Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Listopad 2016. 22:23

E da Tpol moj ne place u autu osim ako ogladni a to naravno ne dopustim ako idem sama s njim

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    09. Listopad 2016. 22:41

teteee evo mene s kauca opet 😂😂 napravila sam udubinu u sjedistu danas, tako mi se nista nije dalo.. izvela sam dijete u setnju, opet je predvecer bio nervozan..uuf po najnovijem on histericno vristi i place 😢😔😕
    toplo se nadam da je to od zubica i da nije nista drugo🤔
    eno ga sad spava, vidit cemo do kad..
    Sanjarka ah mimoisle smo se u svekica 😂 😂
    Abies da, mislim da sam u utorak offline..osim ako mi ne digne zivce pa se ne budem tiho durila negdi 😂😂 super za kino i izlazak

Littleladybug
    09. Listopad 2016. 22:47

cvijece- meni se uspilo drvo zivota osusit 😂 al sam ga malo reanimirala pa mi se cini da je opet zivnilo
    inace orhideje obozavam al su toliko pipkave i svasta nesto im smeta..mama mi ima predivne, toliko cvijetaju da im se grane svijaju od tezine..
    Ugolina kako ne mozes naci maleckoj hlace? moj ima 8kg i 74 nam je super,a lidlov 62/68 taman

Ugolina
    09. Listopad 2016. 22:49

Baby nemam pojma,sve joj se urezuje u skembu

miska
    09. Listopad 2016. 22:55

Da vidimo sto sam zapamtila!

Ellie je od tuge za sveki  posegnula za alkoholom! Bilo bi bolje da pijes dok je tu, mozda ju nebis dozivljavala 😂😂😂 Sandrich dobra ti ta ideja s Siriom 😂😂😂

Kile kilice, ja sam uglavnom mlohava s trbuhom, imala 54 prije t, iz rodilista dosla s 53 i sad na 55, 167 visoka, al jbt ta trbuh mi ima 5 kg garant!

Vi vec vodite klince na rockase? Mi pozvani isto sljedeci vikend al necu ic, nekako mi ona premala jos, jos je u nekoj igraonici, onako neda mi se da svi  bulje u nju (bit ce i roditelji tamo) djeca su svejedno 2-3 god stara i nece je dozivljavat a ni ona njih tako da nema smisla!

Sanjarka totalno sam ljubomorna radi koncerta!
    Btw moja prasicica bez problema popije 170 ml i jos bi ona da joj dam 😮😮😮

To bi bilo to od pamcenja haha 

Mene danas moj dragi mm izveo van! Na poljoprivredni sajam! 
    Dosli i svekici! Na kraju potrosile nas dvije novaca za dobar soping u civiliziranijim uvjetima! Kupile sira za 70e i gace sam si kupila i carpe. I hrpu gluposti za malu, izmedu ostalog i onaj balon na helij, u biti sam to kupila sama sebi jer imam traume iz djetinjstva jer mi ga nitko nikad nije htio kupit! Ajd barem sam se cevapa najela!
    Dosla doma, zakacila se s mm oko pranja i usisavanja auta, nije mu jasno kako ja ne mogu odrzavat svoj auto, onako dragi ja ne stignem po 5 dana oprat kosu, a kamo li sjetit se da se auto uopce usisava i pere! A to sto kucu nisam usisala dva tjedna nema veze! Popozditis na vidiku! Previse je doma, vrijeme za neke duze pripreme da se odmorim!

Ellie00
    09. Listopad 2016. 23:04

Vecer.

Iza nas bas lijepi vikend. Konacno mm bio doma I nije ni doma morao raditi. Ja jucer ujutro shopping on popodne plivanje a navecer izasli, danas svo troje bili u krevetu do 10 pa zajednicka stenja/ kava pa ja isla plivat, mm kuhao..popodne spavanac pa isli na pizzu s frendovima u razvikanu pizzeriu- uzas. Jos je bilo tako vruce da Enu skinuli u kratke rukave.. 
    Tpol samo kreni vozit. Pa sto ako I place? Stanes sa strane. Mi stalno u autu,stalno po doktorima I nikad problema...

Mi na broju 62,.lidl hlacice 62/68 su nam malo velike u struku. 
    Ena spava u pidjamici s slonicima🐘🐘🐘 br 68.

Sutra imamo vjezbe u podne,.fizioterapeutica jos na bolovanju pa svaki put iznenadjenje ko ce nam doci. Ovaj tj imamo vjezbe, pedijatricu I neuropedijatricu + pocinjemo dohranu. Bizi tjedan

Ellie00
    09. Listopad 2016. 23:20

Miska ista stvar s mojim mm I usisavanjem I pranjem auta. Gotovo uvijek je Ena sa mnom I kak da idem oprat auto? Jos je visok a ja niska pa nikad krov ne operem. 
    Inace mm je visok pa nam uvijek cudno kad skuzimo kako drugacije vidimo (doslovno) svijet.
    Dobar ti je shopping , zene svugdje mogu shoppingirat 

Ja cekam da sudjerica odvrti, nesto zeza onaj kotac u zadnje vrijeme, zna zapet I ne okrece se dalje.. moram majstora zvati...

uykmyjh
    09. Listopad 2016. 23:24

Pfff da usisavanje auta. Ovi muski bas nemaju pojma 😂😂😂

Ugolina
    10. Listopad 2016. 07:56

Baby evo ove tajice na njoj su lidlov 86/92 .. Samo joj moram malo potfrknut nogavice,a gore taman, uze bi ju tiskale ful.. Gore body 80...  A hlace za velke curice joj isto ovak stoje jer su gore uze kad one ne furaju pelene.. Eto,kaj da ti velim,valjda su drugacije gradeni moja i tvoj..ona je na mater,😁,i ja kupujem vece brojeve zbog struka,a nogavice moram kratit!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.