Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    07. Listopad 2016. 11:51

Ugolina,po mom iskustvu pamcenje se vrati kad se vratis na posao😂i ja doma ne znam di mi glava.znam da nesto trebam,a zaboravim kad napravim par koraka

curicax3
    07. Listopad 2016. 11:57

Bellaru,kako bez slatkog😥ja ne mogu i ne mogu.evo kraj mene Dorina domacica kokos,nesto prefino.300 g i jako mi dobro ide

Jambica
    07. Listopad 2016. 12:02

Pola sata me nema, vi litanije napisale 😂
    Nama gosti danas pa smo Evek i ja radile kolac, sad pava...
    Ja sam napravila gresku sa spavanjem u kindacu..stavila je prvu noc k nama jer nam je bila tako mala i slatka i tako je ostala..sad cekam pravo vrijeme za probati ju staviti u njen. Problem je taj sto ga ne mogu staviti uz nas krevet jer nema mjesta pa em moram dizati se za papanje em ona nemirno spava pa ju znam primiti za nogice samo i onda se umiri..a straha nema, ionako spavas jednog oka otvorenog ;-)

Jambica
    07. Listopad 2016. 12:02

Pola sata me nema, vi litanije napisale 😂
    Nama gosti danas pa smo Evek i ja radile kolac, sad pava...
    Ja sam napravila gresku sa spavanjem u kindacu..stavila je prvu noc k nama jer nam je bila tako mala i slatka i tako je ostala..sad cekam pravo vrijeme za probati ju staviti u njen. Problem je taj sto ga ne mogu staviti uz nas krevet jer nema mjesta pa em moram dizati se za papanje em ona nemirno spava pa ju znam primiti za nogice samo i onda se umiri..a straha nema, ionako spavas jednog oka otvorenog ;-)

Jambica
    07. Listopad 2016. 12:04

Uzivajte vi sto izlazite u provod, blago vam se...ja jedva uspijem koju kavu solo odraditi, ne znam kako bi ovo izvela..izdojit ne mogu nista, a zao mi davati joj ad zbog mojih provoda..

lan@luk@rit@
    07. Listopad 2016. 12:09

Dan žene😄

Sanjarka možemo na žnjan i sve ostale cure iz st.ako vam bude odg .tamo ima dosta onih igraonica gdje cure mogu skakati i prevrtat se..

Ugolina kolegice✋✋✋ja sam odlučila u zd. Upisat informacijske znanosti 4-5 god.-knjiznicarstvo...danas je prijemni ali sam ipak ostavila za sljedeću god.lomila sam se oko odluke,ali mislim da bi mi u ovom trenu bilo puno..volim nas poziv/posao ali ipak se ne vidim dugoročno u njemu😃

Ejic nije mu doktorica ništa rezala taj noktic,mi smo mu kući prije nego što smo išli kod nje odrezali komadaic koji je ušao u meso..isto smo išli privatno😃

Sretni minici Josipi i Petri😘

Ja sam sinoć mojoj curi dala rizolino popila je 10 ml.
    Noćas se prvi put probudila oko 4 h pričala i prevrtala se po krevetu,pune dvi ure..neznam sta joj bi😏

Pricale ste o depilaciji,prakticiram isključivo brazilsku već 4 god.preporodila sam se nakon zileta manje dlaka,i mrna sam oko misec dana😁😁

lan@luk@rit@
    07. Listopad 2016. 12:13

Bellaru bravo za tebe!!samo tako nastavi👍👍muž i ja smo sinoć u 23:30 jeli palacinke,naručili dostavu ,nuttela-snikers-puding😜toliko o mom ne jedenju slatkoga😡

bellaru
    07. Listopad 2016. 12:37

Curice ja odrasla na slatkom. Ko mala nisam htjela nista drugo jesti osim cokolade i kozice od pecene piletine. Al eto kontrola..vidim se u ogledalo i shvatim da to tako vise ne moze😩 kupi onu gorku. Nje ni ne mozes puno nego dvije kockice😁 ah domacice...evo ih u zdjeli na stolu...pijem si kavicu😁 sva sreca navikla pit kavu bez secera tokom jedne dijete😁 

Jambica ja imam mali putni uz krevet jer se na velikom ne skida ogradica. I htjela bi ga stavit u veliki jer ja sad mogu ustajat i sve to. Al isto se pitam..treba ustajat po noci oa ga nahranit pa ga vratit u krevetic...ovako ga nahranim i samo prevrnem na trbuh i on uglavnom nastavi spavat i tako se i podrigne...

Zene kak vi to gdje je beba u kindacu da morate ustajat??

LLR sad sam si vizualizirala te palacinke 😣😣😣😣😣😣 

Cure koje radite u vrticima i prosvjeti svaka vam cast...ja to nebih mogla pogotovo u danasnje vrijeme sa cudnom djecom kojoj ne smijes nista i jos cudnijim roditeljima ( da budem fina pa kazem cudni) . Nije ni moj posao bajan al vas mi se cini gori😁 to stvarno treba voljeti da se radi.

Nadam se da mi tu uciteljice i profesorice ne gledaju gramatiku dok pisem i ne krizaju se😁 hrv cijelo moje skolovanje 2-3😁 ije i je , č i ć nisam nikad naucila...sve mi je to isto pa bubnem sta mi se cini da ide. 😁😁😁 ko i engleski..znam ga odlicno pricat, sve razumijem. Titlove ne trebam ali pisanje sacuvaj boze..najosnovnije stvari moram provjeriti kako se pisu😁
    Al zato mi znaju ljudi reci da pricam pravilnije hrv od vecine ljudi😁

TPol
    07. Listopad 2016. 12:45

Pozdrav mamice evo da se osvrnem na sve pisane teme hehe
    Mi smo se vratile iz setnje il kako to da nazovem kad ju nosim u nosiljci? Sama se setam a ona se nosa, sljedeci tjedan probam s kolicima booi me kicma teska je hahha 
    I meni se sad spava al bebi izgleda ne ... 

Ejic bas mi zao tvog malog :( a za ginekologa eto prvi put kad sam bila na pregledu prije trudnoce u meni pregledao cike sto me sokiralo haha a sad je rekao nece gledat jer dojim . Sad se pitam dal ovaj moj zabusava sto se tice pregleda ali na dobrom je glasu i ceka se kao novi pacijent po 3mjeseca da te primi.... A da sunshine svagdje drugacije 😱😱

Ugolina bas sam se nasmijala haha pa treba uvijek imat plan B ... Haha salim se, al nisu njegovi bili bas za , jer dosta je brakova radi papira 😬😬😬

Nasa beba isto spava s nama jer mi je lakse tako podojit a krevetic je odma uz nas ali opet za sad je lakse , al u budcnosti u njen krevet jer nema mjesta s nama

Babycoming tvoj bebac bas velik 👍🏻👍🏻Super za pregled
    Ugolina bas je lijep vez volim rucne radove, jako lijepo 👍🏻

Sta se tice noge i ja se pitam bas kao i elle previse stikli imam koje sad nepasu 😱😱😱 za pola broja je narasla, a pitanje dal se to vrati? Moramo cekat pa vidit? A vidim svima narasla noga 😀

bebacica
    07. Listopad 2016. 12:49

Dan mame 😘

Docekalo me stranicaaa, tako mi i treba kad nisam azurna 😂
    Slabo sam popamtila 😒

Mi smi danas bili na kontrolnom uzv kukova. Sve super wohoo (s obzirom da nisam poslije 6tj ju povijala jer je bilo vruce). Jos sljedeci tjedan obavimo pedicu i pikicu i nadam se da smo mirni od doktora neko vrijeme.
    Nosic joj je jis uvijek zastopan 😰 probudila se jer nije mogla disati i onda joj idem to ocistiti, em je plakala ko da ju koljem, sve su suze isle sto jos nikad nisu...skoro sam se i ja s njom plakala, em sam izvadila zelene smrklje, em ne da dirati taj nos ni za boga miloga! Kupujem nastavak za usisavac, ak se jos i usisavaca prestravi, upucala se budem 😪🔫

Ejic i mojoj se noktic na palcu urastao. I to je bilo koma za vidjeti, prstic crveni ko rak. Naoteklo, gnoj se napravio. Mm je to pipao i na dodir je izaslo van, pa je jos malo stisnuo. Spricala sam octinoseptom svaki cas i proslo je za dan. Sad noktic raste van i strah me rezati 😧

Eni sretan 5. minic sa zakasnjenjem 💝 Josipi i Petri sretan 4. 🎉
    Nama sutra 4. aaa kud je vrijeme otislo 😄

A stikle 😱 imala sam soping fazu proslo ljeto, prije trudnoce. Rekao mi mm prije svadbe da si slobodno malo reduciram tu hrpetinu na 10 pari jer on to sve ne misli voziti k sebi 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.