Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    03. Listopad 2016. 19:53

Miska da kod tebe veceras ne bude zaceto i druga beba 😁😉

Meni cice otpadaju,mm govori da joj napravim ad al ja reko necu nek cica.

Ugolina
    03. Listopad 2016. 21:30

Haha,miska,pazite kaj radite!!! 😂😂😂
    Znas kak izgleda romantika kod mog muza i mene??  On dode i pita jel zaspala?
     -Je.
     -Skidaj gace!! 😂😂😂😂😂

Ugolina
    03. Listopad 2016. 21:33

Ajme mare,pa vec joj je mjesec dana?!?!?!? 😲😲😲😂😂😍😍
    Sad me to podsjetilo,moja je mjesec i pol po cijele dane visila mi na cici,ajme,nikak se najest, svaki podoj po sat i pol,kad se sjetim tih noci,komaaa, vec su pale u zaborav..

mare1989
    03. Listopad 2016. 21:48

ugolina moj pita jel spavaju sva djeca 😁 poceli smo se keksat tj ja sam njega zaskocila nisam vise mogla izdrzat,10.10 cu na pregled kod ginica i trazit cu svu mogucu kontracepciju hahaha. Mm vec zeza kad cemo cetvrto

Ugolina
    03. Listopad 2016. 22:14

Hahaha..mi zasad niti u sali ne spominjemo drugo!! Izvlece ga van na vrijeme 😂😂😂😂😂

CrazyPuppet
    03. Listopad 2016. 22:15

Mi bas prehlađeni :-(((( tj. Svi su prehlađeni osim mene
    Ugolina super za kuhanje i ja svaki dan kuham, samo nije meso svaki dan, trudim se sto vise na zlicu.
    Miska ooo romantika, najs
    Kod nas toga nema... nego samo:
    "Oćemo? Ajd..."
    Probali mi nedavno al kako me boliloooo aaaaaa i krvatila sam :-( gospodicna mi unistena :-( bas me sad zanima sto ce gin reci

mare1989
    03. Listopad 2016. 22:35

crazy brz oporavak tvojim malisanima i tm
    ja sam se bojala da ce me dole sve boliti ali na kraju nista.

ugolina ja sam rekla troje dosta cetvrto nek pravi kome god hoce meni nece 😁 a znam da me zeza

Abies
    03. Listopad 2016. 23:24

Miška jel strah kao da je prvi put?!😀 Još i kadu pere. 
    Moja romantika je slična Ugolininoj. A posao Crazynom. Iskreno ni nemam želje. 
    Kuhanje - u zadnje vrijeme je brzo i količinski da ima i za idući dan. Povremeno svekar pomuti plan.
    Ne volim baš kuhat. Volim kolače, torte igrat se s tim.
    Posjetili pedijatra. Ne trebamo kapat uši. Sve ok. Motorički naprednija. Zasad. Tako nebitno, bitno da je sve ok.
    Sutra klinjo ima prvi trening (ala tzk). Ono što sam vježbala, baš i ne sluša i neće ili ne može. Tu sam kao Miškin muž, nek su taj dio gena na mene povukli klinci. Od malena sam se bavila nečim, do faksa. Sad sam zakržljala. 
    Crazy nama pomažu bisolex kapi. Za starijeg. Drž se. 
    Vrijeme je za sredit kuhinju i u krpe. Ima tko čarobni štapić?????

Jambica
    03. Listopad 2016. 23:25

Dosla ja i tu malo poskicati, imam paralelno otvoren fejs i tablicu sa imenima i nadimcima da znam tko je tko 😂
    Beba pava, imali prosli tjedan krizu par dana sa nespavanjem (a konstantnom pospanoscu i cendranjem) po danu i puno budenja po noci, pripisala sam to zubima..kupila sve sto postoji i dala joj homeopatske kuglice..jesu li one zasluzne ili ne, ne znam, ali vec tri dana spava jako lijepo..da ne ureknem!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.