Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleopatra1606
    14. Srpanj 2016. 16:56

Kod nas je napokon malo zahladilo, 😊 odmah se lakse dise.
    Moj beban po cijele dane samo spava, budan je nesto malo, jede i opet na spavanje, cak se ponekad i zabrinem da je to previse za bebu od 8 dana. 
    Mlijeko nam je doslo i sad tece u potocima. 
    Jedini problem imamo s grcevima, imamo kapi, masiramo trbuscic ali cini mi se da je sve gore iz dana u dan. Kako se vi borite s tim?

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Abies
    14. Srpanj 2016. 17:29

Kleopatra nikako s tim grcevima.
    Ni kim nije pomogao. 

Sanjarka i moja bljuje. Samo sir ide van. Nekad me i zalije. Za plakat. 

More - Razanac. Blizu zadra.

Suosjecam s kuhanjem. Radim poriluk. Nazovem dragog bezveze. On meni odi ti po malog. Aaaaaa svasta sam mu skresala. Od jutra se borim s malom. Zaspala. I onda pakiraj ju u as i opet na nuli. Vec puna 3h.

Ellie ti na moru. Ja se pitam kako cu sve spakirat. Do sad je sinovog bila hrpa. Sad za dvoje ja, mama i vj seka 😱

Sanjarka88
    14. Srpanj 2016. 17:46

Evo ga opet na meni

Spavao 20min taman dok sam rucala i ubacila u sebe. What a day...
    Sve sto sam pocela radit ostalo je nedovrsno

Jeo je oko 16h jos nije bljuvao. Moguce da je to prvi obrok koji ce danas zadrzat u sebi. 

Abies tm zapeo na poslu ili opet nesto izmislja? 😠

Moj jos na poslu 😟

Kleoptra samo nek momcina spava 😊
    Mi nemamo klasicne grceve nego probavne tegobe.... Nema pomoci 😥

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    14. Srpanj 2016. 19:32

Abies aaaa odo ti!! Pozdravi mi razanacko more,ja cu krajem 8og pa cijeli 9ti.

Kleopatra kod grceva nema pomoci,mozes olaksat pazeci kaj jedes,nekim cajevima,kapima.... Kad ulove jednostavno nosit i bit podrska. Ja je okrenem prema sebi pa jace stisnem trbicu na sebe i pjevam dok ne isprdi kaj ju muci i te iste sekunde kao da nista nije bilo,zna se i smijat. Dok probavni sustsv ne sazori trpit i strpit se.  A sa spavanjem isto jucer i danas. Spava jede spava i skuplja valjda snagu za raspasoj prije spavanja 

Ellie uzivas?!!bas super

Sanjarka napeto ha?

Nama upravo prosli gosti i bas si mislim da napokon jedni koji nisu prretjerali dok nismo sad zavirili u kovertu. 
    A smijesno mi kako je ona sitna a ljudi nose kao vece brojeve jer pretpostave da je ove prve prerasla..dobili robice 62,74 i jedan komad 68!!! A mi jos niti do 56 kako se spada!!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    14. Srpanj 2016. 19:37

Sunshine jel bar robica dugi rukav?

Napetoooooo

Abies
    14. Srpanj 2016. 20:26

86 god dana ;) do 18mj

Sanjarka88
    14. Srpanj 2016. 20:39

Ja bi rekla ovako

68 - 6-9
    74 - 6-12
    80 - 12-18
    86 - 18-24
    92 - 2god....

Naravno to je okvirno

Sanjarka88
    14. Srpanj 2016. 20:40

* 74 9-12

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.