Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Listopad 2016. 09:52

Tpol 😨 gledaj s pozitivne strane nećeš novce potrosit 😂
    Ja se nadam da ce bit torta 🎂🍰🎂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Listopad 2016. 09:53

Marcelu sretan 2. minic 😍😍

Littleladybug
    09. Listopad 2016. 10:25

Dan zene..sinoc smo napokon spavali normalno, vecer prije je bila katastrofa..plac svakih sat vremena, jucer preko dana spavanje na rate a nervoza na najjace..zubiiiii, noooos..a ja ko zombi pa zivci i meni proradili..sinoc sirup prije spavanja,klasika budenje u 1 i u 4 i spavanac do 8..milina 😀 jedva cekam da mu ovi zubi izadu jer ga jadnicka bas boli 😣😥 i neznan vise kako da ga obucem, ruke i noge su mu stalno hladne, sinoc mu obukla dugi bodi, pidamu i pokrila ga poplunom..u 1 kad se digao za hranjenje ruke ko santa leda..mozda je i zato stalno smrkav 😥 i onda me jucer mm pita da ocu li ga prvi dan kad dode pustit da spava bar do podne..mislim se stavit cu te u top cim dodes..rekla sam mu da je bezobzirni i sebicni idiot 😲😲 dobro malo sam i pretjerala al zivci su mi bili na tristo..
    Sanjarka mogu li i ja kod susjeda svekica na rucak, nesto mi se ne kuha danas 😂😂😂
    Tpol izbjegavaj bas veliku guzvu sada radi prehlada, vodim i ja svog po shopping centrima al u neke manje frekventne sate, manje ga nervoza opere..
    ko je sta pisao neman pojma vise..
    raspored- mi smo imali dobar raspored dok nisu poceli zubici i skok sa 3mj, od tada smo u rasulu..svasta nesto se promijenilo..kad je ono iduci skok,mozda se onda resetira 😂😂
    danas mi je dan kravljenja po kaucu 😄😄

Sunshine1
    09. Listopad 2016. 11:07

Bellaru mislila sam ako se bojis da nece htjet zaspat opet da mu das kroz san.

Mi imali jako tesku noc koja se nastavila 😴 ili je prognoza od mm ili zubi. 

Sanjarka se nada da ce bit torta 😂 Nada umire zadnja

Nama popodne dolazi krsna kuma od mm,bit ce veselo ako se ovako nastavi. Sta postoji neko pomagalo,neki gel? Jel to pomaze?

Marcelu sretan minic 😘
    Tpol,bas kako sanjarka kaze,nebi isla nikuda znog prehlada.....

E moram ic,uspjele smo se utrapit supruzicu. Nekuda ide pa cu je izmorit do nesvjesti,mozda odspava

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    09. Listopad 2016. 11:32

http://shop-medikor.hr/medikorino-poklon-paket-plavi/

Sta mislite o ovome?

Ellie00
    09. Listopad 2016. 11:39

Jutro... 

Bas fino nedjeljno jutro. Probudis se i nema svekrve u kuhinji , joj imam svekrva PTSP.
    Jucer bilo fino vani, Ena i teta cuvalica se lijepo igrale i zaspale i onda kad nam javila da je zaspala smo se malo opustili. Popila sam dva gin tonika i bila sam gotova :D. 

Sanjarka meni ovo super izgleda, zasto ja to nisam dobila 

Sanjarka88
    09. Listopad 2016. 11:42

Babycoming sljedeci skok sa 6mj 😆
    Vis stvarno mozda ovaj skok sa 3mj ostavlja dugotrajne posljedice 😂😂 moj je popizdio sa 3ipo mj i evo to traje 3 tjedna vec...
    Aj na rucak trazi Sanjarku 😁😁
    I nek si popizdila na muža i ja sam na svog jutros 😬
    Kad ono dolazi?

Sunshine a postoji svasta nesto za zubice ja se bas mislim. A opet to je uglavnom kemija kao i za nas odrasle tbl bolje mozda ne   ...

Sanjarka88
    09. Listopad 2016. 11:47

Ellie super da ste se lipo zabavili i malo opustili.
    Sta ste na kraju kupili frendu?

Ima ovaj paket i rozi. Zvuci odlicno za ok novce sad samo je pitanje kakva je kvaliteta proizvoda unutra

Sanjarka88
    09. Listopad 2016. 11:51

Po oznaci to bi trebao biti ovaj inhalator u paketu?

http://shop-medikor.hr/omron-kompresorski-inhalator-za-djecu-c801/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.