Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    07. Listopad 2016. 13:05

Tpol muz je austrijanac?  Eto nisu bili za a gle vas dvoje 6 g kasnije😊😊 nisu mi jasni ti roditelji koji nisu za😕 sta se imas petljat u to. Svatko sam sebi bira sta misli da je najbolje za njega. 

Bebacica a joj onda ti nije lako cistit nosic😨😨😨  ovaj moj valjda jos to ne kuzi pa nekako ide😧😧 

Da sretni minici svim bebacima!! 
    Brzo idu ti minici😩

Ellie00
    07. Listopad 2016. 13:27

I sad ja za sutra trebam I cipele kupit... grrr.. bas nisam shopping raspolozena..plus mm nema do sutra. Radi staaaalno...
    Otici cu u A.Mall kad se vrati sutra I samo u ccc I Mohito I tam cu valjda nest naci...

Moj nisu upoznali  mm (upoznali se par mj poslije) al uvijek sam mu govorila da su mi ga oni poslali...

Btw. Svekrva otislaaaaa u sri jos. Vozila ju da se uvjerim da je odletila   

uykmyjh
    07. Listopad 2016. 13:30

Ugolina bas mi se svidja taj poklon :O i ja bi najradje jedan 😜 ja sam pala na 55 kg pa ako ga i prignjecim nekim cudom, nece mu nista bit 😂 kakve ste vi trenutno sa kilama? Meni drobina jos uvik stoji, steznik mi pomaze nesto sitno... na +7 sam (od onih +25)

uykmyjh
    07. Listopad 2016. 13:33

Baj baj sveki woo hoo 😂 
    Mogla bi ja svojoj uplatit poklon bon u nekim toplicama... po mogucnosti u Siriji 😂
    Shopping bi i ja trebala, moram nac neku normalnu jaketu, imam samo tutice i kaput. A treba mi i majica i hlaca i cizme.. a pare jos nisu sjele, cekam 2 mjeseca i tek mi nekidan doslo pismo da su zaprimili zahtjev za porodiljni. Hebi kevu. 😂

Sunshine1
    07. Listopad 2016. 13:38

Sta mislite da ju previse utoplim? Hm,ma i meni patronaza rekla da su sakice i nogice uvijek hladnije,al po noci su bas led led. I glava joj hladnije. Nekako gledam da je meni u dugoj pidjami,sa dekom i poplunom do nosa bas super....

Ellie i njena sveki hahahah jos si pola sata mahala sigurno nakon sta su poletili.

Sandrich ja sam na + 3,4 nisam sigurna (od +14) s tim da se zadnji mj nisam vagala kako sam bila u bolnici,i jos nisam izgurala do kraja,dosla bi ja i do 20 😂😅
    Cini mi se da to sve super izgleda,ne opterecujem se. Kad krenem vjezbat ovo mlohavo ce nestat.
    Idem odspavat s njom
    LN

url=https://lilypie.com]

TPol
    07. Listopad 2016. 13:43

Da natipkale ste par stranica dok sam ja otipkala moj roman hahah....
    Zaspala mi pa idem ipak preslagat ormar 😬😂
    Elle sretno su shoppingu meni fali, 
    Bellar nije asutrijanac , njegovi su jos kao mali dosli u Au , tako da je on roden ovde, uglavnom bolje je pricao njemacki nego hrvtaski,sad je od mene naucio bolje pričat hehe ... al tako je to s tom djecom svi oni vise pricaju njemacki .....

Ellie00
    07. Listopad 2016. 13:58

Isla sam gledat jel avion poletio 😁. I jucer mi u slo, ona u Njemackoj I zove I prica gluposti o nekim babama,mm joj 10 puta prica da su oboje u roomingu al nista ona... luda zena

Ja sam na +2. Bila sam u bolnici izgubila sve I bila na -2 (bolnicka hrana) al doma opet skupila.. 
    Al nisu te 2 kg krive nego se tijelo promijenilo.. smeta mi sve stisnuto.. ma sve mi cudno..joga I setnja ce valjda malo pomoc

Sunshine1
    07. Listopad 2016. 14:01

Sanjarka vec par dana ti pokusavam napisat 😂
    Daj si prelistaj sretnu bebu,ja sam neki dan gledala malo raspored i listala pa ima i o spavanju i hranjenju na ad. Mozda nades kakav dobar savjet. Mislim da je pisala cak mi u glavi na str. 60

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    07. Listopad 2016. 14:04

Mameeee 😘 što se radi? 
    Moje dijete zaspalo a ja se kravim po kaucu i cekam snimku prave žene 😋

Petric danas smazao cilu malu kasicu od jabuke 😨😨 mozda bi i jos da je bilo više. Ugl. Nisam mu nakon toga odma dala mlijeko nego sam pustila da sam trazi i trazio je sat ipo nakon kasice. 
    Malo me jos zbunjuje sve to oko te dohrane no dobro nadoci ce 😆

Inace prepostavljam da ne mogu umiješati rizine pahuljice u npr. kupovnu kasicu od jabuke ili? Sta vi mislite 🤔
    Nemam nista domace sta trenutno jede bas me to ubija u pojam 😬

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.