Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    07. Listopad 2016. 11:01

Ugolina aaaa kako slatko,ja biii. Jel to vezeno? Jel sama crtala ili? Da dam mami posla

url=https://lilypie.com]

Littleladybug
    07. Listopad 2016. 11:32

mah mah mamite..moj dijete je islo pavati a mama trk na forum..najprije da se pohvalimo mamama koje nisu na fejsu: K ima 8kg, dug je 68 cm i opseg glavice je 43..ped kaze da je motoricki napredno dijete, drzi glavu visoko i sve promatra oko sebe,cak nije problem ni sto zeli sjest, dobio je 4ipo kila u tri mjeseca al je jako vesela i razigrana beba pa ne vidi problem u tome sto odstupa od krivulja..e i da usput se pokenjao u pedijatra tako da je vagan taman lipo kad se olaksao 😀😀
    Sanjarka moze moze st kava, nisam ni ja mobilna trenutno..auto mi je riknulo pa cekam da mm dode doma da to rijesi 😀 ne brini za popisanu pidamu, i ja sam svog nasla par puta tako u kreveticu 
    Sandrich da zavidim ti i ja, malo si mlada od mene a tako opustena, nisam ni ja bas freak doduse al nisam ni tako ko ti 😀 svaka cast, rekla bi ti moja baba zivit ces 100godina..zato Lovre i je tako dobra i poslusna beba
    Josipa i Petra sretni minici ❤❤
    ja sam mislila da sam ja luda s tim cipelama i velicinom noge a sad vidim da je to normalno..meni sve malo pa mi nista nije bilo jasno..oce se to vratit na staro il to tako ostane 🤔

bellaru
    07. Listopad 2016. 11:43

Sanjarka da crna ovca😔  kao od 30-e godine svake bi godine trebalo ici na uzv. Ja se sjetim otic kad je ona kampanja raka dojke. Prosle g bila prvi put.
    Sandrich ginic da uputnicu pa ides na uzv ne gleda on cice tj ne pipa😁

Sunshine mozes heparin kupit sama u ljekarni. U jbt bome ju zabundas!! A citala sam a i pedica je rekla da su bebama uvijek ruke i noge hladnije tako da mozes koji sloj maknut sa nje😁 ja malom samo pidjamicu i dekicu i mislim si mozda mu je hladno. Al nije sigurno. 

Ellie moja sogorica kaze da joj ne od trudnoce noga narasla za broj😕 a i ja sam ove cizme uzela 37. Nekako me sva obuca uzasno naprijed zulja. Ellie onda si 86?

Ugolina kako je lijepo !! Bas lijepa uspomena. Vezeno? To nije iisto sta i heklano?😁

Ovaj moj zadnjih dana samo place. Kazete nesto mu je ako place e al ja ne znam sta. Kad ga dignem prestane. Stavim dole, place. 😧😧😧 nije da nam je po rukama stalno pa da se naviknuo. 
    Poceo je i kasljat😔 al meni taj kasalj vise zvuci ko da mu je zapelo nesto u grlu😕  sad me strah i kupat da nebi bilo ko masha da idem na hitnu😩 strah me ga i van isfurat😩 

Prezivila prvi dan bez slatkog!!🎉🎊🎉🎊🎉🎊 al bi ga pojela joj vise od iceg.

bellaru
    07. Listopad 2016. 11:45

Ugolina vidis mene pamcenje uvijek slabije sluzilo tak da koliko gore mi moze biti??😁😁 ja zapisem sta trebam obavit i zaboravim pogledat  zapisano😁 stavim alarm, i sad alarm zvoni i ja sad ono..aha moram nazvat za ovo il ono ...ugasim alarm i nastavim nesto radit i zaboravim nazvat sta sam trebala😁

curicax3
    07. Listopad 2016. 11:48

Josipa i Petra sretni minici

Ja vam zadnje dane ne stignem bas pisati,jer je moja mala prasica postala zlocka po danu.spava sve po 15 min i jedva uspijem nesto skuhat,a kuca mi u neredu,usisavanje mi se cini kao SF😐evo sad spava na rukama,a vjerojatno ce bit gotovo cim je spustim.i onda je navecer oko 7 pa dok ne zaspi primi ludilo,jer je naravno preiscrpljena.ima netko ideju sta da radim,jer ne znam kak cu ovako?sjetim se Marigmar stalno u ovakvoj situaciji

Sanjarka,nece bit nista ako je upisan,pogotovo u vreci,jer je na toplom.to se i nama stalno dogada.A mi smo kolegice😊i ja ekonomiju i postdiplomski.pa nije nam bas tako lose,jedino me nekad ti papiri izlude i mislim si sta cu stvarno to prevrtat cijeli zivot

Ugolina
    07. Listopad 2016. 11:49

Btw,ellie,svaka cast! Ja sam razmisljala o postd. Ali sam shvatila da nema smisla jer ne zelim u zivotu radit nis drugo nego ovo sta radim sad,a i ovako sam kao magistra prekvalificirana.. Dugo sam htjela upisat edukacijsko rehab.fax nakon ovog i upisala bi da nisam dobila posao za stalno..oni nemaju izvanredni studij

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.