E tocno to sanjarka, bas sam htjela napisat da ne mislim bebi dozvolit da mi bude nikakav voda i to do kraja osnovne,a i dalje 😂😂😂
Hej ekipo!
Tako tako Sanjarko, listu za podsjetnik!😘
Neka si se provela sinoć. Rođendani. Uvijek me panika ulovi što kupiti.
Sunshine, Bebačica 4😘
Ellie još malo pa će porodiljni sjest, onda opet u pohod😀
Nabrijana vodit sina u kino. Prvi put. Seka baka i dida za čuvanje madam. Baka za, dida ni čuti. 😖
Il ću seku poslat. Umorna od pomisli mog privješćića.
Muž- j ga u glavu. Što ćeš za ručak? Hranu! Nažalost ostalo i za njega. Ionako je kod svekra. Nit me više ne zanima. Bar danas. Treba se jako dobro iskupit
Šaljem puse
Sanjarka bas mi drago da je bilo odlicno na koncertu! A eto malo je plakao pa je bolje spavao😁😁
Ellie ah sta je potrosit 1000 kn. Da mi netko da milijon rekla bi daj mi sat i pol i nema ih😁😁
Ugolina mogu biti vode kad mi budemo dementni pa necemo znat sami😁
Abies ja bi mu rekla e pa rucat ces govna😂😂😂 to mi je glavna kad ga pitam sta ces jest pa kaze hranu il rucak il takvu glupost onda kazem onda jedi govna😁
Moj malac danas kroz dan ugl budan..vodili ga na kavu..bio vani..sve nesto kratko spavanje. A ja iscrpljena. Sad je zaspao i nadam se da ce se probudit za jedno 3 sata pa da mu dam jest pa da duze odkrmi po noci. Dal bi recimo bilo ludo da ga budim oko 10 i dam mu jest?😕
😂😂😂😂 dementni
Haha zas bi bilo ludo? Moja kad cvrsto spi nema sanse ju probudit..nebu te strah da nece zaspat?
Ugolina a kad mu krenem pelenu mjenjat probudit ce se...valjda.. A bolje da mi ne spava u 22 h nego da se probudi u 3 pa onda nece zaspat😩😩
Nekako bi voljela da imamo neki red tipa jede u 22 h pa spava vecinu noci al znam da nista od toga😁
Bellaru to ja radim ovaj tjedan i to je nacin po knjizi sretna beba
Evo je spava od 19:15 i oko 10 palim svjetlo i razotkrim je i ona se lagano zbudi. Nabrzinu pelena,gas lampu,cica i ona spava. I budi se jedno za razliku od inace 2 puta. Jer mi se svejedno pocela budit u 12,tako da mi je bolje da ja nju zbudim u 10 😂 nego ona mene u 12.
Sanjarka bravo za super provod!' ja se opametila i kad me netko negdje bude zvao samo cu ju natankat do nosa i caobao!! Probat cu ne mislit na torticu.
Mi bili na tom rockazu i proslo SUPER. Sva djecica bila predobra a bilo ih je podosta. Jedna bebolina 2 mj starija od Tene,a iste tezine,samo je ona puno duza. Bas je sitnica mala. I bile jedne blizancice mjesec dana starije isto predobre. Jos si ja mislim ajme kako super bebe sad kad moja krrne pjevat. I mislim si sad ce,sad ce,evo sad ce. A ona nista,odspavala sat vrrmena u kolicima,odvela je u sobu,pelena,cica....pa se igrala ubkolicima,malo prosetali vani. Ja prezadovoljna i preponosna. A veli mi mm e vidit ces sutra.😅😌.
Btw super za listu,bas ju je lijepo vidjet
url=https://lilypie.com]
Sunshine a samo ju tad navecer budis? Inace se sama budi pa dajes jest kako trazi? Jer si mislim da mi nebude preblizu dva hranjenja pa da u 22 nece bas jest pa opet drek iz tog budjenja na kraju. Onda si mislim sta kad cu ga kupat taj dan ako spava da ga probudim pa kupam pa dam jest pa uspavam? Al to sta kazes bolje ti nju u 22 nego ona tebe u 12😁 i kako ti ide to sa budenjem?
O odlicno za malu dobricu na rockasu..a mozda ce bas i sutra biti dobra cijeli dan.
Aaa listaaa sta smo se nagledali liste i promjene na njoj😁😁
Samo tada ju budim,inace ju pustim da spava. Kad se pocne malo ozbiljnije vrtat po kindicu dignem u polusnu i vratim. Ni ne zbudi se....i to bude oko 3 sad po novome. Inace prije nego se pokvarila je spavala odmah od 8-3.
Ja krecen sa kupanjem u 7,pa cica i spat i najkasnije do 7:40 spava. Sad ovisi ti sve o danu,danas se zbudila 16:30 pa mi je bilo dugo i postala je cendrava oko 18:40 pa smo krenule tada samo guzu pod pipu jer je vise ne kupam svaki dan.
Uspjela si i kadu danas napunit nakon dugooo vremena,u trudnoci nisam zbog bakterija pa skorz do sada 🙆
Mozda da probas bez budenja,samo dignut na cicu
Flasicu mu dajem. A zasto mi bolje da ga ne budim nego ga samo kroz san nahranim?
Sortiraj odgovore
Najstariji