Dobro jutro! Ajme kako sam se prevarila,ipak se pise tu,od jucer ujutro nisam pogledala i bome par stranica me docekalo 😀
Sanjarka,hvala na cestitki! Vec 4 mjeseca 😍😍😍 brzo rastemo... 💕💕💞
Naravno,senilnost na najjace,al pokusat cu se sjetit..hmm..
Cija ono plava guzica,sunshine? 😂😂😂 bome si se satrala..bitno da je amortiziralo bebu 😲
Ellie,koliko imas godina onda,ak se sme znat? 😉
Tpol se udala kao iz ljubavi 😂😂😂😂 a ona zapravo htjela selit u austriju..ak nisam na fax,idem tamo pod svaku cijenu pa makar se udala 😂😂😂 umrla sam od smijeha!!!!!
LLR,pa mi smo kolegice onda 💪💪💪💪
Bellaru,ne boli to mene toliko da moram pit tablete,hb,vise onako iritantno boli,da se zdurat..i onda se ko za vraga jucer jos i sprzim po prstima na vrucu salicu 🔫
Illani mi smo onda u isto vrijeme bile u bolnici. Ja sam bila cijeli 4.mj. Tebe je i hitna odvela? Ajoj. I onda mi netko govori da ne mora se nista spremat prije 36.tjedna (praznovjerja), da bas. Cim prije sve spremit...
Prenjet cu Kresi . Bas mu neki dan rekla da ne kuzim kako nema curu, zenu- halo doktor je malim malim bebacima. Babe magnet
.
Jel se smanje opet stopala ??
Sto cu ja sad sa svojim divnim cipelama pomno skupljanim i previse placenim (imala shopping fazu)? Smrc smrc smrc
Ilani sta da od oleovita redovita stolica? Bas me zanima,krrnula sam prekjucer. Ja se bas veselim toj maloj kakici. 😂 nekako si mislim da ce bit manje grceva...iamo mir je vec par dana. Nadam se da nece danas bit vristanja jer obicno mi lupi u glavu sve obrnuto kad pisem na forumu.
Sanjarka teni isto jedno dva puta promocilo ali dok smo bili na obali. Kupila sam onda paket pampersa za noc ipak mi one najbolje drze,lidl za po danu. P i T se nekako prate sa kilazom od pocetka,ajd ne bas od pocetka i ja bas jucer gledala pelene lidlove nekako joj jedva namjestim a isto od 4-9 kg. Mozda jer se bas rita jako kod mijenjanja al i djeluju mi nekako kratko. Nisam pametna.
Jel ga onda jos pokrijes kad ti je u vreci? Ja joj obucem dugi body,pidjamicu i jakooo debelu zimsku deku. Kako je deka duga onda pola omotam oko nje a sa pola lagano pokrim i jos rucice hladne 😓
Uvijek si mislim kako je netko pisao,bellaru?, da mogu spavat na 15 stupnjeva pa valjda joj ence nis bit
url=https://lilypie.com]
Pricale ste o brazilskoj,ja bi isla al nemam kad, pa je britvica aktualna..bas mi super sad kad mogu vidit dole kaj radim..djelomicno..inace sam cijelu trudnocu isla na braz. Super mi to...a sad narocito nakon sto sam osjetila kaj je drip,nis me ne boli vise nakon toga!! Haha,osim zglobova 😂😂😂 to mi je sad motivacija..primjerice,mislila sam da je i meni urasao nokat na nozi,mater mu (kasnije kad sam kopala se ispostavilo da mi je odrezani komadic nokta bio zapiknut u meso ispod nokta,zamislite,bolilo koma da nisam smjela pipnut)..i pokusavam s raspicom vidjet jel uraslo il kaj,boli,cvilim,pipnut ne smijem,bojim se da se ne ugnoji i onda sama sebe lupim po glavi,kaj ti je,ovo je nula naspram dripa..i zabim onu raspicu pod nokat 😂😂😂😂😂😂😂 vidim zvijezde,al mogu ja to,drip je gori 😂😂💪💪💪💪💪💪
Btw,ciji ono malac ima urasli noktic,bas mi ga zao,kako to onda njega tek boli..i ja bi otisla privatno odma isti dan nekuda
Moja spava u dugom bodiju i hlacicama s carapicama,al je pokrivena debelom dekicom i poplunom..bome sam bila izvadila neki dan joj sve,hladno nocu..
Meni je stopalo sad 37/38 a bilo 36. Sve stikle, starke, cizmice na tak i baletanke baj baj. Imala i ja shopping fazu... Sad stanem samo u patike jer mi se noga oko prstiju najvise prosirila. E znate kako izgledaju noge u patke? E tako nekako 😂
Al se d3 ne daje samo do 12. Tjedna? (Ili je samo nama tako na otpusnom jer je d3+k1)
Definitivno sam za kavu
Noc nam je bila mirna. Posto spavamo skupa samo iskrenen sisurdu i skoro pa se sam pristeka 😂 budjenja 03:00 06:00 08:30(tek tu mijenjanje pelene, nema razbudjivanja tokom noci) i evo ga jos spava 😁
Sutra ujutro idemo za zadar, prvo njegovo putovanje, drzite nam fige za lijepo vrijeme i miran put!
Sortiraj odgovore
Najstariji