Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    07. Listopad 2016. 16:56

Nabijate mi komplekse,al stvarno 😥

Littleladybug
    07. Listopad 2016. 16:56

nama je danas dan od poklona..jutros postar donio paket od la roche kozmetike, poslali poklon termalnu vodu za bebu,dobila kupon od muellera na pufies pelene i medu sveznalicu od fisher pricea, i nan mlijeko (ako kome treba proslijedim elektronski)..wuhuuu iden uplatit eurojackpot mozda mi se posreci..
    kile- trenutno 60 na 162..jos koje kilo doli i ja zadovoljna, zasad -5 od pocetne 😂
    Sandrich da metar i zelja za rastom e ovu jos nisan cula 😂😂😂😂 
    st cure- moze znjan, samo da se mobiliziram i da nas potrefi dobar dan 😀
    Sanjarka mislim da je ipak Josipa rekorder, ona je starija od K a imala je dobar trend prirasta..
    Bellaru nisi ti slonica, reka bi ti moj muz da si samo zena ipo 😂😂

Abies
    07. Listopad 2016. 17:00

Lovim kasnije
    Josipa sretan minić 😘😘😘😘😘😘😘 (iz susjedstva)

bellaru
    07. Listopad 2016. 17:07

Ugodzilam😂 a pa sta ti mene ,ti si vislja 10 cm od mene😁 tu smo si negdje😁 lakse nas preskocit nego zaobic😁

Babycoming svidja mi se tvoj muz😁😁😁

lan@luk@rit@
    07. Listopad 2016. 17:10

Sanjarka vidit ćeš višak kad me vidiš😉
    Ja sam inače sa svojih 58-60 kg .normalna nisan mrsavica ,sad su mi bokovi,trbuh i ruke bez veze..nikakvi😠😠
    Ne opterećujem se previše i dalje jedem slatko🍔🍟🍕🍫🍦🍧🍨🍢🍰🍮🍬🎂🍩😂😂
    Ali ipak se spremam upisat pilates ...

Sanjarka88
    07. Listopad 2016. 17:51

L&L&R  e jbg necemo sad idealno 😂😂
    Ja se planiram upisat na pilates ima 10 godina pa nikako 😬

Bellaru neee nebi ja jos 7 doli to je Sandrich 😂. Ja necu nista imam 49kg na 160cm ( a ako mi se noga smanjila mozda sam se cila) to sta sam cila mlitava nemoze mi ni Bog pomoc 😩

Babycoming  s čime si ti zasluzila taj poklon? 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    07. Listopad 2016. 18:02

Sanjarka uclanila se u moju bebu priko muellera i dobila te kupone danas,probaj se uclanit ako vec nisi pa mozda dobijes,a ako si uclanjena pogledaj mail 😀

Littleladybug
    07. Listopad 2016. 18:04

za la roche isto prijavila bebsona na njihovoj stranici i oni poslali to ka za uclanjenje..ja ti iman clanstvo svugdi 😂😂😂

bellaru
    07. Listopad 2016. 19:58

Sanjarka 49 kg???😨 nisam toliko imala od srednje😁 a joooj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.