Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    11. Srpanj 2016. 12:47

Siranu haha 😂😂
    Ja neznam kako on moze dobit na kilazi kad na dane toliko toga vrati natrag 😕 sad bi isla vagu kupit 

Meni se pari odkad dajem d3 da mu opet probava popizdila i grcevi i svasta nešto? Jel to moguce?

Abies tvoja kcer je totalno opaka igracica hehe 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    11. Srpanj 2016. 13:37

Sanjarka muz dolazi iza 20.10., taman kad se ja i malac uhodamo pa da nas poremeti 😂😂 
    moj ne bljucka nista, minimalno skroz..tu i tamo podrigne, cak ni to svaki put..al zato uredno stuca svako hranjenje i onda se izivcira a i ja jer neznan kako mu pomoc..i mislim da mu pome smetaju, a ja ih liti ko jabuke jedem onako hladne 😅😅
    da siranu hahahah 
    nama opet bila patronazna i zadovoljna sa malcem a i sa mojim puntima..nakon 13 dana lezanja vidi neki napredak jeee vec sam mislila dekubituse dobit..moje lohije skoro pa stale, sta to nije rano jos? mogu ocekivat da ce opet krenit? 
    uuuf katastrofalno je vruce jedva cekan to zahladenje sredinom tjedna

Sanjarka88
    11. Srpanj 2016. 13:46

Uh! Sigurno mu je tesko sto ce tek tada prvi put vidit sina? 😕 kapa dolje i tebi i njemu.

Nama isto danas bila patronozna. Pitala je za to obilno bljuckanje kaze da nema veze dok god dijete dobiva na kilazi. 

Za stucanje si ga probala stavit da pocica jos kratko?
    Moj stuca redvno nakon obilnog bljuckanja

Bas mi je drago da su ti punti bolje. A lohije meni stale sa 2ipo tjedna. Čekala sam opet da krenu al nisu. Jel to dobro bome neznam

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    11. Srpanj 2016. 14:02

Super vam bebe napreduju i reagiraju na okolinu, ja vidim napredak ali bas kaskamo. Al sve je to ok. Kako je rekla pedica u bolnici,37 tt se smatra 'u terminu' ali ipak je to rano.
    Baby  bas kako sanjarka kaze za stucanje...ili cicu ili caj. Kod nas pali...iako stuca kad se prezdere i onda kad joj ponudim da si povuce jos malo ona opet jede!! Pa di joj stane. 
    Abies bas me nasmijala... Ta Petrica bas zafrkava!! tako je moja curka kad gosti dodu i kad kazem da place i cendra za na ruke nitko mi ne vjeruje. Evo je sad spava ali samo dok drzim ruku na njoj  sta cu,nek se odmori dite!! Barem nije na rukama. Btw mi isto imamo proizvodnju sira!! Uzas,al vidim da je zadovoljna i da ju ne smeta to kolko i mene!

Nama se sinoc poremetio ritam. Od vrucine je samo spavala. Probudila se u 7, pojela i zaspala na terasi do 10...a onda raspasoj do ponoci. Mm je drzao tih sat dva na terasi....a onda zaspao ko top!!! Firma mu bila na team buildingu i naravno popili su...tena vristala da mislim da niti jedan susjed nije spavao,al mm ne smeta  blago tim muskima.

I evo sad na tv najavljuju toplotni udar i upozoravaji gradane na pripreme,pogotovo Osijek,Karlovac i Rijeka!!! Jao nama

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    11. Srpanj 2016. 14:05

Sanjarka  sad si me zamislila sa grcevima i kapima...mi isto par dana vristimo i placemo jedna i druga!! umirem kad vidim te sitne oke kako se zasuze!!! A isto pocela sa kapima. A i biogaja ocito svima omeksa stolicu. Ja koristim sab simplex...

Sunshine1
    11. Srpanj 2016. 14:11

A jesam zaboravna...jucer mi frendica pricala kako je i njeba sestra morala ranije rodit i da isto beba zahtjevna. Ranije rodena djeca kao trazr vise kontakta i blizinu mame....,al tjesi me sogica da je onda malog odvikla od ruku isto kako i navikla,kroz par dana.

Sunshine1
    11. Srpanj 2016. 14:24

Opet ja!!!  prijavljujem povratak lohija nakon nekih tjedna dva 

Odnosno neki lagano iscjedak!! Pa do kada!! Moglo je dva tjedna curit ko ludo a ne ovako,tjedan nista pa dva dana bezveze pa tjedan nista... Bas zivcira! Sex siguran dok traju lohije? Brusim se nekako ovih dana 

Ellie00
    11. Srpanj 2016. 15:42

pozdrav cure. 
    Ja dobila mengu :( uopce mi nije falila i vec sam se skroz odvikla. Boli trbuh vec 3.dan (i prije je tako). Barem ce taman do mora proci. I sad jos k tome vidjela prognozu..od cet kisa.. pa kud bas tada aaaaa
    Mm poceo GO danas, iako je ujutro morao na posao, al evo ga doma i spava s Enom. 
    Ena i dalje ne place, tj place kad je gladna tih par min dok se ne snadjemo (pali duda tih par min) i nakon toga je mir. Puno se pocela smijat u zadnje vrijeme. Voli se ljuljat u viperu i onda stalno gleda nesto lijevo i mi nikako da skuzimo sto. Mozda zvucnik iz kojeg svira ili staklo na ormaru... ne znamo al njoj zanimljivo

curicax3
    11. Srpanj 2016. 15:50

cure,trebam savjet!danas bila patronazna i vagala je i dobila je 130g u 10 dana i kaze da je to malo i da je moram cesce hranit!al tad je bila i gladna i pokakala se!meni se to ne cini tako strasno,a vidim da je ona zadovoljna,stvarno nikad ne place!ove starije mi nije nikad nitko ni vagao do pedijatrice s mjesec dana pa bilo sve ok!sta vi mislite sta da radim?ona sad ima dva tjedna i 3300 g,a porodajna tezina 3250

idemo vec u petak pedijatrici,imat ce 19 dana,al ona ide na go pa je hoce pogledat

Littleladybug
    11. Srpanj 2016. 16:14

Sanjarka bila sam pisala, tata nas je iznenadia i dosa je onaj dan kad smo izlazili iz bolnice, bia taj i iduci dan kuci i vratia se nazad..tako da je vidia sina, izljubia ga i izgrlia da izdrzi jos do kraja ugovora 😍
    za stucanje zasad nekad pomaze ponovo sisa u usta al mi se zna onda zagrcnit; valjda mu se vrati mliko kad stucne..
    Curica bez panike i sacekaj petak i pedicu, sigirno ce ti ona reci jel dobro ili nije..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.