Mi smo zajedno skoro osam godina i oduvijek smo na vadi ga van kontracepciji..i pod plodnim danima tako..a trudna sam ostala od trenutka kad smo rekli od danas ga ne vadimo van, hehe..hb... Tak da cemo tak i nastavit sad kad se opet konacno pocnemo..druzit.. Srecom,moj muz je stvarno ocito pouzdan po tom pitanju.. Kak neki vele desilo nam se,nama se nis ne moze desit
Kakva su vam djeca danas?? Moja spava cijeeeliiii dan.. Bila budna mozda sveukupno dva i pol sata,ukljucujuci hranjenja,jedno kupanje i nosanje,ostatak vremena spava..neobicno mi to.. Valjda joj pase zbog vrucine
Sunshine svi muski slicni. Moj izmisljava poslove, a ja trenutno lezim i ne mogu maknut. 5h placa cviljenja, jos si ruku sisala i sad ima modricu. A u vrticu prvo to teta vidla... jbt da mlatim ju i izgladnjujem. I sad nakon 30min stenje i cvili, ne urla pa se pravim da ne vidim i ne cujem.
A sto rec sina je presvacio, a nju se boji??? A veca od sina.
Zastita..ma kakav sex. Dok dodje doma ide mi na zivce i radije bi ga odalamila. Imam sex cijeli dan na malo drugaciji nacin. Inace kad je bio, vadi van, treba stati kad je najbolje.
Jedva cekam stat s krvarenjem. I bucnut se u kadu pa daj boze u more
Moj muz ne zeli prematat i nema boga koji bi ga na to nagovorio.. Ja kazem njemu da mora to znat,kaj kad bu ju cuvao jedan dan kaj bu posrana citav dan dok ne dodem,da kaje glup..a veli on meni da je on gledo kak to ide i da zna u teoriji i da dok god ne treba da on to nece radit.. Eto... Isto kao i kuhanje i peglanje,nema sanse.. Al ne mogu rec,sve drugo bude, masinu za ves i sude je magistriro ,pomeo bu ak treba i tak.. Al evoluira pomalo..U pocetku se bojao primit bebu,moro si mu ti stavit u ruke i cim bi zaplakala tu sekundu,evo je tebi,meni place.. Bas sam ljuta bila, nisam mogla se otic posrat ili oprat jer ona njemu place..Uvjeravala sam ga da ak zeli da mu ona pocne vjerovat da se mora oko nje i potrudit..i stvarno, sad ju sam digne,nosi, podrigne, utjesi i skuzio je da ipak moze.. Sad konacno bez grca mogu na zahod i imam povjerenja ostavit ju s njim
Mm isto jos nije promijenio pelenu,veli kad ja ne budem mogla on ce! Yeah right,zvat ce si majcicu. A sta nije logika da proba i nauci se dok sam ja kraj njega!!
Iako inace stvarno nemam prigovora za njega,brizan muz,kavalir,hoce mi pocistit i obavit po gradu sve sta treba....ali ponekad bi mu glavu otkinula!!
Ugolina moja curka isto nesto uspavana,jucer skoro cijeli dan...danas od pola 12 do 4 i evo sad nesto prije 6 opet! Iako sam sisla kat nize i bas je hladno ovdje.
url=https://lilypie.com]
Mi se danas me mrdamo iz stana i spustili rolete prije neg sunce doslo na ovu stranu.. Dok lezis na kaucu i ne mices se,dobro je
Sortiraj odgovore
Najstariji