Ugolina aaaa kako slatko,ja biii. Jel to vezeno? Jel sama crtala ili? Da dam mami posla
Ugolina aaaa kako slatko,ja biii. Jel to vezeno? Jel sama crtala ili? Da dam mami posla
Vezeno!!! 💕💕💕
Jedna zenska radila,mama narucila jos prije za krstitke,ali ta zena nije mogla prije,ima dijete s teskocama i dosta posla,al eto,bolje ikad nego nikada

url=https://lilypie.com]
mah mah mamite..moj dijete je islo pavati a mama trk na forum..najprije da se pohvalimo mamama koje nisu na fejsu: K ima 8kg, dug je 68 cm i opseg glavice je 43..ped kaze da je motoricki napredno dijete, drzi glavu visoko i sve promatra oko sebe,cak nije problem ni sto zeli sjest, dobio je 4ipo kila u tri mjeseca al je jako vesela i razigrana beba pa ne vidi problem u tome sto odstupa od krivulja..e i da usput se pokenjao u pedijatra tako da je vagan taman lipo kad se olaksao 😀😀
Sanjarka moze moze st kava, nisam ni ja mobilna trenutno..auto mi je riknulo pa cekam da mm dode doma da to rijesi 😀 ne brini za popisanu pidamu, i ja sam svog nasla par puta tako u kreveticu
Sandrich da zavidim ti i ja, malo si mlada od mene a tako opustena, nisam ni ja bas freak doduse al nisam ni tako ko ti 😀 svaka cast, rekla bi ti moja baba zivit ces 100godina..zato Lovre i je tako dobra i poslusna beba
Josipa i Petra sretni minici ❤❤
ja sam mislila da sam ja luda s tim cipelama i velicinom noge a sad vidim da je to normalno..meni sve malo pa mi nista nije bilo jasno..oce se to vratit na staro il to tako ostane 🤔
mah mah mamite..moj dijete je islo pavati a mama trk na forum..najprije da se pohvalimo mamama koje nisu na fejsu: K ima 8kg, dug je 68 cm i opseg glavice je 43..ped kaze da je motoricki napredno dijete, drzi glavu visoko i sve promatra oko sebe,cak nije problem ni sto zeli sjest, dobio je 4ipo kila u tri mjeseca al je jako vesela i razigrana beba pa ne vidi problem u tome sto odstupa od krivulja..e i da usput se pokenjao u pedijatra tako da je vagan taman lipo kad se olaksao 😀😀
Sanjarka moze moze st kava, nisam ni ja mobilna trenutno..auto mi je riknulo pa cekam da mm dode doma da to rijesi 😀 ne brini za popisanu pidamu, i ja sam svog nasla par puta tako u kreveticu
Sandrich da zavidim ti i ja, malo si mlada od mene a tako opustena, nisam ni ja bas freak doduse al nisam ni tako ko ti 😀 svaka cast, rekla bi ti moja baba zivit ces 100godina..zato Lovre i je tako dobra i poslusna beba
Josipa i Petra sretni minici ❤❤
ja sam mislila da sam ja luda s tim cipelama i velicinom noge a sad vidim da je to normalno..meni sve malo pa mi nista nije bilo jasno..oce se to vratit na staro il to tako ostane 🤔
Hahahaha,lako za cipele, mene brine hoce li mi se vratit pamcenje 😉😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Sanjarka da crna ovca😔 kao od 30-e godine svake bi godine trebalo ici na uzv. Ja se sjetim otic kad je ona kampanja raka dojke. Prosle g bila prvi put.
Sandrich ginic da uputnicu pa ides na uzv ne gleda on cice tj ne pipa😁
Sunshine mozes heparin kupit sama u ljekarni. U jbt bome ju zabundas!! A citala sam a i pedica je rekla da su bebama uvijek ruke i noge hladnije tako da mozes koji sloj maknut sa nje😁 ja malom samo pidjamicu i dekicu i mislim si mozda mu je hladno. Al nije sigurno.
Ellie moja sogorica kaze da joj ne od trudnoce noga narasla za broj😕 a i ja sam ove cizme uzela 37. Nekako me sva obuca uzasno naprijed zulja. Ellie onda si 86?
Ugolina kako je lijepo !! Bas lijepa uspomena. Vezeno? To nije iisto sta i heklano?😁
Ovaj moj zadnjih dana samo place. Kazete nesto mu je ako place e al ja ne znam sta. Kad ga dignem prestane. Stavim dole, place. 😧😧😧 nije da nam je po rukama stalno pa da se naviknuo.
Poceo je i kasljat😔 al meni taj kasalj vise zvuci ko da mu je zapelo nesto u grlu😕 sad me strah i kupat da nebi bilo ko masha da idem na hitnu😩 strah me ga i van isfurat😩
Prezivila prvi dan bez slatkog!!🎉🎊🎉🎊🎉🎊 al bi ga pojela joj vise od iceg.
Ugolina vidis mene pamcenje uvijek slabije sluzilo tak da koliko gore mi moze biti??😁😁 ja zapisem sta trebam obavit i zaboravim pogledat zapisano😁 stavim alarm, i sad alarm zvoni i ja sad ono..aha moram nazvat za ovo il ono ...ugasim alarm i nastavim nesto radit i zaboravim nazvat sta sam trebala😁
Ugolina vidis mene pamcenje uvijek slabije sluzilo tak da koliko gore mi moze biti??😁😁 ja zapisem sta trebam obavit i zaboravim pogledat zapisano😁 stavim alarm, i sad alarm zvoni i ja sad ono..aha moram nazvat za ovo il ono …ugasim alarm i nastavim nesto radit i zaboravim nazvat sta sam trebala😁
Eeee pa i ja sam tocno takva 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Josipa i Petra sretni minici
Ja vam zadnje dane ne stignem bas pisati,jer je moja mala prasica postala zlocka po danu.spava sve po 15 min i jedva uspijem nesto skuhat,a kuca mi u neredu,usisavanje mi se cini kao SF😐evo sad spava na rukama,a vjerojatno ce bit gotovo cim je spustim.i onda je navecer oko 7 pa dok ne zaspi primi ludilo,jer je naravno preiscrpljena.ima netko ideju sta da radim,jer ne znam kak cu ovako?sjetim se Marigmar stalno u ovakvoj situaciji
Sanjarka,nece bit nista ako je upisan,pogotovo u vreci,jer je na toplom.to se i nama stalno dogada.A mi smo kolegice😊i ja ekonomiju i postdiplomski.pa nije nam bas tako lose,jedino me nekad ti papiri izlude i mislim si sta cu stvarno to prevrtat cijeli zivot

Btw,ellie,svaka cast! Ja sam razmisljala o postd. Ali sam shvatila da nema smisla jer ne zelim u zivotu radit nis drugo nego ovo sta radim sad,a i ovako sam kao magistra prekvalificirana.. Dugo sam htjela upisat edukacijsko rehab.fax nakon ovog i upisala bi da nisam dobila posao za stalno..oni nemaju izvanredni studij

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji