E da Tpol moj ne place u autu osim ako ogladni a to naravno ne dopustim ako idem sama s njim
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
teteee evo mene s kauca opet 😂😂 napravila sam udubinu u sjedistu danas, tako mi se nista nije dalo.. izvela sam dijete u setnju, opet je predvecer bio nervozan..uuf po najnovijem on histericno vristi i place 😢😔😕
toplo se nadam da je to od zubica i da nije nista drugo🤔
eno ga sad spava, vidit cemo do kad..
Sanjarka ah mimoisle smo se u svekica 😂 😂
Abies da, mislim da sam u utorak offline..osim ako mi ne digne zivce pa se ne budem tiho durila negdi 😂😂 super za kino i izlazak
cvijece- meni se uspilo drvo zivota osusit 😂 al sam ga malo reanimirala pa mi se cini da je opet zivnilo
inace orhideje obozavam al su toliko pipkave i svasta nesto im smeta..mama mi ima predivne, toliko cvijetaju da im se grane svijaju od tezine..
Ugolina kako ne mozes naci maleckoj hlace? moj ima 8kg i 74 nam je super,a lidlov 62/68 taman
Da vidimo sto sam zapamtila!
Ellie je od tuge za sveki posegnula za alkoholom! Bilo bi bolje da pijes dok je tu, mozda ju nebis dozivljavala 😂😂😂 Sandrich dobra ti ta ideja s Siriom 😂😂😂
Kile kilice, ja sam uglavnom mlohava s trbuhom, imala 54 prije t, iz rodilista dosla s 53 i sad na 55, 167 visoka, al jbt ta trbuh mi ima 5 kg garant!
Vi vec vodite klince na rockase? Mi pozvani isto sljedeci vikend al necu ic, nekako mi ona premala jos, jos je u nekoj igraonici, onako neda mi se da svi bulje u nju (bit ce i roditelji tamo) djeca su svejedno 2-3 god stara i nece je dozivljavat a ni ona njih tako da nema smisla!
Sanjarka totalno sam ljubomorna radi koncerta!
Btw moja prasicica bez problema popije 170 ml i jos bi ona da joj dam 😮😮😮
To bi bilo to od pamcenja haha
Mene danas moj dragi mm izveo van! Na poljoprivredni sajam!
Dosli i svekici! Na kraju potrosile nas dvije novaca za dobar soping u civiliziranijim uvjetima! Kupile sira za 70e i gace sam si kupila i carpe. I hrpu gluposti za malu, izmedu ostalog i onaj balon na helij, u biti sam to kupila sama sebi jer imam traume iz djetinjstva jer mi ga nitko nikad nije htio kupit! Ajd barem sam se cevapa najela!
Dosla doma, zakacila se s mm oko pranja i usisavanja auta, nije mu jasno kako ja ne mogu odrzavat svoj auto, onako dragi ja ne stignem po 5 dana oprat kosu, a kamo li sjetit se da se auto uopce usisava i pere! A to sto kucu nisam usisala dva tjedna nema veze! Popozditis na vidiku! Previse je doma, vrijeme za neke duze pripreme da se odmorim!
Vecer.
Iza nas bas lijepi vikend. Konacno mm bio doma I nije ni doma morao raditi. Ja jucer ujutro shopping on popodne plivanje a navecer izasli, danas svo troje bili u krevetu do 10 pa zajednicka stenja/ kava pa ja isla plivat, mm kuhao..popodne spavanac pa isli na pizzu s frendovima u razvikanu pizzeriu- uzas. Jos je bilo tako vruce da Enu skinuli u kratke rukave..
Tpol samo kreni vozit. Pa sto ako I place? Stanes sa strane. Mi stalno u autu,stalno po doktorima I nikad problema...
Mi na broju 62,.lidl hlacice 62/68 su nam malo velike u struku.
Ena spava u pidjamici s slonicima🐘🐘🐘 br 68.
Sutra imamo vjezbe u podne,.fizioterapeutica jos na bolovanju pa svaki put iznenadjenje ko ce nam doci. Ovaj tj imamo vjezbe, pedijatricu I neuropedijatricu + pocinjemo dohranu. Bizi tjedan
Miska ista stvar s mojim mm I usisavanjem I pranjem auta. Gotovo uvijek je Ena sa mnom I kak da idem oprat auto? Jos je visok a ja niska pa nikad krov ne operem.
Inace mm je visok pa nam uvijek cudno kad skuzimo kako drugacije vidimo (doslovno) svijet.
Dobar ti je shopping , zene svugdje mogu shoppingirat
Ja cekam da sudjerica odvrti, nesto zeza onaj kotac u zadnje vrijeme, zna zapet I ne okrece se dalje.. moram majstora zvati...
Baby evo ove tajice na njoj su lidlov 86/92 .. Samo joj moram malo potfrknut nogavice,a gore taman, uze bi ju tiskale ful.. Gore body 80... A hlace za velke curice joj isto ovak stoje jer su gore uze kad one ne furaju pelene.. Eto,kaj da ti velim,valjda su drugacije gradeni moja i tvoj..ona je na mater,😁,i ja kupujem vece brojeve zbog struka,a nogavice moram kratit!
Sortiraj odgovore
Najstariji