Ilani nadam se da ce kicma prestat bolit!!
Abies super da si se malo odmorila i prosla da i malecki dobije svoj dio mame. I koliko Petra popije? Bas me zanima...
Sanjarka bila fina torta?
Ovaj paket inhalatora stvarno super izgleda,bas gledam i nesto me dzep svrbi. Kaze mi frendica sa je ona taj inhalator sta je u paketu samog platila 550 kn.
Mare,
url=https://lilypie.com]
FUCK
Mare,sve cure na pregled!! 😃
Mi sutra idemo,prvo Tena pa ja,moram se ulovit britvice a bas mi se neda,dobro ste me podsjetile. Ja bi prosla ko vukodlak.
Tena odspavala popodne kako abies kaze,snom pravednika 1 sat,dva tri...stani stani probudi se. Prode 3,5 sata e reko vise ne moze,sta ces po noci radit. Otkrila ju samo i ona se lagano razbudila,jbg nemajka sam a ona je bancila sinoc od 1-3:30.
Prosli gosti,donijeli meni rekordni br robice 92 wooohooo. Tko ono vodi? Ellina sveki sa 110? Mislim da je i sanjarka dobila neki veliki broj. I donijeli mi cvijet,ne volim cvijece. Orhideja,znaci brzo cu je rijesit 😂
Zelim vam malo budenja
url=https://lilypie.com]
Abies mogu mislit sto je maleni uzivao.
mi takoder djeci skidamo filmove i onda s njima gledamo,danas smo cijeli dan uzivali i gledali.
Meni se cini da je nesto u zraku jer i moj preko dana stalno place. 😕
Sta se tice muskih oni su vjecita djeca. I sa 50 i 90. A i sebicni..cast iznimkama...moj kad ujutro kaze nije spavo jer se mali budio ugusila bi ga jastukom jer stalno hrce kad se probudim da hranim malog. Il kad netko pita jel spava po noci a on kaze neda nam spavat👨🔫.
Ovaj paket plavi odlicna stvar🖒🖒🖒 ja iz tog paketa imam toplomjer i frascopad obloge sta je pedijatrica rekla da stavimo nakon cjepljenja da ne natekne.
Meni ona sogorica poslala jucer poruku jesmo doma i kaze muz da ne odgovorim uopce. Salje ona danas njemu i kaze da joj se ja nisam javila jucer i dal smo doma. Muz poslo da smo doma i misli kao javit ce se ako dolaze kad evo nje sa muzem i klincima. Donjeli hrpu stvari. Kaze cistili ormar😨 nisam nezahvalna al...😕😕i ovako nemam kud sa stvarima.
Abies koji crtic??
Na kraju mi nije dosla tetka u crvenom mercedesu al mi inda cudno da me boljelo ko da je dosla tako jako da sam tabl morala popit.
Sunshine ja ga volim al mi sve zivo uvene pogotovo te orhideje😁 za sad mi se jedino kaktus dobro drzi😁😁😁
Obicno nakupujem zacinskig bilja, zaboravim zalit i sve uvene pa bacam😁
Dok dodje malicka do broja 92 djecija moda se tri put promjeni😁
Dobila i ja hrpu 92. Ssd imaginarno. Al začas će to doći. Još ću kao i sinu na to zaboravit i brže bolje obuć dok nije prerastao.
Mare još nisam došla do skidanja filmova. Baš tako dočekao on mene i ja njega.
Sunshine pravili joj 60 pa 90 i još 90 al od tog popila oko 40 = 180ml.
Noćno buđenje. Sin se popišao u krevet nakon duuugo vremena pa mm poludio. Pa ja na mm. I kaže ujutro vojna dresura s noćnim buđenjem. Kojim pitam. Pa ono s malim. A malena dragi. Ja 4 puta ti jednom. Generalska dresura kod mene. Ah muški...
U moje doba se crtić zvao dobri prijeteljski div, sad su preveli film bfg (big frendly giant) blagi fantastični gigant.
Htjela bih češće tako, valjda će i biti. Kazalište lutaka, zoo i sad kino. Bolje nego da bleji u lego ninjago i sl kretenizme. Da mi znat tko to pušta u program?! A dinosaura vlak i pčelica maja, pepa i slično idu 6-8 ujutro.
Laku noć veliki i maleni
abies i moj mali voli gledat taj vlakic dinosaura tj voli opcenito sve sto ima veze sa dinosaurima.
moja mala vise se i ne budi za ici po noci u wc,a sin se budi tri puta. Nekad ga ja odvedem nekad mm.
Hahaha vi se zalite kad dobijete velike brojeve,a ja svojoj kupujem velike namjerno jer sam jebeno popizdila kad joj nisam mogla nac hlacice za bebe,ja pokupovala tajice za velike curice 92,102 il koje vec i odnijela mami da skrati nogavice..po sirini joj taman.. Sada spava u lidlovom bodiju i tajicama br 86/92, bas lijepo siroko za spavanje..samo sam morala potfrknut rukave i nogavice... 8300 g po frendicinoj vagi?! Kaj jos? Cvijece,meni niti kaktus ne opstaje.. Idem peglat.. Laku noc
Tpol sto kad beba place? Nista Mi se cesto vozimo i 99% slucajeva prespava put. Evo jucer je prespavao ST-ZD stara cesta i danas ZD-ST autoput. Ako bas zagusti, stanes, malo cicnete, pomazite se ili duda u usta i sibaj dalje
Hej mame 😘 spavate? Ili gledate Maju Suput na telki? 😂
Je je bilo je torte haha. Ugl cilo popodne bili kod njih. Junior to dobro odradio raspizdio se oko 7.30h jer mu se spavalo pa smo pobigli.
Ugl. Jeo i zaspao u 21h. Danas pojeo oko 650ml mlijeka tako da ocekujem budenje vec oko 1h 😩😩😩
L&L&R koliko tako bude budna? 😩 nadam se da je neka prolazna kratka faza
Ilani joj i nju nesto muci 😢 nadam se da su zubici i kod vas i kod nas
Abies 180ml popije? Ooo lipo ja to mogu sanjati samo cini mi se
Nek si uzivala sa sinom 😍
Sunshine i mene svrbi dzep....
Jel se bunila kad si je probudila? Ajme odkad moj nije po danu odspavao 3h u komadu uh!
Mi najveci broj dobili 98. Orhideje 2 dobila obe propale 😂😂😂 uzasna sam
Bellaru i mene ti je tako uzasno bolilo 2 tjedna prije nego sam dobila prvu mengu bila uvjerena da cu procuriti instant al nista tek za 2 tjedna dobila. Tko ce znat sta je to...
Ugolina covjece preko 8kg mala dobri ste 👍👍👍
Koje brojeve to nosi hehe moj malac na 62/68.
A joj i stariji klinci se bude nocu? Oooo moja mala je bila ocito ekstra dite. Nadam se da ce i braco kao i ona inače 😩😩😩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji