat,isto tempirana za zaspat,bili u setnji skoro dva sata,ona spavala ko top 💪💪💪💪 milina...
    Malo me nes muci.. Bila sam bezobrazna jucer prema jednoj zeni..setamo mi tako,a ona nas zaustavi i zica pare,meni je tlak samo otiso i pocela sam malo visim tonom da kaj ne vidi da imamo malu bebu i da kak ju nije uopce sram zicarit,kaj da imam soma kn porodiljnog..kaze ona da ima i ona dijete,a ja sebi u bradu kad smo nastavili hodat da me bas briga za njeno dijete i serem i dalje da jebote svi samo stancaju a mi gledamo tu ocemo dijete napravit ove il iduce godine jer zelim da ima sve pripremljeno ..i ko zna kaj sam jos izgovorila..da se od nasih placa uzima i daje njima,da ce to dijete jednog dana mojem uzet posao jer imaju sve beneficije..bas sam grozna,nedaj boze da moras tako..mogla sam joj dat kunu ili barem sutit i rec sorry nemam i gotovo... Al kaj ja znam,alergicna sam na njih,ne znam kak je u drugim gradovima al onaj ko zivi u zg zna da bi u jednom danu spizdio cijelu placu kad bi svim zicarosima dao koji te zicaju na svakom koraku po ulici,u tramvaju,u busu,nema di ne..pa sam valjda otupila..evo ispovijedila sam se..

Littleladybug
    10. Listopad 2016. 09:03

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.