Nije da ste babe al sisamo proljetnice pa za dobrih 70 stranica 😂😎🙋
url=https://lilypie.com]
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A super mi ekipa ovdje,tako ste sve cure super! Normalne! Al lude 😂😂😂😂😂😂 mislim da me kuzite!!!!
Eee zvao me tajnik iz vrtica da moram donijet od male kopiju rodnog lista-dobit ce dar za sv.nikolu,haha 😂😂😂😂
Ugolina daaaa bas nam brzo klinci rastu 😊 kad su ti nalazi?
Drip je zlo ahahaha
Dar je predivan 😍😍😍
Bravo za vrtic jej! 😆
Ellie meni se stopalo smanjilo 🤔
Sunshine dugi bodic, jednodjelna pidžamam i vreca bez rukava . I jos ga pokrijem al tanjom dekicom. Svejedno mu rukice budu malo hladnjikave hm
No dobro one nisu pokrivene
Pogledam opet u knjigu vec sam zaboravila sve sto sam procitala 😁
Da da sisamo proljetniceee babe brbljave 😋
Sandrich sretan put 😊 da da kapi prvu godinu cilu...
I ja mogu spavat s njim bez frke podsvjesno je to da ih ne ozlijedimo al kad dode do toga maknem ga daleko od muža 😂
Ja sam na 49 (-4 od pocetne) nema drobine ni sličnog
Babycoming jel nam Kristian sad rekorder na temi ili Josipa vodi?😍😍
Bellaru place jer su mu takvi dani ako nije bolan plac i nema temp proc ce ne brini
To ti na apstiniras od slatkog? 😨😨
Curice da nije skok s 3mj u pitanju? 🤔
Da da kolegiceeee ma radim cak zanimljiv posao no faks me ubio koliko mi je bio dosadan 😂
Ja kupila cokoladu dorina kokos nisam je jos probala no jedva cekam mljac!
Jambice koji kolac se mutio?
Joj ja bi posizila da mi kindac nije uz krevet i ovako me umara jer mi stalno ruka zbog nečeg u njemu jos da se moram dizat 😨😨
Od ad joj nece nista bit. Moras se i ti malo opustit 😉
L&L&R kako se inace Rita budi nocu ili ne budi?
Moze znjan 👍
Ajme morat cu i ja na brazilku kad ste sve tako hrabre 😨
U kojeg si ti ginica?
Palacinkeee 😍 odakle te narucujes? Zvuce dobro 😁
Bebacice bravo za dobar uzv jeeeej!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka,ja mislila da smo taj skok imali prije nekih tri tj😂ma moguce je,al mislim da se jednostavno pozlocestila.skuzila je ruke i sad bi se stalno nosala.al evo cim sam je otracala odspavala nekih dva sata i to u jajetu u kolicima,jer sam je tako vozila od muke po kuci.Ja sve na prstima nesto radila,uspjela cak juhu skuhat😎sad cemo po seke u vrtic pa bar nece bit nervoze.
Smijes rizine sa kupovnim kasicama,ja sam to curama znala davat i onda je to bas konkretan obrok.Super to vama ide.
Sortiraj odgovore
Najstariji