Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Listopad 2016. 22:00

Vecer 😘

Ajme napokon ja u lezecem danas. Prvo sinoc provod pa danas trkanja po rodendanima. Umorna sam! I uopce nisam u formi! Ah godine su to godineeee eh

Junior danas nervozan na n-tu u biti zadnjih nekoliko dana je takav. Toplo se nadam da su zubici jer totalno je popizdio  niti se smije puno niti ista samo negoduje jadnicak moj. Danas odspavao pola sata jutros na rockasu i dva puta po 10 min popodne. Odveli ga svekrvi, zaspao joj oko 19h. Evo ga doveli kuci i spava i dalje ko top! 
    Jeo je zadnje u 18h pa cekam da se probudi ili cu mu uvalit bocu kad budem isla spavat. Danas je cak 2 puta popio svih 170ml iz boce napredujemooo

Bellaru s obzirom da ti je sad u nocnom snu nema puno price s njim. Lagano ga zbudit toliko da ti pojede pa ces vidit kako ce se to odrazit na noc. Zaspat ce ti dalje bez greske i njima je noc ipak noc
    Ja to radim samo ako mi zaspe prije zadnje vecernje boce ili ako procijenim da mi je taj dan popio premalo ml mlijeka pa sto kaze Sunshine bolje ja njega u 10,11 nego on mene u ponoc 😂😂

Abies ajme ti pokloni! U zadnje vrijeme sve češće kupujen poklon bonove uopce nemam ideju sta da uzmem pogotovo mudricinim vrsnjacima. 
    Zasto dida nije za cuvanje? 

Sunshine vidiš kako te cura iznenadila 😊
    A sta se tice mog provoda. Nije meni uopce problem njega ostavit niti se puno mislim  no ovako kad me netko zove i kaze da place bez prestanka i jos ga cujem preko moba aaaaa odma bi natrag doma jer mi 100 crnih scenarija kroz glavu prođe aaaaaa

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Listopad 2016. 22:02

Bellaru profilna! 😍😍 

Nisi je pokusala stavit u npr. okvir neki pa ti je nebi trebalo okrenut?

TPol
    08. Listopad 2016. 22:02

Vecer mamice 
    Sanjarka super za koncert 👍🏻👍🏻 Al neka naucit ce se da ga neko pricuva pa nece Petric plakat .

Abies a gdje zivi tvoj svekar odma ispod iznad vas? Bas veselo kod tebe 😕😕

Ja sam narucila tu knjigu sretna beba pa cu vidjet mada na internetu stoji da bebi se moze uvodit raspored tek od 3mj zivota , sta pise u knjizi!? Jedva cekam da stigne jer i ja bi nekog vecernjeg reda .
    Eto mi smo isli u shopping centar ( prijavljujem se za nemajku godine jer stvarno bilo previse ljudi 😥😥😥) i buka i to joj je bilo bas puno pa nije zaspala danas do 16 i kad je zaspala samo spava ja joj dam ciku i ona dalje nastavi !!! Sad idem i ja neznam kako ce se dalje nastavit . Obicno u 20h se probudi pa imamo do 24 vamo tamo plakanje i budnost...

Laku noc

Sanjarka88
    08. Listopad 2016. 22:05

Tpol odspava li ti dobro noc cesce ti s njom u centar 😂😆😂
    U knjizi sretna beba raspored se uvodi od prvog tjedna 😉

uykmyjh
    08. Listopad 2016. 22:19

Evooo listeeee 😍 vidim da smo samo ja i tpol rodile na termin (koliko pise). Zahtjevam nobelovu za tocnost 😂
    Tpol divna profilna :)
    Mi se danas ugusili u mesnim platama, od sutra na djetu 😁

TPol
    08. Listopad 2016. 22:20

Sanjarka hahhahah bas tako 😂😂😂😂
    Od prvog tjedna hmmm malo extremno 😬😬😬
    Odoh sad stvarno hehe treba iskoristit to sto spava 😴😴😴

Ugolina
    08. Listopad 2016. 22:24

Bellaru i tpol profilne 😍😍😍😍😍

Ja bas imam srece,moja si je sama napravila raspored i bas je dobar.. 😂😂💪💪💪
    Zaspe navecer izmedu 20 i 21.. Prvo budenje oko 2:30 ili 3,pa oko 6 i budenje u 7 ili cak 8.. Pa dva sata budna, pa opet spava sat,dva..iduce spavanje onda ispadne oko 13-14..spava sat,dva,kako kada i onda obicno oko 17-18 dremne pol sata.. Oko 18:30, 19 kupanje jelo i opet u krug..ovisi kad se ujutro probudi tako se raspored pomice,al prva dva budenje ne moze biti budna duze od dva sata,a popodne ko da moze malo dulje bit budna.. Dojim na zahtjev,a to bude prije spavanja,poslije spavanja, svakak nekak,to nit dragi bog ne zna..ak joj nije dosta dobije ad.. Uglavnom,tak je krenulo,cinilo mi se ok pa smo tim tempom i nastavili 😁

bellaru
    08. Listopad 2016. 22:50

Eto digla ga, presvukla, nos sredila sa fizioloskom i aspiratorom, malo je plakao, dala mu flasicu, okrenula ga na trbuh i spava😁😁 a sad cemo vidjeti do kad😁😁😁
    A budem sad.probala tako pa cemo vidjeti. A ja ga obicno presvucem prije hranjenja pa mi glupo mu samo tutnut flasicu u usta a da ga ne presvucem😕

Sanjarka mora mali covjek imat los dan pa se manje smije 😁 

Na kraju ce tpol bankrotirat ako ce joj dobro spavat nakon centra😁😁

Ugolina super kad imate svoj neki "raspored" meni je sve zbrda zdola. Ni r od rasporeda. Ni sama nisam disciplinirana pa mi nema smisla ni tako nesto uvodit😁  kupas ju svaki dan?

bellaru
    08. Listopad 2016. 23:16

Sanjarka stavim okvir preko neke aplikacije pa mi sreze sliku pa bude pola lica samo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.