Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    07. Listopad 2016. 23:26

Ellie kak juhu jede?😁 ne znam  bas....pogotovo ako se krece na dohranu od 6 mj. Kako odma tak kruto da beba moze rukom uzet?😕 ne znam ne kuzim se al mi cudno😰

Ellie00
    07. Listopad 2016. 23:40

Bellaru ne znam ti puno o tome. Procitala clanak I par postova na fb tako da nisam mjerodavna davat ikakve odgovore 😃. Mislila da netko zna vise...

ejic
    08. Listopad 2016. 00:17

Cure, jel vidite koliki je sati? A ja vec pola sata u krevetu-rekooord za ovaj tjedan!! 🎉🎊 Ostale dane sam u to vrijemevtek isla pod tus 😀😀

Sanjarka, noc je bila uzasna. Ne znam ako sam odspavala nekih 3-4h, naravno ne u komadu 😕
    Zaspao tek oko ponoci (do ponoci je znao odrijemati po 15min na rate). Ja si mislila-super sad brzo pod tus i u krevet. Prije nego sam usla pod tus provjerim jos jednom na babyphonu jel se mice, bio miran i spavao spokojno. Nasamponiram se ja lijepo i cujem iz babyphona kako se poceo ljutiti. Mislim si, ok mm spava i znam da ujutro mora ustati na posao ali valjda ce ga cuti i dati mu dudu toliko da ga smiri kad ono-sipak. Marcel sve glasniji a mm spava. Brzo isprala pijenu i ogrnuta rucnikom trcala u spavacu da ga smirim jer je vec poceo vristati. Tek tad mm skoci iz sna i pita sta je 😠 Naravno, sljedi ponovo uspavljivanje kad se razbudio i tek oko 1h ponovo zaspao. Ja isla spavati oko pol 2. San mu cijelu noc bio nemiran. Budio se sigurno 5-10x do nekih 5h kad sam ga uzela kod nas u krevet jer vise nisam imala snage ustajati. Kako sam ga stavila na nas krevet na trbuh, tako je spavao u komadu do pol 7. U njegovom kreveticu sam malo podigla madrac da spava na povisenom i njega stavila na bok da lakse dise i taj polozaj mu nije pasao pa se zbog toga budio.

Ali danas sam pametnija pa sam mu stavila kapljice koje mu odmah prociste nosic i bude mu cisti i do 8h. Sad lijepo spava u svom kreveticu na trbuhu 😍
    Ja ne znam kakav raspored spavanja si je moje djete zamislilo. Danas prijepodne spavao do 10h!! Dan je bio ok i sad navecer zaspao u pol 9, probudio se u 9:15 i nije htio zaspati do 23h 😕 I to nije prviput! Nekako mu najvise pase zaspati izedu 22 i 23h 😔 Kaze msma meni, pa ne moze biti drugaciji nego je mama (ni ja ne volim ici rano u krevet ili rano ustajati u normalnim okolnostima 😉)

Ugolina, mojem Marcelu se urasta noktic na nozi 😔
    Bili smo danas kod dr i dobili kremicu. Reko je neka to mazem i pratim jel se pocelo povlaciti. Ako se nebi pocelo onda moramo na opersciju da to korigiraju 😢😢😭😭 Drzite fige da kremica pomogne!! 😔

Pisete (opet) o kilama 😀😀 Ja sam visoka 162cm, 56kg i jos uvijek na onih +3. Iako imam u planu jos koju dodatnu kg bacit 😉

Odoh sad na spavanje. Laku noc svima! 😚

bellaru
    08. Listopad 2016. 08:31

Ejic koje to kapljice dajes?? 

Cure mali ima zastopan nos i kaslje malo . Dal mi ga pametno zabundat i vozit van il bolje ne?

Ellie00
    08. Listopad 2016. 08:48

Hvala Ugolina, tak nest sam si I ja mislila. 

Sanjarka bila na koncertu?

Ja cu sad u shopping, a nisam raspolozena.
    Bebo se budio u 6, sad jos spavanac..

ejic
    08. Listopad 2016. 08:57

Bellaru, kapljice su nasiben za bebe. Ne znam ima li ih u hr pod tim nazivom.

Evo, noc prosla ok. Nakon uspavljivanja prvo budenje je bilo odmah kako sam poslala post, bio gladan, a sljedeca budenja nas standard, 4 i 7 i sad opet spava nekih pola sata. Idem odvedem psa na wc i probam malo pocistiti kucu. Posljepodne nam dolaze prijatelji a kuca je ko da je atomska upala 😁😁

Zelim svima lijepi dan (iako je kod nas kisovito 😣)😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.