Kod nas je napokon malo zahladilo, 😊 odmah se lakse dise.
Moj beban po cijele dane samo spava, budan je nesto malo, jede i opet na spavanje, cak se ponekad i zabrinem da je to previse za bebu od 8 dana.
Mlijeko nam je doslo i sad tece u potocima.
Jedini problem imamo s grcevima, imamo kapi, masiramo trbuscic ali cini mi se da je sve gore iz dana u dan. Kako se vi borite s tim?
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Kleopatra nikako s tim grcevima.
Ni kim nije pomogao.
Sanjarka i moja bljuje. Samo sir ide van. Nekad me i zalije. Za plakat.
More - Razanac. Blizu zadra.
Suosjecam s kuhanjem. Radim poriluk. Nazovem dragog bezveze. On meni odi ti po malog. Aaaaaa svasta sam mu skresala. Od jutra se borim s malom. Zaspala. I onda pakiraj ju u as i opet na nuli. Vec puna 3h.
Ellie ti na moru. Ja se pitam kako cu sve spakirat. Do sad je sinovog bila hrpa. Sad za dvoje ja, mama i vj seka 😱
Evo ga opet na meni
Spavao 20min taman dok sam rucala i ubacila u sebe. What a day...
Sve sto sam pocela radit ostalo je nedovrsno
Jeo je oko 16h jos nije bljuvao. Moguce da je to prvi obrok koji ce danas zadrzat u sebi.
Abies tm zapeo na poslu ili opet nesto izmislja? 😠
Moj jos na poslu 😟
Kleoptra samo nek momcina spava 😊
Mi nemamo klasicne grceve nego probavne tegobe.... Nema pomoci 😥
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Abies aaaa odo ti!! Pozdravi mi razanacko more,ja cu krajem 8og pa cijeli 9ti.
Kleopatra kod grceva nema pomoci,mozes olaksat pazeci kaj jedes,nekim cajevima,kapima.... Kad ulove jednostavno nosit i bit podrska. Ja je okrenem prema sebi pa jace stisnem trbicu na sebe i pjevam dok ne isprdi kaj ju muci i te iste sekunde kao da nista nije bilo,zna se i smijat. Dok probavni sustsv ne sazori trpit i strpit se. A sa spavanjem isto jucer i danas. Spava jede spava i skuplja valjda snagu za raspasoj prije spavanja
Ellie uzivas?!!bas super
Sanjarka napeto ha?
Nama upravo prosli gosti i bas si mislim da napokon jedni koji nisu prretjerali dok nismo sad zavirili u kovertu.
A smijesno mi kako je ona sitna a ljudi nose kao vece brojeve jer pretpostave da je ove prve prerasla..dobili robice 62,74 i jedan komad 68!!! A mi jos niti do 56 kako se spada!!
url=https://lilypie.com]
Sunshine jel bar robica dugi rukav?
Napetoooooo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja bi rekla ovako
68 - 6-9
74 - 6-12
80 - 12-18
86 - 18-24
92 - 2god....
Naravno to je okvirno