Kupili smo im poklon paket za dvoje oni domaci sapuni/ kupke/ gel za tusiranje/ piling. Da se opuste kad se presele. On je vise metro a zene to vole tako da nam je to bilo ok. Samo sam se skoro srusila u toj trgovini, ne znam kako unutra cure rade, miriiiiisi.
Dobar dan curke
bellaru i tpol profilne su 😍😍 prelijepe
sretni minici bebicama koje su imale
Ja sam ovih dana koma,prvo Ariela imala grceve,usput i meni vjestica stigla,place mi se od muke kad sam vidjela. Od jucer me grlo boli i nos curi,jutros sam kao macka zgazena😩. Bas me zadnjih par dana krenulo sve. Bitno da su djeca zdrava
Sta mislite curke da li ce me ginekolog sutra htjet pogledati ako malo krvarim?
Mare bas cudno da si vec mengu dobila stvarno malo prerano 🤔 aj ti svakako sutra do njega pa nek ti bar uzv napravi da vidi jel krvarenje sigurno od menge. Kad su ti lohije prestale?
Hug 🤗🤗
Ellie super poklon 🔝👍🔝
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
sanjarka krvarila sam 3tjedna,pa tjedan dana nista i sad vec 5dana krvarim lagano kao menga. Bas sam sva zbunjena,jos prehlada
rekla sam mm da si trazi mladu ja se raspadam😁
znaci napisem post, idem vidit ovaj sanjarkin inhalator i ono mi sve izbrise..bas sam tuka 😣
Sanjarka omronovi inhalatori slove za najbolje a kostaju cca 600kn samo oni tako da ovi paket zvuci itekako dobar, racunaj da ti je aspirator bar jos stotinjak kn,frescopad gel tridesetak, toplomjer bar sedamdesetak..imas dobru ustedu na ovom paketu..
muz mi dolazi u utorak i ide direkt na dresuru, ono s vrata odma..rekla bi moja baba obuka mi se u siroke gace 😂😁 on se mora odmorit a zena doma svisla ko visibaba od ove moje male najdraze pijavice..mmmm u top cu ga stavit, sta je tvoj napravia?
iden po solinu trazit sanjarkine svekrice 😂😂
Ellie super da ste se zabavili 😁frend je vise metro a zene to vole😂😂placem
Mare otidi ti do ginica, moze te makar na uzv pogledat sta je..nekako mi to rano za dobit mengu a i nisi bas odmarala iza poroda pa bolje pogledat jel sve ok..nadam se da prehlada bude brzo prosla,vjerovatno ti je dosta pao imunitet, lezi i odmaraj s arielom,mm neka preuzme djecicu..
ee i da nisam se pohvalila, jucer sam narucila svasta nesto bebacu, kosuljicu, hlace, sakoic, cipelice, patikice..slikam kad dode..i morat cu ukinit net doma, nuspojava je haranje po webshopovima 😥 a trajna posljedica prazan novcanik..
nastavljam kravljenje po kaucu 😘
Evo zaspala mala zvijer. Jutros odspavao 30min. Posli mu dala kasicu (jabuka+rizine pahuljice) pojeo jedno 50ml. Nakon sat vremena mu dala bocu i popio svega 80ml mogla sam ipak pricekat da bas ogladne.
I sad napokon spava. Jutros ga jedva uspavala nece na rukama otima se, vrti, place... a bude nervozan vec pa nece ni sam. Ma show.
Babycoming da i ja se mislim da je paket odlicna prilika.
Uuuu za dva dana je tu ❤ si uzbuđena???
Moj se na dane ponasa kao dijete tako i jutros. Nisam sklona deranju na muza no jutros me se culo 😆😆
Ja se borim sa Petricem i spavanjem a on ko klinac isprovocirao mudricu pa meni uletila kukajuci i ovi se probudia aaaaa kad sam ga sprasila propisno 😂😂😂 muza mislim haha na dane sama sebi izgledam ludo
Cek sad kad dođem u svekica a baby sidi s njima 😂😂
Mare moguce da su lohije otidi na pregled ipak
Idem napokon dignut guzicu ( sad bi napisala debelu al je nikakva 😬) s kauca. Kuca mi je ko svinjac 😢
Sanjarka daa uzbudena i izludena..ja ocekivala sad ce on rec ajd ti zeno odmori ja cu sad sve preuzet a on meni da se mora naspavat..mislim se tek ces sad vidit sta je nespavanje..
a to za djetinjasto ponasanje te jako dobro razumijem, doduse ovi moj i je klinjo jos al dovest ce njega zena u red..pa ce bar bit odgovorni klinjo 😂😂 vec vidim da cu za par dana imat dvoje djece 😥😥
je je evo sveki kuva kavu i cekamo vas na rucku,ima torte 😂😂
ma ima ova grupa na fejsu baby boys only- bude robice s etiketom nenosene i tako je ja jucer opeljesila 😂😂 cekam jos ponedjeljak i tetu da mi javi jesu starkice prodane i to je to zasad..mislim zarine hlace s etiketom za 40kn, to se isplati 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji