Mir dok ne ispadne 😂 da je zalijepimo super bondom? 😂😂
Meni je mala prvi mjesec dobila preko kila a on 600g al ona se rodila sitna navodno sitnija djecica ipak vise dobiju tko ce ga znat.
Jutro puno grceva i nervoze. Napokon se smirio malo smo se igrali, dobio bocu pa pola povratio po meni i sad mir i spava
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro zenice da vam se i ovde pridruzimo..mi smo papali oko 7ipo i jos pajkimo,ja krevet zamijenila kaucem kao da promijenim ambijent malo 😂😂 mi dudu koristimo mam, ali mislim se kupiti mu neku drugu jer ova nije ortodontska..bocice jos ne koristimo al sam dobila preporuku za avent i dr browns pa se nikako odlucit.. taj avent ima sisac promjenjivog toka valjda pa je radi toga dobar..ma ko ce ga znat..vidim spominjete lohije i ugruske,ja ni jedan nisam imala..u mene je ono smede i to malo i nista vec par dana..prekjucer bilo krvi malo obilnije i onda opet smede i minimalno..jel to ok?
vel.nam odg kikova 56,hm 56..neke bodice nosi i 62,duzina dobra ali mu malo siroki..oblacim ga u kratki bodic i hlacice s carapicama i cini mi se da mu je ok,navecer ga pokrijem nekad prekrivacem ili kaliko pelenom ako vidim da su mu rukice hladne..prvo kupanje,kada i da li koristit samponic kakvi?pupak nam je otpa ali jos curka malo..
eeh raspisala se ja
mazite svoje bebiceee 😍😍
Jutro, mi opet muku mucimo s grcevima tj. tvrdom stolicom. Jadan sav se napinje i grci nakon svakog obroka. Sreca da u cetvrtak idemo kod pedice pa nam mozda nekako pomogne.
Patronazna nam je za kupanje preporucila mustela sampon 2u1 i to svaki 4 dan, a inace samo vodica. Kupati smijes tek kad pupak skroz zaraste.
Mi nosimo 50,sad nam je napokon ok,iako od hm-a nam je jos malo velik. Al obucem joj i 56,duzina je ok,al joj siroko.
Ja od pocetka koristim mustelu. Za kupanje sapun (bas tvrdi sapun,ne gel za kupanje) i to tek tolko za pregibe i malo mustelinog losiona.
url=https://lilypie.com]
Ja rezervirala hotel jeeej. Bas se veselim.
Imali smo dugu noc, cijelu noc nesto zezala, budila se. Ja u jednom trenutku bila toliko pogubljena nakon 5tog dizanja da nisam znala di sam.
Sad lijepo spavamo
I mi koristimo mustelu. Dobila od frendice pokoln paket i to prije bebinog rodjenja. Jedan od najkorisnijih poklona. Posebno za tjemenicu je pjena super. Jednim pranjem smo ju rijesili
Crkla nam klima ima da ne prezivimo ovi toplotni udar 😠
Babycoming 😘
Nemoj ga kupati dok se pupak skroz ne osusi.
Mi koristimo neki sampon od nivee, stavim samo par kapi u ruku i predem preko njega da malo zamirisi 😊
Pixii bas se puno mucite? 😕
Ellie jej za hotel! 😉
Poznato mi je to kad neznas di si... Neku noc se tako budim ne znam jel jeo, ili tek treba jest, dal sam stavila vodu prokuhat il koji vrag... 🙈
Nama danas jos jedan los dan. Postoji li skok s 5tjedana? Hehe
Kad spominjete dude pa me podsjetilo,neki dan smo muz i ja umirali maloj od smjeha.. Ona isto odbija dudu i uspjeli smo joj tada na neku foru ipak uvalit.. I nakon nekog vremena je skuzila da ju ima i pokusala ju je pljunut,ali drzala je rucice ispred face i nije ju mogla ispljunut jer su ruke smetale i pocela se ljutit i plakat,haha,a bedasta mala beba
Bedasta mala beba hehehehe 😂😂😂 preslatki su 😍
Moj je vec strucnjak za pljucanje dude van. Doslovno kad je duda znam da ili ga nesto muci ili mu se spava nema sanse da ce je dudat ako je dobre volje 😊
Jel se vasi po kreveticu vrte svugdje negdje? Njega obvezno ujutro nadem poprecno skroz.
Sad vec prati dobro lica nasa i kad mu pricamo. I npr ako mu neku igracku pomicem prati joj ocima smjer.
Nocas mi je nabacio takvi osmjeh kad sam mu u krevetu okrenula glavu prema sebi da totalno mislim da je bio svjestan osmjeh a ne slucajni 😍
Hej komadi!
Razvoj nasih bebica iz dana u dan se prati!
Duda - bas to ili boli ili nesto al ne i veselo.
Moja pogledom prati vec dugo.
Jos ju zezam kao da ju caram lijevo desno gore dolje i taknem nos.
Po krevetu ode popreko. Pocela se vrtit ledja bok...jos malo ce i trbuh. I prepast se. Nije li netko rekao da se njezina beba vec vrti?
Za osmijeh sam prosli tj bila hm. Pedijatar hvali sestri malecku a ona vidljivo uziva u njemu. I zvukovno se smije pa bez... komentira pedijatar kakav osmijeh. Ja ga pitam nije li to zbog grceva do nekih 2mj. Ne potpuno svjestan osmijeh ima. (Zasto onda meni place).
A ovo skokovi 2-4-6 ili 3-6-9 fore. Ne pratim imam osjecaj da je 3-4dana u svakom tjednu 😓
Jutro mame! Sto se radi? 😘
Mi smo pojeli bocicu, isplakali prvu turu grceva ili kakvih vec probavnih tegoba....zaspao ravno 5min eno u kolicima ko zec gleda hehe
Abies je je moj se nekoliko puta okrenuo no nije vec neko vrijeme. Nije to jos to....
Cuj tvoja cura sarmira doktora, a moj kod doktorice sve proplakao 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji