nama je danas dan od poklona..jutros postar donio paket od la roche kozmetike, poslali poklon termalnu vodu za bebu,dobila kupon od muellera na pufies pelene i medu sveznalicu od fisher pricea, i nan mlijeko (ako kome treba proslijedim elektronski)..wuhuuu iden uplatit eurojackpot mozda mi se posreci..
kile- trenutno 60 na 162..jos koje kilo doli i ja zadovoljna, zasad -5 od pocetne 😂
Sandrich da metar i zelja za rastom e ovu jos nisan cula 😂😂😂😂
st cure- moze znjan, samo da se mobiliziram i da nas potrefi dobar dan 😀
Sanjarka mislim da je ipak Josipa rekorder, ona je starija od K a imala je dobar trend prirasta..
Bellaru nisi ti slonica, reka bi ti moj muz da si samo zena ipo 😂😂
Ugodzilam😂 a pa sta ti mene ,ti si vislja 10 cm od mene😁 tu smo si negdje😁 lakse nas preskocit nego zaobic😁
Babycoming svidja mi se tvoj muz😁😁😁
Sanjarka vidit ćeš višak kad me vidiš😉
Ja sam inače sa svojih 58-60 kg .normalna nisan mrsavica ,sad su mi bokovi,trbuh i ruke bez veze..nikakvi😠😠
Ne opterećujem se previše i dalje jedem slatko🍔🍟🍕🍫🍦🍧🍨🍢🍰🍮🍬🎂🍩😂😂
Ali ipak se spremam upisat pilates ...
L&L&R e jbg necemo sad idealno 😂😂
Ja se planiram upisat na pilates ima 10 godina pa nikako 😬
Bellaru neee nebi ja jos 7 doli to je Sandrich 😂. Ja necu nista imam 49kg na 160cm ( a ako mi se noga smanjila mozda sam se cila) to sta sam cila mlitava nemoze mi ni Bog pomoc 😩
Babycoming s čime si ti zasluzila taj poklon? 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka uclanila se u moju bebu priko muellera i dobila te kupone danas,probaj se uclanit ako vec nisi pa mozda dobijes,a ako si uclanjena pogledaj mail 😀
za la roche isto prijavila bebsona na njihovoj stranici i oni poslali to ka za uclanjenje..ja ti iman clanstvo svugdi 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji