Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    07. Listopad 2016. 21:00

Pitanje, jeste cule za onu knjigu Beba vodja dohrane (ima I fb grupa), sto mislite o tome

Abies
    07. Listopad 2016. 21:03

Odustala čitat. 10ak stranica, nemam vremena.
    Idem vam plakat.
    Petra veli aaaahahaajhwksm (hvala) na čestitkama.
    Baš ne najbolji dan za nas. Bili na rebru svi da vidimo što s burazovim očima. Sitna dioptrija miopija, naočale doma. Aaaaa. Tuga mamina.
    Moji trebali čuvat petru, no mačka ozljedila nogu ... Volim životinje, al kad su mi moji to bla bla poželila sam veeeeliki  normabel. Il helex. Ja još obukla tuniku usko oko vrata jer neću dojit u bolnici.
    Pregled, velim idem s njim unutra. Mm neee a što ću ja s malom? Pozlilo mi od jada. Normabeeel. Idući ulazak je gospođica cicala. Dajte mi droge pliz!
    Treći upadam jeee. Bla bla. Ajmo mijenjat muževu anamnzu koju je nasrao. Dr blene. Da u braku smo. Rekao kreten da je sin na cr rođen jer je bio prevelik, tip piše hitan cr zbog uske zdjelice. A ja sva u guzici i nogama. Nije tako nego... Baka probleme s očima....
    On pametan, a ja cijeli život nosim naočale i furt me pregledavaju. 
    Krenemo doma, oćemo prabaki? NE! Vrijeme za heroin.
    Svekru treba novi krov. Ne mogu više. Odjebi. U troskoku

Baka napokon se pomazila s bebom. 
    Sutra je novi dan 

Abies
    07. Listopad 2016. 21:22

Sanjarka daj zalijepi listu.
    Tko je sutra bebačica i sunshine?

07. Listopad 2016. 21:38

Abies, muškarci su s Marsa, žene s Venere. Ne vrijedi se živcirati, može se samo prilagoditi. Ne daj se! 

Ellie, nisam čula za knjigu i nemam fb. Nešto zanimljivo? Drugačiji pristup?

Ugolina
    07. Listopad 2016. 21:51

Abies,vitualni hug 😔
    I sretan minic petri 😘

curicax3
    07. Listopad 2016. 22:32

Moze,moze.ona je i tako dobra samo kad landramo pa sa uvijek za kavu!javi se😉

Ellie00
    07. Listopad 2016. 23:20

Aaaaa Abies koji dan. Sutra je novi,mozes ti to 😁

Illani evo link 
    https://klokanica.24sata.hr/specijal/vodic-za-pocetak-dohrane/zapocnite-dohranu-metodom-beba-voda-dohrane-4444
    Skroz drugi princip uglavnom..al nisam dovoljno hrabra za to,mozda kad bude veca. 
    Pitam zato jer mi je danas Kreso u razgovoru rekao da ak vec gura sve u usta da joj dam komad kuhane mrkvice da cucla I navikava se na okus. I cuclala je ona tu mrkvicu valjda 10 min. Nisam ga stigla pitat misljenje o ovom principu dohrane,radio je, al budem.

bellaru
    07. Listopad 2016. 23:21

Abies 😔😔😔😔 ti muski... da ih u tup stavis😕  svi pametni😁 bas ti je dan bio 🖒🖒😕 

Vid ove dvije sta kafenisu😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.