Večer. Frozen nekako pogledan. Dijete zaboravi da gleda crtić od reklama. Ja u siru. Koma koliko ga je pljunula. I još ne spava. Čekam da zaspi da se presvučem u suho.
Tpol će bankrotirat, Bellaru zakon si😀
Svekar živi 10-15km dalje (Sveta jana ako ti što znači).
Za sutra si mm naručio tipa za radove. Onda se očekuje da će ženica pokorno kuhat dvorit i j ježa. Odoh ja u zg. Šutke
Sandich i Tpol na termin wow
Sanjarka prolaze poklon bonovi? Meni i sad draža čokolada, može i kinder jaje😝
Raspored neki a ima pa nema pa izmjeni. Ne stignem ga pravit. Dok zaspi, tih sat dva se borim sa sinovim jelom. I onda sam za ništa. Recimo sad mi zaspi oko 1-2 i taman za ručak pravit. A u jaslicama spavaju oko 12-14 i ode raspored
Frozen😍😍😍 volim taj crtic i olafa koji voli tople zagrljaje😁😁😁 imam dvije salice na frozen😁😁 nikad necu odrast!!😁😁
Abies kad te citam kako muku mucis sa balansiranjem petra, fico, muz,...😩😩😩😩 ne zelim imat drugo😁 ja postanem odma frustrirana a mogu mislit kako je tek tebi😕
E pa i odi u zg . Kao da ne smetas dok su radovi😁😁
Ahaa ja mislila bas ju kupate...
Eto lijepo nam prosla noc..budio se u 3 i 20 pa u 7 a spavao od pol 11. Jos kad bi volio duze spavat kao mama a ne bit u 7 sav vesel i nasmijan😁
Kako je mene trbuh poceo dolje bolit😣😣😣😣😣morala sam ketonal popit. Samo dekam da procurim. Ah dobre stare menge😩😩😩
Jutroooo 😊
Ajme kakvo je ovo vrijeme vani? Baca na spavanje.
Junior gleda cmc 😁 ja se kravim po kaucu nista mi se neda
Danas smo kod svekica na rucku svekar ima rodjendan
Bellaru mengaaaa 😣😣😣😣
Da to zna bit problem s okvirom ako je slika u krupnom planu odreže bitan dio...
Neznam koji je problem s ovim forumom i tim okretanjem profilne 😬 zasto netko to ne rijesi? I opcenito malo uredi opcije foruma i pisanja može to puno bolje bit
Sad nek netko prijavi moj post adminu da vide ovo sta sam pisala 😂😂😂
Abies prolaze bonovi prolaze pogotovo kod skolskih prijatelja ma aj molim te. Pola razreda se medusobno zove tko ce se mislit za svakoga.
Tpol i kako prosla noc? 😃
Sandrich kapa dolje za tocnost 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro svima evo gotova sam, nista od bankrota i shoopinga!!!😂😂😂
Probudila se u 2 pojela i onda oci kao u sovice, nema spavanja! Mm ju malo nosao pa ja i tako do 5 onda je jela i opet nikako zaspat jedva meni na rukama oko pol 7 i ostala tako. I sad jutros se probudi u pol 9 i vriska plakanje nemam pojma oko cega grcevi nervoza ili nesto trece , kakala je bAs puno ...
Evo sad poluspava opet u rukama al kod mm ...
E oa sandric treba nas negdje upisat ipak smo tocne
Ugolina tvoja si je bas dobar raspored napravila, od pocetka odma ili tek malo kasnije?
Sanjarka dobar tek vam, i oce bit kakva torta?
Idem ja jos dremnut dok gospodica spava 😥😴
Sortiraj odgovore
Najstariji