Evo ispravak,violeta ide od 3-6 kg!! Ja uspjela sve pocistit,jos kadu al kad zaspi prvi nocni san jer mi je kada ogromna i mm ce usisat. Ona spava li ga spava,a ja sve pripremila za setnju,isla bi do ljekarne kupit su neki postnatal. Nisam znala da je ovo dojenje tolko iscrpljujuce. Ponekad imam osjecaj da izvuce iz mene svu energiju za cijeli dan.
url=https://lilypie.com]
Sunshine bas iscrpi dojenje. Moram mm pohvalit. Rucala pola, umorna da mi ni do jela nije. Rekla odoh lec u krevet. Ne sjecam se jesam li i zaspala. Nakon nekih 1,5h dolazi i da mi malu na dojenje. Mislila sam da je noc koliko sam krepana.
A ovo s rernom, svekar nece kruh iz trgovine. Ja luda, mm mu svaki drugi dan pece kruh. Rekoh da necu peci. A trenutno bih rernu razbila 😠
Pelene. Trenutno pampers 2. No vise puta probila po ledjima i rrbuhu. Prelazimo na 3. Te kg na peleni nisu mjerilo!!! Sirina je ista samo duzina razlicita.
Sanjaeka zadovoljna s puffies?! Mislim si za sminku kupit paket
Jutro bebicee ajmo buđenje 😉
Ja bila jutros vadit krv. Sutra nalazi. Ne nadam se nicem dobrom jer redovno preskocim zeljezo popit. Sta slučajno sta namjerno (problem sa probavom). Bude li krvna slika bas losa onda cu se prisilit pit.
Vani puše pa nismo išli u jutarnju setnju. Junior taman smlatio bocu. I sad kenjka
Abies od koliko kg je pampers trojka?
Pufies za sad odlicne. Inace za njih cula samo dobre komentare. Jutros bas nasla u Tommya staro pakiranje (stari dizajn) 89kn na akciji (86kom).
Inace novi dizajn 109kn. Neznam koliko ih bude u paketu.
Zasad samo naokolo nalazila stari dizajn po super cijeni
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I da bravo za tm! 👍
Ja uspjela odrezat 7 noktica dok je spavala! nema vise grebanja nosica i maminih cica.
Ona spava od 9, malo mi cudno jer obicno od 9-12 budna,pojela zenska i zaspala ko klada. A valjda joj treba sna!!
I moj spava danas zasad veci dio jutra. Uzivaj hehe
Bravo za noktice. Ja se jos nisam odvazila 😰
Ja sam cekala da prode mjesec dana jer se kao do tada nebi smjelo,ali dok cvrsto zaspi sam eto uspjela bez problema. Nisu te njihove skarice tolko ostre kolko sam mislila. Stala sam kad se pocela mrdat...sad nek jos malo odrijema
Pampers 3 4-9kg 76kom
Buraza vozili u vrtic. Sad rucak na ekspres do zmiri, mozda i spava. Jos da imam ideju skuhat bilo bi ok.
Ja svojoj jos nisam nokte rezala, jos se listaju.
Mama bila na pregledu, operacija u 9mj tako da mirnije mogu planirat drugi tjedan more juuupi!!!
Pozdrav od nas s mora. Put prosao spavajuci.sad smo papali pa cemo pavati a mama ce na bazen. Na plazu cemo poslije 6
Abies di ce te na more?
Ellie uzivajteeeee 🌞😎😍
Nama danas ful tezak dan, nervoza teska. Samo jede i bljuva...
Uspila ga natirat da 20min lezi u viperu dok sam stavila snicele kuhat
Sortiraj odgovore
Najstariji