Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    11. Srpanj 2016. 16:30

Curica neki doktorski prosjek je150-250 g tjedno odnosno 600-1 kg mjesecno. E sad neke bebe vise neke manje. Ja sam je budila za jest svaka tri sata jer je bila pospana a i tako mi savjetovali zbog niske porodajne kilaze. Pricekaj da vidis kaj ce ti pedica rec,zvuci mali prirast al ako je zadovoljna trebalo bi bit ok. Kolko podoja imas po noci?

url=https://lilypie.com]

Abies
    11. Srpanj 2016. 16:59

Curice u pravili u 2tj moraju vratit porodjajnu tezinu. Oce ti opet doc patronazna? Dojis? Ako da izvedi probno dojenje.
    A i kad je vagana? Pokakala se tik prije i gladna?! Eto 100g manje.
    I mojoj je tako vaganje da je malo, pa meni nadoslo jutro iza mlijeko. A probno dojenje se udvostrucilo i super.
    I da zutica - pogledaj bjeloocnice. Mozda ima malo. Plus budjenje na 2-3h (osim noci). I pogled na fontanelu. Ako je jako upala, hrani ju.

curicax3
    11. Srpanj 2016. 18:04

samo dojim,a po noci obicno jede jednom,pojede oko 11,12 pa recimo oko pola 5,al bilo je par noci da je odvalila 7-8 sati.ja sam mislila probat cesce po danu joj nudit,jer zna i po danu proc 4 sata da ne jede.

mislim da zuticu nema,a i fontanela je ok.ne znam,bas me malo to sokiralo, jer vidim da je sita i ona bljuje stalno,vec sam slala i muza i mamu da u par navrata kupuje bodice 56, a imam stvarno tonu robe.uspije se presvuc 5,6 puta dnevno

Abies
    11. Srpanj 2016. 19:50

Tako i moja sve zabljuva. Mislila sam da imam dovoljno robe, kao znam po sinu, iskusna koka, na kraju kupila i posudila. Sad cak nije sva u plavim bagerima autima!! I haljine je dobila jeee! Sreca da je ljeto pa je polugola 😃
    Napravi s patronaznom robno dojenje pa ces znat na cemu si. Meni pogodila kad god je spavala doci, pa smo uspjeli (60, 50 pa 100g). Ako nije poznato probno dojenje: obucenu izvaze pa podojis i opet ju izvaze.

Sanjarka88
    12. Srpanj 2016. 12:35

Jutro bebice di ste danas? Ajme koja vrucina rastapamo se. Junior dobro podnosi ne pokazuje znakove neke nervoze. 

Ja jutros išla u dr. opce prakse. Izvadit krv. E da ne moze da mi treba uputnica od ginekologa aaaa! Sta kompliciraju! 
    U ginekologa sestra govori da nisu normalni sta mi nisu htjeli izvadit jer je ionako o njihovom trosku. 
    Bila u rodiliste po nalaz patologije. Ipak su komadici posteljice u pitanju bili. 

Onda isla s majkom popit kavu. A ona se otela kontroli pa unuku kupila hranilicu i viper/lezaljku/njihaljku. 

Eto sad moram opet krv ic vadit. 
    No dobro bar sam sestru u gin. izgnjavila pa mi rekla da dodem sljedeći tjedan na pregled hehe! 

Curice moj se rodio sa 3310 a nakon dva ipo tjedna imao 3500g. Patronozna nije bila zadovoljna. Na kontroli s mjesec imali 3950g. pedijatrica zadovoljna.

Ellie uuuu menga 😕 ne radujem se! 
    Ljubi svoju smjeskicu 😘

Sunshine sad se mozda primjeti razlika s obzirom da je Tena rodjena prije. No brzo ce se to sve izjednacit 😊

Znaci ima nas bljuckala hehe
    Evo jeo je u 11h , i svako 10min nesto bljucne nevjerovatan je!

Mame zaštita nakon poroda? Sta koristite ili planirate koristit?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    12. Srpanj 2016. 13:18

Sanjarka  sta volim nase zdravstvo!!!

Kod nas jos ok al vani je vec u 10 bilo 30, sad skuham rucak..i pijem kavu dok se mali razmazenko ne probudi pa se selimo dolje k babi ( jos mi bolje jer je nema,na moru je). Isto za sada neke nervoze nema. Samo naravno bulji okolo dok joj pase a onda dreka dok ja ne nosim. I onda se iste sekunde umiri kao da nista nije bilo i bulji u mene onim slatkim okicama!!! Nadrapala sam.

Pisem popis za ducan pa se od drugog tjedna odvajam od kuhanja,kome pravo kome krivo!!! Za sada smo mi,baba,svekrici i sogi zajedno rucali.  ko u stara vremena kad se familija sastojala od 15 clanova,a sad vec vidim da joj je krivo.

Jos prijavljujen muza u onaj klub debilnih muzeva. Tena je predvecer bas nervozna i cekam ga da je kupamo (ko mi kriv kad sam si kupanje zamislila ko zajednicki intimni trenutak) i on je naravno kasnio jer je nesto 10to bilo bitno,ona jr postala jos nervoznija i uspavljivanje se oduzilo za sat vremena. I onda se ide iskupit i nosit je a vidim da ova sve jace dreci!! Naravno da sam plakala i svasta mu rekla,njegov zivot je ostao isti a moj se okrenuo naglavacke. I onda mi kaze znam da si ljuta i s pravom!!! I? To je to? 
    Uzas
    Eto malo mog jadanja,al mozda sam zlocesta jer mu je motor pokvaren i ja se tome veselim....i neka je!!!

Sunshine1
    12. Srpanj 2016. 13:18

Sanjarka  sta volim nase zdravstvo!!!

Kod nas jos ok al vani je vec u 10 bilo 30, sad skuham rucak..i pijem kavu dok se mali razmazenko ne probudi pa se selimo dolje k babi ( jos mi bolje jer je nema,na moru je). Isto za sada neke nervoze nema. Samo naravno bulji okolo dok joj pase a onda dreka dok ja ne nosim. I onda se iste sekunde umiri kao da nista nije bilo i bulji u mene onim slatkim okicama!!! Nadrapala sam.

Pisem popis za ducan pa se od drugog tjedna odvajam od kuhanja,kome pravo kome krivo!!! Za sada smo mi,baba,svekrici i sogi zajedno rucali.  ko u stara vremena kad se familija sastojala od 15 clanova,a sad vec vidim da joj je krivo.

Jos prijavljujen muza u onaj klub debilnih muzeva. Tena je predvecer bas nervozna i cekam ga da je kupamo (ko mi kriv kad sam si kupanje zamislila ko zajednicki intimni trenutak) i on je naravno kasnio jer je nesto 10to bilo bitno,ona jr postala jos nervoznija i uspavljivanje se oduzilo za sat vremena. I onda se ide iskupit i nosit je a vidim da ova sve jace dreci!! Naravno da sam plakala i svasta mu rekla,njegov zivot je ostao isti a moj se okrenuo naglavacke. I onda mi kaze znam da si ljuta i s pravom!!! I? To je to? 
    Uzas
    Eto malo mog jadanja,al mozda sam zlocesta jer mu je motor pokvaren i ja se tome veselim....i neka je!!!

Sunshine1
    12. Srpanj 2016. 13:33

Sto se zastite tice ja sam pila pilule jos od srednje i super su mi odgovarale. Namjeravam opet ali ne sada odmah...mozda kroz godinu dana nakon dojenja,ipak su to hormoni.

Sanjarka88
    12. Srpanj 2016. 15:05

Junior zaspao. A ja imam toliko posla po kuci da to nije normalno! Neda mi se i užasno je vruce. Aaaa!

Kupila junioru dvi dude jos nukove. Ako tko koristi nuk muller ima najbolji  izbor! 

Koje pelene koristite?

Sunshine cura iskorištava mamu ha? Moj se malo primirio s tim nosanjem. Ne trazi bas hb
    Klub debilnih muževa haha svaki put me nasmije...
    Ugl. Moj tek ima 2 dana izasao iz njega.
    Sto se kupanja tice. I ja isla prvo da skupa odradimo. Bili skupa mozda 30sek. On ga drzao pa se sasrao da ce mu onako mokar ispast. Pa ga panicno meni predao. Eto meni nece ispast dok ga drzim mokrom jos se dreci i jos ga moram kupat. Eeeee jedna je mama!
    Od tada tu aktivnost radim sama hehe. 

Kad smo vec kod muzeva. Neki dan poslala muza da promini malog. Vraca se iz sobe u roku keks a ja onako upitnik na glavi. A on kaze: Nije kakio hahaha. On misli da se dijete mijenja samo kad kaki lol

Ja te razumim. Nije nam lako pogotovo ne uz divljanje hormona 😕 a oni ah, nikad nece odrast. Cast iznimkama

Sanjarka88
    12. Srpanj 2016. 15:11

A zastita. Mi trenutno na vadi van metodi, a nije mi bas svejedno.
    Ja bi se ipak zastitila kako spada a pilule nisam nikad a kondomi aaaaa ne opet! 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.