Evo zaspa je bez uspavljivanja 😂 samo legla kraj njega, duda u usta i zabila mu glavu u sise 😂
Ejic meni je to sinu bilo on je imao 2 god.baš je ružno izgledalo ,doktorica mu je to polila nekom tekucinomi ocistila da se dalje ne inficirani,dobili smo antibiotsku mast i rivanolom čistili..
Sanjarka naše Lane su vrlo slične😃predškolski sam završila,ti?koju si srednju išla?mi smo i godište ,mislim da sam ja koju god.starija ,sko sam dobro zapamtila. .ja sam 87. .
Ma nije vam ta depilacija nista strasno..a poslije poroda je cisto stvar psihe..ja vec vidjela u mislima kako se cupaju savovi i svasta nesto 😂😂
I mi smo danas puno spavali..nakon puno vremena..ali neskromno ocekujem i takvu noc 😃😃
Sandrich 😂😂 tako se to radi! 👍
Jambice kako misliš nije strasna? 😱😱😱 ajme nemam ja muda za to 😬
Dobru noc vam zelim 😘
L&L&R ma ja odgulila glupu ekonomiju i srednju i faks. Ja sam 88. 😃
I ti si rano rodila aj nisam jedina 😃
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam vec Lani rekla za tvoju Lanu obecala sam joj da ce i ona na kavu kad budemo isli 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sunshine sorry al ja sam se opalila smijat kad sam guzicu vidjela.
Bellaru je heparin spomenula. Poslušaj ju
Na friške margarin daaaa dobre tete u vrtiću Ilani!
Ejic kolegica na poslu ima te ciste. Jednom je punktirala pa dugo nije onda još jednom ili 2 puta. Sve pod kontrolom.
Za prstić - možeš zelje staviti. Ili još bolje gavez.
Btw Ilani kako mužu ruka? Valjda se dobro sjećam?
Laku noć. Bebe pavajte duuugo!
Sanjarka i ja sam ekonomsku srednju išla,možda se znamo iz viđenja 😊😊
Obavezno ćemo povest Lane na kavu,tvoja je gimnasticarka ,moja je sva u mostovima,zvjezdama bez ruku isl. Imat će tema 😄😄
L&L&R, znaci nece on njemu to nista otvarati/rezati i sl. Nebi ga htjela patiti tamo 😢 Onda cu morati napraviti termin. Iako ja nemam bas srece s dr. Kad sam ostala trudna moj dotadasnji gin iso u penziju pa sam mogla traziti drugog. Sad bila s Marcelom na prvom pregledu kod jednog pedijatra kojeg su mi svi nahvalili, htjela napraviti novi termin za sljedeci pregled kad kaze teta na salteru meni da on ide u penziju 😨😨 Sad sam nasla drugog kojeg isto svi hvale ali je taj privatni i svaki pregled treba placati pa bi mogla zamisliti da mi za svaku sitnicu kaze da moram doci kod njega s Marcelom. Ali nema tih novaca koje mama nije spremna dati za svoje zlato pa cemo napraviti termin kod privatnika prije nego mu se stanje s nokticem jos pogorsa. Do onda pak stavljamo zelje- hvala Abies na savjetu!
Sandrich, ja kad sam bila zadnjiput u hr na pregledu kod gin (prije nekih 10g), mi nije pregledavo cice, zato sam se i zacudila kad sam 1x dosla ovdje na pregled a on meni kaze skini grudnjak, a ja ono-hello sta ti zelis od mene, da se cijela do gola skinem?! 😁😁
Bila sam ovdje vec kod par razlicitih gin i svi su pregledavali cice. Smatram ok.
Sanjarka, hvala za zelje prospavane noci. Do pred sat vremena smo imali vrisku, pa je zaspo na meni, sad se probudio gladan, najeo se i spava dalje. Sve me strah prebacit ga sad u krevetic jer vec cujem puni nosic, a ja bi morala pod tus 😕 Ni jedan dan ne odlazim u krevet prije pola noci 😔
Tko je piso da beba cijeli dan prespavala? Marcel je danas zaspo oko 2/pol 3 i spavo do 7 navecer. Da sam mu dopustila on bi jos duze potego. Slicno je bilo i jucer ali onda je spavo od 11 do pol 4 nsvecer. Jos potego 2 kratka spavanca do kupanja u 8 i zaspo u pol 9, ali ga vec za pola sata probudio nosic. Ponovo zaspao tek oko pola noci, u 1h se selili u dnevnu i budenje njegovo standardno u 4h i pol 7. Vidjet cemo kako ce biti nocas.
Laku i prospavanu noc zelim svima! 😚😴
Abies samo se ti smij ma zato sam i stavila sliku. Za margarin znam,al ovo je kroz dva sata vec poplavilo. Vidit cu jel imami heparin u kuci,jel ide na recept ili mogu kupit?
Plakanje je netko pisao...moja Tena je valjda prvi mjesec dana plakala i bila na rukama. Nosenje se okrenulo preko noci a plakanje pomalo popustalo. Navidno vrhunac plakanja sa 6 tjedana a do negdje 3 mjeseca im se zelje poklapaju sa potrebama i ne mogu se razmazit. Ona kad je plakala ja bi dizala i tjesila i svi su vikali da prestanem da je vec razmazena....beba od nepunih mjesec dana hm da.
Sanjarka budenje pali,evo druga noc i jedno nocno budenje oko 3. Taman oko 10 kad zavrsim sve po kuci je zbudim,pelena,cica i spat. Bilo mi ju zao do sada budit,al do sada je i lijepo spavala. S druge strane njoj nije zao mene zbudit 😂
Samdrich aaaa koje uspavljuvanje,ja mogu sanjat o tome,al da ja malo pohvalim ona je meni dobra da je mogu pustit da lezi na kaucu i da ja u miru doruckujem npr ili nesto po kuci....
Bas mi zao za ovaj upaljeni noktic 😥
Cice? To dr sam ide pregledat ili? Meni jos nitmo nije gledao,istina nije imao sta i ja bi povremeno sama.pod tusem prepipala.....
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji