Inace joj dala licnut bananu,sladoled,meso,salamu,koricu kruha,sve sta nece otpast komadic vec samo da osjeti drugi okus.
Inace ona se jako ljuti kad mora prdnut i zna i plakat. Jel tako vase bebe?
url=https://lilypie.com]
Sad je ona papala pa joj uvijek objasnim da i ja moram papat kako bi ona mogla,sad kuham kavu caj pa pijemo kavu i vjezbamo. j
Nisam dosadna,samo dokazujem posttrudnicku zaboravnost pocela sam joj davat D3 kapi
Jutro zene,
we are back. Mm uspio obavit sto trebao, Ena je naravno bila glavna atrakcija. Super je podnjela put. spavanac skroz. Samo granice ne voli :)
HVALA svima na cestitkama na 5 mj. prenjela sam Eni.
Bas sam s mm pricala kad smo se natrag vozili kako je vrijeme proletilo i kako je sad velika beba... Bas je bila mala i sitna... Zapravo jako mi su pomjesani osjecaji tih prvih dana u rodilistu- od srece i suza... Pogotovo onaj dio u postintenzivnoj i 10 beba u sobi a ja svoju nisam ni vidjela 24h.... AL evo nas tu, i super smo. Za zahvalu mami i tati sto su sve prosli ja vam spavam cijelu noc sreca nasa.
Illani kako tebi bilo ?
Vi ste se raspisale- dohrana je aktualna. Mi cemo krenut slj tjedan. Imam domace mrkvice od bake i jabuke i kupila rizine pahuljice. Imamo posudice iz ikee, zlicice, hrpu slinceka i hranlicu (jos ce hranilica odmarat malo) tako da smo spremni.
Ja sam 86.zavrsila fax i postdiplomski s tim da se iskreno i nisam nesto pomucila :). bila sam zadnja generacija starog programa, iza nas Bolonja, tako da su nas malo stedili a i studirala 2 godine vani (a diplomirala s 22). Vidim da nesto puno odgajatelja, ucitelja tu. Ja sam prof, radila 5 god u skoli, nakon C.Gore radila 2 god u privatnom sekrotu.
Sto imate danas u planu? Mi bi trebale u shopping kupiti joj deblje hlace jer ima sad samo tajice koje joj pasu...
Sestricna moze pazit sutra Enu tako da bi trebali ici na tu fancy oprostajku. A meni su cak u cipele male (moguce?).
Sanjarka jel se ide na koncert?
Ellie,tocno znam na sto mislis o osjecajima u rodilistu:)Kao prvo ,nagli prekid trudnoce-sok!Taman sam bila pocela spremati,prati robicu,reko jos mjesec i pol dana,polako cu ja to ...pa torbu za rodiliste,jos kupiti neke sitnice...i puff,jedne noci samo pukne vodenjak.Tresla sam se od neizvjesnosti,brige,straha sto ce sada biti.Muz je bio na terenu u Makarskoj,djeca sama ostala kuci kada me odvezla hitna.U Petrovoj su me stavili na ljekove i rekli da cemo pokusati barem uci u 34 tjedan da je onda manje rizicno,tako da sam lezala danima a voda cijelo vrijeme curila.Porodaj je bio planiran na 13.4 ali je Nikolina dan prije rekla DOSTA,IDEM VAN :)I eto,rodila sam,samo mi je na sekundu pokazali i odnjeli.Poslije nekoliko sati dosao mi je u sobu tvoj frend doktor Kreso(?) i rekao da je beba dobro ,da ima malo problema sa disanjem i zato je smjestena u inkubator, ali se neka ne brinem i mirno spavam i da cu je vidjeti sutradan i bas me je smirio i uvijek cu ga se sjecati po dobrome.I poslije oni duuge dani,samo sam iscekivala kada su posjeti i informacije da je vidim i da cujem nesto novo od doktora.Najteze mi je bilo vidjeti je onako sicusnu u inkubatoru sa svim onim cijevcicama, a da je nisam mogla ni primiti ni poljubiti...Uhh,bas su me zapljusnule uspomene,a bilo je kao jucer...i eto je male zabice danas,ojacala ,narasla i nasa je radost.Za pet dana nam je vec pola godine!Najstariji smo u razredu
Jutro mamice 😊 kisa i hladno!
Kao sto sam i prepostavila zbog slabog papanja jucer. Budio se jest vec u 1.30h 😩 pa u 6.30h. I onda jedva zaspali jos malo do cca 8h.
Ono sta me brine je sta ga sad stavljam u vrecu za spavanje i prije kad sam ga prominila on mokar ispisao se ko nikad i sve probilo 😱 nemam pojma otkad je tako stajao jer preko vrece nista naravno nije probilo. Sad me strah da ce se razbolit zbog toga 😱!!!
L&L&R moguce da se znamo onda iz viđenja 😊 i onako omg treba nam neki prostor na kavi di ce se cure moc razbacat 😂😂😂
Trenutno nemam auto na raspolaganju no cim to rijesim dogovaramo st kavu. Babycoming, Sadrich? 😉
Sunshine kad funkcionira budenje 👍👍 ne znam koliko bi nama to pomoglo jer evo sinoc je jeo u 9.30h pa se svejedno probudio u 1.30h vec 😩
Kad prdi ne smeta ga. Vec stvarno dugo njega ne muči probava.
A za okuse im treba vremena da prihvate vidit ćeš kad krenete 😊p
Ejic kako je prosla noć? 😘
Ellie sve prođe sta je bilo i covjek zaboravi. I ja zaboravila 7 dnevnu razdvojenost od Petra a onda mi je bio smak svijeta.
Divna ti je Ena.
Ide se ide veceras 😍 samo mm danas poslalo u Dubrovnik isao je u 3h nocas. Mogu mislit kako ce to izgledat veceras aaaaa!
A ti se sredi tip top i uzivaj 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani ❤❤❤
Nikolina je pravi nas vođa razreda 🤗🤗🤗
Josipi i Petri sretan 4. minic ❤❤❤❤
I da,dobro jutro,zene!
Sunchine,i ja pocela redovito davati oleovit.Otkada ga pije redovito kaka svaki dan,prije je kakala svaka tri -cetiri dana.
Ellie,stopala u trudnoci narastu.I mene nakon prve trudnoce iznenadilo sto ne mogu ni u jedne cipele.
Sanjarka,ako mu nije bilo hladno zasto bi se razbolio?Bit ce on ok.Prelazite na vece pelene?
Sortiraj odgovore
Najstariji