Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    12. Srpanj 2016. 18:53

Super da se snalazite po ovoj vrucini,ja joj bas obukla duge hlace i carape. 
    Sanjarka ste popravili klimu?
    Ne kuzim kaj nam je sa kucom,ali kat nize je podrum podrum...i penjem se gore presvuc je jer se usrala do grla i ono osjecaj kao da se prolazim 100 m razlike nadmorske visine a ne 10 stepenica. Ali ne bunim se...spasit ce nas babina buksa 

Inace sto se pelena tice do sada sam koristila pampers premium care jer smo dobili,danas bas krecem na violetu ( isto dobili),inace volim violetu u kucanstvu. Al mislim koristit od mullera beauty baby. Probala sam nekoliko testnih i cine mi se sasvim ok. Iskusne mame?

url=https://lilypie.com]

Abies
    12. Srpanj 2016. 19:12

Pelene svasta probala. Prema akciji. Sve mi bile ok. Violeta na dnu recimo ljestvice. No cujem da su nove. 
    Libero no1. Pampers bijeli, zeleni, dobre. I dm su mi bile super do br 5. jel paket krive proizvodnje il lose sve, klinjo bio sav u mrvicama gela. Nakon toga ih nisam kupovala. Navodno lidlove odlicne. I mullerove su bile ok. 
    Lose - e da one pampers narancaste 👎
    A sad planiram kad krene klik mpp. Bi ja odmah al svi me doma popljuvali.

Ugolina
    12. Srpanj 2016. 19:34

Klik mpp, sta to znaci?

Abies
    12. Srpanj 2016. 20:53

Kad smiri ritam ovih eksplozija, pocne kakat jednom na dan. Klik u glavi da pokaze jasne signale. A kad zavrsi na nocnoj definitivno mpp (platnene pelene)

Ellie00
    12. Srpanj 2016. 23:31

Ja onda moram svog mm pohvaliti- on me je cim smo dosli iz bolnice zamolio da mu pokazem kako se to radi i sad ju jako cesto presvlaci, nekad ga zamolim ja a vecinom on sam ju uzme i presvuce. A kako smo mi jos i na AD cesto me potjera na kavu/ u shopping i on ostane s njom doma.

Pelene.. mi smo na Dm-ovim i ok su mi. Htjela sam neki dan isporobat Muellerove al bas onda ni jednog paketa br.2 nije bilo. 

Prezivjeli ovaj vruci dan, bilo je gadno vani, mi se drzale kuce i nije bilo unutra tako strasno. Spustimo rolete i zatvorimo prozore i izdrzljivo je. 
    Ena se inace puno smije u zadnje vrijeme, vesela beba.

Sanjarka88
    13. Srpanj 2016. 10:04

Hej ljetnice sto se radi?
    Jos malo izgurat vrucine pa ce zahladit 👌
    Valjda necemo u dugu odjecu, ja spremila sve bodice duge broj 56 kao nece vise trebat.
    Btw mi smo i dalje u broju 56, a hrpa robice ljetne 62 ceka tko zna hoce docekat haha ajme meni! Rasti sine rasti 😂

Sto se tice prematanja, moj 7 dana dok sam bila u bolnici sve zivo radio. Od kad sam ja doma totalno se opustio. Komod.
    al briga me kad mi postane tesko podivljat cu 💪

Ellie bravo za tm! 👍👌

Ugolina ima i moj dana doduse rijetko al ima kad uglavnom cili prespava. Valjda im dode takav momenat

Abies ima li naznaka da ce danas bit laksi dan? 😕

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    13. Srpanj 2016. 10:07

Prijavljujem odlicnu noc, od 22-4, pa do 8.
    Dogodilo se vec drugi put, cekam kad ce postat pravilo a ne iznimka hehe

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    13. Srpanj 2016. 10:53

Jutro. Mi vec imali posjetu, navratila frendica. Vidjela je zadnji put Enu kad je bila u inkubatoru pa se nije mogla nacuditi kolika je :).

Nama jos uvijek odgovaraju stvari 50, neke 56. Al rotiramo vecinom 50 bodije jer su joj taman. Nisam nista vise kupovala jer si mislim prerast ce al ona jos na 50. I ja imam haljinice i svasta 62 broj i mislim da to nece nikada obuci... Ovo mi je skola, stvarno nema smisla ista kupovat prije...
    Dobila je hrpu robice al sve je 62 na vise... 
    Mislim da cu danas ipak otici i kupit joj par haljinica za more. Sad su snizenja....

Mi se i dalje budimo svaka 3 sata na minutu.. stvarno su ju u bolnici isprogramirali

Abies
    13. Srpanj 2016. 11:12

Pozdrav ekipice!
    Patronazne nema, rekla prosli tjedan doc. Nema je ni sad. A bas sam se ponadala da ce navratit s vagom.
    Noc se budi jednom pa skupim snage za dan. No danu ima maratonsku predstavu od nekih 5h. Malo suti, malo duda, urlikanje i naravno sirana radi non stop. A sve to traje vrlo kratko osim cvilezi i urlanja. 
    Ajd i sin dobrica. On u bazenu sam se zaigra, s njom vise ne znam. Da jos moram s njim po bazenu, crkla bih.
    Skidam kapu curama s muzevima sezoncima i pomorcima. Ni ne znate koliko mi cim vas se sjetim date snage. 😘

Ellie00
    13. Srpanj 2016. 11:43

Abies jel imate obicnu digitalnu vagu? 
    Mi se na njoj znamo vagat. Ili bebu stavimo direkt na nju ili se ja ili mm izvazemo sami pa onda s njom pa oduzmemo. Vagali smo je tako dan prije odlaska pedijatrici i imala je istu tezinu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.