Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    07. Listopad 2016. 14:47

E ne kuzim ovo sa rizinim pahuljicama? Zasto se to daje prvo? Nisam to cula jos

Ellie00
    07. Listopad 2016. 14:54

Pomoooc nisam nista jos kupila za sutra- dakle frend I njegova cura se sele u Njemacku I sutra je ta oprostajka. Radit ce za istu firmu samo sad u sjedistu.. jako dobar posao tako da sve sto treba ide I neidu gore trbuhom za kruhom.. sto im kupit??? Bas nista mi ne pada na pamet

Sanjarka88
    07. Listopad 2016. 15:03

Evo na kutiji neki recept mogla bi i ovako

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

uykmyjh
    07. Listopad 2016. 15:37

ellie pokloni im neko dobro vino ili sampanjac da proslave kad se presele :P

Ja imam 158cm. Metar i zilet. Metar i cevap. Metar i jebivjetar. Metar i sumska jagoda. Metar i zelja za rastom. Birajte ahahahha

lan@luk@rit@
    07. Listopad 2016. 16:04

Sandrich baš si me nasmijala😁😁
    Ja sam na +8/9 kg.24 se udebljala ,visoka 175 69 kg trenutno😠😠😠

Sanjarka rita 1-2 puta u noći zakmeci u  kroz san,uzmem je podojim i ostane s nama u krevetu do ujutro,nikad se ne probudi. .osim jučer...

Placinkara Denis 😋😋

Sanjarka88
    07. Listopad 2016. 16:13

Da metar i zelja za rastom 😂😂😂

L&L&R o kojem visku pricas? Sta bi ti 60kg na 175cm? 😂Ja ne  "vidim " kod tebe visak

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    07. Listopad 2016. 16:40

Jbt kad citam vase mjere osjecam se ko slonica nelica😣  a sanjarka sta se ti javljas ti bi jos 7 manje😩 ja 160 pa sad imam 70 kila😢😢 prije trudnoce 66😕

Ellie ako ces kupovat vino preporuka ivan dolac plavac mali🙃 ako ljudi uopce piju vino.

bellaru
    07. Listopad 2016. 16:43

Metar i jebivjetar🙈🙊 tu jos nisam cula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.