Mi isto kod dr od plakanja digli cijelu uzbunu. Cini mi se kad je budna da samo place.
A okretanje bas i ne..malo se nakrene na bok sa leda i to je to. Jako mase rukama i nogama i glavu lijepo dize. A cini mi se isto da sam par puta dobila namjerni osmjeh...odmah joj oprostim svo plakanje i drecanje!!
O i vratili se grcevi nakon tjedan dana pauze...i to vristanje samo takvo...kao da ce se svaki cas ugusit. I oci joj se cak zasuze
Onda se isprdi i zasere ko velika i kao da nista nije bilo....
Sanjarka sretno bez klime!! Kod mene jos uvijek pali zatvaranje prozora oko 5,6 i spustanje roleta.
url=https://lilypie.com]
Puno place?
I nama bilo super par dana s tim grcevima sad opet ajme na momente.
Mome i suze nekad idu. Milo mamino
Blago vam se. Kod nas +30 u stanu. Ne pomaze nista!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma cak mislim i da to nije puno placa,al nekako cijeli dan moram oko nje. I navikla je na nosenje i tak....ako je ne zabavljam onda nije dobro. Vise ne znam sta radit,djecje pjesmice mi na usi van,ispricala sam joj sve o clanovima obitelji,sve vijesti i zanimljivosti! a tek joj mjesec dana,sta kad bude budena cijeli dan....
url=https://lilypie.com]
Heheh sve o clanovima obitelji 😂😂
Ja si nekako mislim kad su malo veci da ipak vise kuze, puno toga im je zanimljivo pa se i zabave sami neko vrijeme
Moj je ok sta sw toga tice zna mirno ležat,gledat i sirit usta kao da bi nesto rekao 😂
Moja se vec naveliko smije kada joj pricas i razgovara s tobom,au au,hehehe,komunikacija na najjace,a kada te pogleda u oci ko da te u dusu pogleda, predivna..i okrene se s boka na leda i odseta po kindacu tak mic po mic..a glavu dize od prvog dana i okrece na sve strane da sve dobro pogleda oko sebe..podsjeca me na one klimave peseke kaj rulja ima u autima
jutro mamice..kako je prosla noc?
mi smo lipo pajkili i sisali i nadam se da cemo danas biti bolje nego jucer..cini mi se da su ga uhvatili grcici ili ga muci trbuscic, jucer je cijeli dan imao tako proljevastu stolicu, bas bi mu vidio olaksanje na licu kad bi se ukenjao, morat ce mama otkrit sto je krivog jela..
jucer palo prvo kupanjeee, gusta ko mali prasac..okrece se s leda na bok i cak nekad zna skroz s jednog boka na drugi, glavicu dize naveliko, kad ga stavim na trbuh odigne je i okrene na jednu pa na drugu stranu.. to mi se cini rano jos ali je opcenito zilav da je to strasno pa je valjda ok
Jutro ljetnice ☀
Mi u hladu uz more, u kuci prevruce a nije ni ovdje bolje 😕
Junior taman zaspao.
Noc prosla dobro standarno. Budenje oko 2ipo, pa 6h i nastavio spavat do 9.30h.
Sinoc je vristao jedno pola sata da se cili al cili preznojio a i mi s njim 😰
Jutros je zapoceo dan plačući al se ubrzo isprduckao i sad je ok.
Osim sta je oko 10h pojeo 135ml i u meduvremenu ja postupno mislim sve ispovracao malo po malo....uzas mi je više s tim njegov stalnim bljuckanjem 😕
Ugolina kao klimavi pesek hehe 😂😂
Babycoming super je ti malac bas je napredan 😍
Mi smo prva dva kupanja otplakali nakon toga je poceo uzivati 😊
Babycoming kad ti muz dolazi?
Jutro dan!
Jucer mm bio doma, a njegova princeza prespavala dan 😠
Covjek bi pomislio da svasta izmisljavam. Navecer se opravdala urlanjem.
Kazu vani vruce. Ja kao Sunshine, kuca u hladu, otvaram zatvaram prozore i da se.
Sanjarka i moja non stop bljuje. Mogla bih i uz to siranu otvorit. Sad sam opet miks caja i nek prdiii. Iako sad normalnije serucka nego prije. Valjda ce joj ovo olaksat.
Dajem i bio gaiu no nisam bas primjetila nesto. Mozda jedino vodeniju stolicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji